HCL.HR

Far Cry 4

  • 286 Odgovora
  • 90456 Hitova
*

metalni

  • ****
  • 1762
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #270 : 01. Veljača, 2016., 02:46 »
Je, i meni se čini da je to uzhebalo sve... Sreća, zaboravih još jednu caku- prebacio compatibility na W8 i sve radi kao metak.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #271 : 03. Ožujak, 2016., 18:02 »
Kako guštam s ovim snajperom. <3

Far Cry 4 | SA-50 with Suppressor - YouTube

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #272 : 15. Svibanj, 2016., 16:57 »
Far Cry 4 Complete Edition



Igra pređena za 40 sati, ukupno preko 100 računajući prelazak DLC-a i dva puta pređeno 50% igre...



Muka mi dođe kada pročitam da je Far Cry 4 obična reciklaža trojke i kada igru nazivaju Far Cry 3.5, jer igra to definitivno ne zaslužuje. FC3 bio je genijalna igra, koja je ispravila nedostatke predhodnika, vratila serijal tamo gdje je Crytek gurnuo prvi i originalni Far Cry, u tropsku klimu, zelenila i otoke. Igra je smještena u Nepal, točnije Kyrat, fiktivnu državu Himalaja. Odmah da kažem kako mi se setting nije odmah dopao. Na prvu kultura i sama atmosfera tog settinga bila mi je zabrinjavajuća. No kako sam igri tada još pružio šansu, zaljubio sam se u sve vezano za ovu igru. Gameplay nikad nije bio upitan u Far Cry serijalu, pa tako nije slučaj ni ovog puta. Ono što me oduševilo, jesu lokacije, sporedni i glavni likovi te količina sadržaja i raznolikosti u ovoj igri. U 100+ sati provedenih u igri, do zadnje minute nije mi bilo mučno lootat škrinjice, osvajat tornjeve i outpostove. Igru sam prošao uzduž i poprijeko; prešavši sve glavne misije, sporedne, ali i Shangri La misije, koje su mi uz snježnu Himalaju, najbolje od ove igre.


Sama kultura i cijela priča kako je Ajay otkriva biva mi brutalno zanimljiva. Igra je ogromna i da se u jednom prelasku nagurat i više od 50 sati. Ja sam se potrudio sve sporedne misije privest kraju, kao i one sidemisije koje vam se otvore kada oslobodite outpost. Arsenal oružja koji je dostupan je toliko impresivan, da je i on vrlo važan čimbenik zašto sam se toliko vremena zadržao uz igru. Ne samo da su brutalno dizajnirana, nego u koheziji sa gameplay mehanikom nudi štrašno puno prostora za kreativni pristup riješavanju neprijatelja. Nisam stealth guru kao ovaj dečko čiji je gameplay video, no nisam ni neki početnik kojemu su ovakve scene bile nemoguće za izvest.

Far Cry 4 Outpost Master (Creative Stealth Kills)1080p60Fps - YouTube
Sama glavna priča i glavni antagonist nisu ono najbolje po čemu ću pamtiti igru, no dapače i odlična stvar jest, što to nije ni u fokusu igre. Ono po čemu ću pamtiti igru su sjajna, zabavna i zarazna gameplay mehanika koja ne dosađuje ni nakon preko sto sati igranja, onih par misija u Himalaji, kada igra počinje bit stealth snow dragulj te Sangri-La misije, koje su mi sjele kao budali šamar. Sangri-La atmosfera, level desing jest jedno od najupečatljivijih stvari koje sam vidio ikad u Ubisoftovim igrama, čiji sam veliki fan. Savršena ideja, provedena na savršen način. Baš impresionira količina truda uložena u taj dio igre. Pretpostavljam da su samim time i sami sebi bili inspiracija za Primila; koji mi se trenutno nimalo ne igra. Još jedna stvar koja mi se svidjela cijelu igru. Spuštanje i pentranje po pećinama sa grapling hookom. Ne samo da olakšava na mnogim mjestima na mapi kretanje, nego u mnogim trenucima igranja baš mi pasao taj alpinizam ubačen. Ona arena je isto odlična stvar u igri, kada u borbu krenemo golih ruku pa preživaljamo runde. Valley of the Yetis DLC mi je također izmamio osmijeh na lice. U njega sam utukao gotovo šest sati i cijela mapa je u snijegu poput misija glavne igre u Himalaji. Odličan DLC paket koji apsolutno opravdava cijenu. Far Cry 4 Complete Edition ide u kolekciju te ću ga sigurno barem još jednom ić prelazit ovako detaljno kao i ovaj put. Igra to zaslužuje. U nastavku par prelijepih screenova uhvaćenih fotoaparatom u igri.
















Odg: Far Cry 4
« Odgovori #273 : 15. Svibanj, 2016., 21:33 »
40 sati traje? Nisam mislio da je toliko dugo.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #274 : 15. Svibanj, 2016., 21:53 »
Da se preć i za 15.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #275 : 16. Svibanj, 2016., 14:53 »
Evo nakon 5 sati u igri moram rec da sam prezadovoljan sa igrom.Naprednija je od trice u svakom pogledu, mapa je bogatija svime, graficki izgleda odlicno, skoro pa i nema pop ina, a draw distance je brutalan na PS4.Doslovno vidis sumu koliko ti oko seze.Oruzja ima ko u prici.Prica mi je za sada odlicna, iako se nisam fokusirao na pricu.Hvatam zivotinje i craftam ovo sta mi je najpotrebnije.Otvorio sam sve slotove za oruzje, prosirio loot bag, wallet, prostor za munciju, za one health injekcije i granate-nozeve.

Setting u Himalajama je odlican, iako sam obozavao tropske krajeve, ovo je pogodeno skroz.Obozavam uzet glider i letat okolo, a sada imam i gdje.Taj glider mi je bio pojam jos od prvog FC-a.Sta je najgore jos sam u donjim Himalajama, mogu mislit koje ce planine bit kad se popnem malo gore.

Voznja je odlicna, a najdraza mi je trokolica, stvarno se vozi odlicno i brza je.

Evo i par screenova.

Dosao sa autom povise baze, vadim sniper i krecem u napad.


U lovu na divljac, jadnik, nezna ni sta ga ceka.

Odg: Far Cry 4
« Odgovori #276 : 16. Svibanj, 2016., 15:36 »
Ma igra kida,nikada se nisam toliko uzivio ni u koju igru
Presao sam igru 3 puta,dva puta je bilo 100 posto,bartule nadam se da ces uzivati
Usput proverite ovog youtubera ima strasne montaze za far cry 4,a ovo je samo jedna od njih

http://youtu.be/oiU7o7gEb58

Odg: Far Cry 4
« Odgovori #277 : 16. Svibanj, 2016., 16:39 »
Meni su oruzja perverzija,najjaci adut i trice i cetvorke,sredinom igre kad sam sve imao na raspolaganju tocno covjek nezna sta odabrat.

Odg: Far Cry 4
« Odgovori #278 : 16. Svibanj, 2016., 17:28 »
Meni su oruzja perverzija,najjaci adut i trice i cetvorke,sredinom igre kad sam sve imao na raspolaganju tocno covjek nezna sta odabrat.

Ja sam koristio ova ruzja,sve sam posvetio stealthu,u prvi slot stavim submaschine gun(u mom slucaju schreeder signatre weapon)
2 slot,luk i strela,kasnije samostrel
3 slot snajper pod obavezno
zadnji slot stavim pistolj,mada sam pred kraj igre stavio bull shotgun

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #279 : 16. Svibanj, 2016., 18:01 »
Ma brutalna je igra, bas obilazim sve zivo u igri, uopce ne zurim, a to rjetko kad radim u igrama, bas mi se mora svidjet da ne proletim kroz nju.Mislim da cu i ja rjesit 100% igre barem 2 puta.

Odg: Far Cry 4
« Odgovori #280 : 16. Svibanj, 2016., 20:55 »
Meni je osobno priča dobra, ali nisam se baš toliko uživio u glavnog lika, malo mi je loše okarakteriziran, nekako mi pasivno gleda na događanja, previše šuti i to, ne znam.
I nije mi se svidio onaj dio s misijama u Sangri-La, ono kad ideš s onim nožem i tigrom...nekako mi je naporno to bilo, više sam za ono "daj mi pušku da pucam i amen". :D

Ali čitav gameplay i grafika su odlični. Gušt mi je bilo osvajat outposte pa zatim one glavne tvrđave. Igra ti pruža stvarno pravu slobodu izbora kako ćeš kojem outpostu pristupiti.


ps. preporučam vam Signature pušku Buzzsaw, perverzna strojnica, one likove s juggernaut odjelima za tren ubiješ s njom :D

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #281 : 17. Svibanj, 2016., 16:35 »
Igra je cudo, vec sam 8 ipo sati utukao u nju, a rjesio sam tek 18 % igre.Imam jos 17 postova za oslobodit i barem 10 radio tornja.Bio sam na jednoj misiji na Himalajama, na 8000m i koja ludnica, stvoreno za stealth.Stvarno odlicna igra, a ova trokolica mi je savrsena, najjace vozilo daleko.

Pogledajte ovo ludilo.
http://youtu.be/K5tWsVF56EA

Hladnokrvni lov na nosoroga, al nazalost ne uzimamo cjenjeni rog, vec kozu.Nadam se da me nece PETA tuzit.


Stvarno stroj od vozila.

Odg: Far Cry 4
« Odgovori #282 : 30. Lipanj, 2016., 18:33 »
Jel igra tko na PS4? Odlična je igra. Prezadovoljan sam. Ako netko igra nek javi pa bi mogli nekad odigrat neke co-op misije.  :D

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Far Cry 4
« Odgovori #283 : 30. Lipanj, 2016., 18:47 »
Da si se javio prije odigrali bi, ja sam ga prodao.

Inace stvarno odlicna igra, al sam se nakon 30h zasitio svega i prodao je.

Odg: Far Cry 4
« Odgovori #284 : 30. Lipanj, 2016., 18:54 »
Da si se javio prije odigrali bi, ja sam ga prodao.

Inace stvarno odlicna igra, al sam se nakon 30h zasitio svega i prodao je.

Ja sam utukao nekih 6-7 zasad :D A, šteta.. Btw javim ti se kad budes online da odigramo malo BF-a zajedno :) Već sam zaboravio na to :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9