HCL.HR

Anketa

Koju platformu vi preferirate

PC
13 (41.9%)
PS3
2 (6.5%)
Xbox 360
1 (3.2%)
PS4
12 (38.7%)
Xbox One
1 (3.2%)
Wii
0 (0%)
Wii U
1 (3.2%)
3DS
1 (3.2%)
Nešto drugo
0 (0%)

Ukupno Glasova: 20

Koju platformu vi preferirate

  • 10 Odgovora
  • 5406 Hitova
Koju platformu vi preferirate
« : 31. Ožujak, 2016., 16:41 »
Evo otvaram ovu temu da vidim koje vi platforme preferirate, nakon gasanja poželjno je se izrazite zašto baš ta(te) platforma.Pažnja!!! Zbog bilo kakvovg vrijeđanja  drugih sudionika možete dobiti ban koji neće doći od mene nego administratora ili nekog moderatora.

Nisam našao ovakvu sličnu temu nigdje na forumu ako je ima slobodno je izbrišite

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #1 : 31. Ožujak, 2016., 17:53 »
Pa ovo si mogao bacit u multiplat dio foruma, a ne u lajaonicu.
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #2 : 31. Ožujak, 2016., 17:57 »
A ebiga sad

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #3 : 31. Ožujak, 2016., 18:14 »
PS4, al volio bi kad bi imao para kupit i pravi PC.

PS4 imam zato jer ima odlicne ekskluzive(Uncharted(samo radi njih konzola vrjedi)), takoder je jako jednostavno, ne zove se bezveze igraca stanica, ubacim igru i igram, oduvjek sam obozavao Play Station i neke igre poput GTA su mi oduvjek bile bolje na PS.Neki kazu GTA5 60 fps-a al meni to izgleda prebrzo i grozno, onako u 30 mi je doslovno predivno, pogodeno.Osjecam se ljepo kad upalim svoj PS, montiram se u sobu, zavalim na krevet i peglam.

Volio bi takoder kupit pravi PC, al bas high end konfu. i peglat sve na ultra, sjest ozbiljno za stolicu uhvatit mis, montirat prste na WASD i peglat.

Oduvjek sam imao i PC i Play Station, jos od 2000. promjenio 3 PC-a i 3 konzole(da se moglo bilo bi toga puno vise).

Nintendo je bilo moje prvo upoznavanje sa gamingom, jos davne 96,97 SNES i Super Mario i jos nekoliko naslova.Kasnije sam dobio Nintendo 64 Pokemon Edition(koji sam dao rodacima, koji su ga razrovali i to mi je najveca muka ikad, al mislim kad budem imao vise para nac na e-bayu novu 64 konzolu i kupit je) to je bilo nesto predivno.Imao sam Diddy Kong Racing(nikad nisam pobjedio zadnju svinju to je bilo nesto nemoguce), neke skutere i kasnije sam dobio jos par igara od prijatelja iz Njemacke jer je ode doslovno bilo nemoguce nac to(Mission Imposible, Golden Gun, Pokemon Snap).Od tada nisam imao dodir sa Nintendovim konzolama i to mi je malo muka jer imaju odlicnih naslova koji pruzaju cistu zabavu i volio bi ih zaigrat, cak mislim uzet 3DS i peglat Pokemone.

*

general98

  • ***
  • 850
  • “Always trust computer games.”
Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #4 : 31. Ožujak, 2016., 18:28 »
Najviše preferiram PC,ponajviše iz razloga što sam prvu igru zaigrao na PC-u.
Također obožavam igrati koristeći se pri tome mišem i tipkovnicom,igre za PC su vrlo jeftine (nađu se po rasprodajama i bundleovima za siću novaca).
Igranje na PC-u pruža neke mogućnosti koje nisu lako dostupne na konzolam-a ,a tu ponajviše spadaju razni modovi za igre koji mi nekad znaju biti toliko dobri da igru igram dodatnih dvadesetak sati.Grafika na PC-u iako meni nije bitna po mom mišljenju dominira ukoliko se dovoljno uloži u sam PC.Međutim nemojte misliti da ovim komentarom mislim da su konzole loše ima i PC svojih mana,npr. igranje sa prijateljima mi je uvijek zabavnije na konzolama i vlasnik sam Playstation-a 1,2 i 3,ali mi je PC ponavljam prvi izbor.
"If you have everything under control,you're not moving fast enough!"

Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #5 : 31. Ožujak, 2016., 19:02 »
Imam PC i PS4. Pc mi je uvik nekako bliži jer sam ga imao od mislim 5-6 godine i stalno igrao GTA:SA i Cs 1.6 i uvik bi prije odabrao PC. Imao sam na kratko PS1 od rođaka posudio na par god i još ga ima je da malo šteka,taj PS1 će uvik imat posebno mjesto u mom srcu. Sad mi je isto PC i PS4(za koji ne mogu puno govorit jer sam ga kupio prije par dana) a s PC sam dobro upoznat i njegovim mogućnostima i nemogućnostima. Preferiram igrat s mišem i tipkovnicom većinu igara a neke s kontrolerom. Draži mi je zbog Steama Sale i ostalih servisa s jeftinim cijenama i popustima. Ali zato nekad strepim zbog zahtjevnih igara. A tu dolazi PS4 koji sam kupio pomalo zbog ekskluziva(prvenstveno Uncharted serijal) i sigurnosti da se ne brigam za zahtjeve igara ali tu žrtvujem grafiku.

 Pošto volim igre i 3D crtanje na kompu i igranje s raznim game enginima i programima(s kojima do danas nisam ništa pametno napravio) i PS4 i njegove  ekskluzive uštedio sam i uzeo ga za sad nisam požalio.

Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #6 : 31. Ožujak, 2016., 19:17 »
Pocetak igracke karijere je comodore 64,kasnije nabavljam konzole NES,SNES,Sega dreamcast,PS1 al konacno roditelji kupuju PC kad im je zbog posla zatrebao.Spomenute konzole je pogurala obitelj koja je zivjela vani.Kroz srednju i fax jako slabo igram igrice ali nakon faxa nabavljam xbox i igram vecinu igara koje sam propustio iako je xbox360 vec par godina vani,staru generaciju sam zbavio jer sam propustio brdo naslova.Onda mi pod sake pada xbox360 i naravno s velikim kasnjenjem prelazim sve sto me zanimalo.Kaskam uvijek jednu generaciju ali nema veze nepatim od grafike pa me nesmeta.Jos mi je ostalo preci par igara i njega se rjesavam jer planiram do kraja godine kupiti PS4.Od PC igraca postao sam klasicni konzolas,manji je smor,upali,ubaci dvd,pritisni start i uzivaj :)

Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #7 : 31. Ožujak, 2016., 21:26 »
Na PC od malena igram, sada sve više na PS4.

Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #8 : 01. Travanj, 2016., 20:45 »
Oduvijek sam preferirao konzole i ogromni sam fan PS-a i Nintenda.. imam sve Playstation kucne konzole i PSP ,a Vitu nisam kupio zbog manjka zanimljivih naslova na njoj. PS1 mi je bila prva konzola i zapravo prvi put da sam odigrao neku igru do kraja.. Dobri stari Spyro.
Nakon toga sam kupovao PS konzole godinu ili dvije nakon izlaska osim PS4(koji sam kupio na izlasku).
Također imam i Gamecube,Gameboy advance i WII U ,a WII sam prodao prije 3 godine.
PC sam igrao uglavnom negdje od 2004 do 2007 uglavnom sam igrao FPS igre. PC koji imam sluzi za surfanje,hearthstone,CS,HOtS ili neke indie naslove poput Undertale.. Nemam zapravo neke planove za kupnju jačeg PC-a jer neću davat 7-8 tisuća kuna zbog 60 fps-a.. PS4 i WII U imaju dovoljno ekskluziva i iskreno mi ne smeta što neke igre idu u 30fps.. To mi je bolje.. Od 60 dobijem Motion sickness i pocne mi se vrtit i povracat.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #9 : 01. Travanj, 2016., 20:56 »
Slazem se sa ovim za 30 fps-a, rjetko koja igra da mi pase u 60 fps-a, a to su vecinom racing igre ili neke iznimke.Npr. meni je GTA5 u 60 fps-a doslovno uzasan, kao i Assassins Creed i bilo koja druga igra slicnog tipa, 30 fps-a mi je savrseno.

Odg: Koju platformu vi preferirate
« Odgovori #10 : 01. Travanj, 2016., 20:58 »
Lijepa kolekcija ^^

Složio bih se s time da PC čak i nije neophodan, većinu igara možeš vrtjeti na PS4 (za duplo manje para, a i pazi ovo: ne moraš davati 3 milje kuna svako tolko na grafičku i ostale komponente).  Iako sam veliki fan PC gaminga, osobito FPS-a.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9