HCL.HR

Metro Exodus

  • 40 Odgovora
  • 25924 Hitova
*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: Metro Exodus
« Odgovori #30 : 10. Prosinac, 2017., 10:58 »


*

The one

  • ***
  • 563
  • BMW<3
Odg: Metro Exodus
« Odgovori #32 : 13. Veljača, 2018., 18:33 »
Extra...sve osim sto su izbacili municiju kao glavnu valutu u igri  :hiha2:
Zastoo!

Odg: Metro Exodus
« Odgovori #33 : 28. Siječanj, 2019., 18:14 »
Deep Silver je upravo objavio da se Metro Exodus povlaci sa Steama te ce biti ekskluzivan za Epic Store  :kava:

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Metro Exodus
« Odgovori #34 : 29. Siječanj, 2019., 12:39 »
I onda će se čudit zašto je igra podbacila na PC-u kad ekipa iz inata krene kupovat igru na torrent-storeu.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

Odg: Metro Exodus
« Odgovori #35 : 29. Siječanj, 2019., 19:54 »
I onda će se čudit zašto je igra podbacila na PC-u kad ekipa iz inata krene kupovat igru na torrent-storeu.

I onda krene priča o neoptimizaciji, bugovima i slično..

*

Ego547

  • n00b
  • 2
Odg: Metro Exodus
« Odgovori #36 : 11. Veljača, 2019., 23:27 »
Pozz.Jel zna neko hoce li biti na ps4 pro opcija za 1080p60 ili ce biti zakljucano na 2160p30?

Odg: Metro Exodus
« Odgovori #37 : 15. Veljača, 2019., 19:57 »
Danas odigrao uvod i prvi level, igra izgleda čarobno grafički, atmosferičnost na vrhuncu. Tko kupi, neće požaliti kao što niti ja nisam.

Vodio sam raspravu ovdje na forumu prati li radnja knjigu, točnije Metro 2035. Odgovor je DA, svi motivi su tu, samo je radnja prilagodjena igri i ne odvija se na način i na mjestima kao u knjizi.


Odg: Metro Exodus
« Odgovori #38 : 25. Veljača, 2019., 19:57 »
Završio sam prvi prelazak. Ne vidim brojač vremena nigdje, ali po mojoj procijeni (8 dana x 2.5 sata prosječno) oko 20 sati, a nisam previše detaljno prelazio.

Tko nije veliki fan kao ja, neka pričeka  prvo sniženje i prvu zakrpu, ali ne čekajte predugo jer atmosferičniju igru nisam nikad igrao.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Metro Exodus
« Odgovori #39 : 21. Listopad, 2019., 21:06 »
Ne samo da se radi o meni najdražoj FPS igri, a možda i serijalu, radi se o FPS igri koja koketira sa horor i survival elementima i radi to - savršeno.



Po mome skromnom mišljenju ovo je najbolji FPS koji sam ikada igrao

Obožavam METRO igre i poslje zadnje sam mislio da jako teško mogu nadmašiti Last Light, no ispada da je Exodus sa pritupom ka polu open world igri riskantan, ali jako hrabar potez. I dalje mi ne odgovara što nam developer servira da smo mi Artyom i da zato nemamo glas dok igramo. Puno ljepše i imerzivnije je kada čujemo lika s kojim upravljamo. Čak u DLC-u ove igre naš protagonist priča. Uz neke sitne tehničke probleme jako malo stvari u ovoj igri bi stavio pod minus. Danas sam drugi put prešao igru, što nije bilo u planu, no s XBOX Game Pass-om sam dobio patchiranu igru; jer je prije ažuriranja igra s zvučne strane bila popriličan drlog. Šta reć za ovo putovanje u Exodusu? Nikad nijedan FPS nije na ovaj način pristupio priči kretanju kroz lokacije. Kao što spomenuh, poprilično rizična odluka, no očito su bili sigurni u sebe i da će to proći dosta dobro kod fanova. To korištenje svega i svačega u toku gameplaya ma savršenstvo. U drugom igranju mi je još bolje sjela igra; čak sam i nešto duže igrao u drugom prelasku. 40 sati mi je trebalo za drugi prijelaz, jer sam još više istraživao nego li prvi put. Čak i neke misije prešao na totalno drugačiji način, što mi je fenomenalno iskustvo. Igra ima toliko lokacija koje su sa jako velikom pažnjom i strašću dizajnirane. A zadnja dionica igre je remek djelo igraće industrije. Kada developer odluči priuštit igraču kraj, odnosno setting igre kakav do tada nije viđen u serijalu. Po mome skromnom mišljenju ovo je najbolji FPS koji sam ikada igrao, a subjektivno čista devetka rekao bih. Iako joj dajem maksimalnu ocjenu, jer je to jebeni METRO EXODUS, da su bar imali resursa da plate bolje glumce što se tiče voice overa. Jako žalim ljude, koji simpatiziraju žanr, a ovo im ne sjeda, radi settinga ili atmosfere.



















Remek djelo 4A Gamesa. Da imaju resursa za više to bi još bolja i kompletnija igra bila. Hvala Bogu na 4A Gamesu i Dmitryu Glukhovsk(y)om koji su ovako nešto pretvorili u digitalni master piece. Možda bih čak stao sa serijalom na ovoj igri. Igra ima savršen završetak i možda bi eventualni spiritualni nastavak u istom svemiru bio dobar, no kao direktni nastavak ja ne vidim da ima smisla. A igre će ionako jako dobro stariti. Čak i prvi Metro 2033 Redux je u današnjem current genu na visokoj razini kvalitete prikaza. Exodus će se igrat još mnogo puta.


Odg: Metro Exodus
« Odgovori #40 : 12. Studeni, 2019., 19:30 »
Kako nisam prije vidio tvoju recenziju Cole. Bravo na svemu i potpisujem svaku riječ  :thumbs:

Trenutno sam u prelasku na najtežim postavkama za zadnji trofej i platinu. E to je tek doživljaj  :fpalm:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9