HCL.HR

NBA 2K18

  • 162 Odgovora
  • 49544 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #150 : 07. Veljača, 2018., 06:26 »
OŽUJAK

Iako je imao par brutalnih utakmica, Kyrie je izgubio bitku protiv DeRozana u borbi za igrača mjeseca istočne konferencije; no zato je Ante Žižić osvojio svoju treću rookie of the month nagradu, a jedinu koju nije osvojio je također moj; Luka Dončić u siječnju. Protiv Houstona uvijek igram utakmicu za pamćenje i utakmice u kojoj se obaraju neki rekordi! Na gostovanju kod Rocketsa, Kyrievih 41 (druga uzastopna 40+pts) nije bilo dosta za pobjedu! James Harden utrpao je 40, a Houston mi je zabio u zadnjoj četvrtini nevjerojatnih 45 koševa; te tako preokrenuo utakmicu koju sam cijelo vrijeme kontrolirao! Taman pred ovu utakmicu došao je update novih dresova i većini klubova  to su najbolji i najspektakularniji dresovi do sada! Porazom protiv raketa prekinuo sam seriju od osam pobjeda za redom...





Slijedi sraz s Bullsima! Moram priznat da sam malo podcjenio Bullse u ovoj utakmici. Ušao sam u nju s pristupom lako ćemo, a gotovo da su me nokautirali. Fenomenalna predstava Zack LaVinea; 28 poena, ali sve clutch koševi! No na mojoj strani je bio veliki ANTE ŽIŽIĆ! Uvjerite se na slici ispod kakvu je utakmicu imao! Career High za momka iz Splita! Monstruozni triple-double učinak! Na krilima raspoloženog Antea, krenuo sam u goste Minnesotti, koju sam razmontirao 38 razlike! Utakmica sezone za Terry Roziera, koji je ubacio svoj rekord karijere sa 26 poena! A nakon što su me umalo predprošlu utakmicu iznenadili Bullsi, to su u stvarnost proveli Indiana Pacersi! 29 koševa Browna i prvi triple double sezone za Jamychal Greena nisu bili dovoljni za pobjedu; raspad u 4Q-u i neobjašnjiv pad koncentracije! Poraz liječim pobjedom domaćom protiv Wizardsa od 20 razlike, a najbolji u mojim redovima bio je Tatum s 27 poena. Uvijek me iznova impresionira širina i kvaliteta iste u mojoj momčadi, kako u mogućnosti odabira prve petorke, a tako i na klupi. Konstanto imam 7-8 igrača koji su u stanju odvest utakmicu u pobjedu i imat 25+ poena na svom kontu!

















*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #151 : 07. Veljača, 2018., 06:40 »

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #152 : 08. Veljača, 2018., 14:48 »
Ljudi pomoć, posto mi uskoro ističe PS Plus i nemam namjeru ga produživati bar do ljeta da li ću moći normalno nastaviti My Career bez Parka, Pro Am-a i slično ili ću morati ispočetka?

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #153 : 19. Veljača, 2018., 22:19 »
Malo sam pretjerao s ne objavljivanjem objava pa sam uletio i u novu sezonu, bez da sam riportao prošlu! Pa evo nekih utakmica, trenutaka koje definitivno treba podjeliti! Protiv Orlanda uz pobjedu od dvadeset razlike, svakako treba istaknuti nevjerojatni triple double Ante Žižića, Ante je uz 12 asistencija zabio 20 koševa i uhvatio 20 skokova. A onda je protiv OKC-a usljedio dvostruki triple double Kyria i Žižića, 40 poena Irvinga uz 10 asista i skokova, dok je Ante dodao 17 poena uz po 10 skokova i asista. Trenutno sam prva momčad NBA lige po postotku ubačenih trica; čak .448, dok je drugi pratitelj Houston s .413 i onda slijede Warriorsi s .408...







Trenutno razmišljam za sljedeću sezonu poslat Macka u neki klub, jer mi ionako se nije naigrao previše čak i dok su ozljede bile aktualne. Hayward se polako vraća treninzima i također se borim oko toga, da bude kotačić u playoffu ili ne. Sve će se vidjet u zadnjim tekmama regularne sezone. Trenutno odmaram nekoliko igrača. Prije svega Smarta i Roziera. Pokušat ću završtiti sezonu s 60 pobjeda; to je cilj! Bolestan rekord karijere za Ante Žižića protiv Blazzersa! Za 27 minuta triple double od 12 poena, 12 asista i 28 skokova! Ante je po skokovima drugi skakač lige s 13.3 skokova po utakmici, dok je prvi Whiteside sa samo 0.1 skokom prednosti! Ovo je bio Anti 28 triple double u sezoni; uvjerljivo najviše od svih u ligi! Sljedeći pratitelj je Russell Westbrook sa 17 TD-a. Protiv Sacramenta iznenađujući triple double Jaylen Browna! 28 poena, 13 skokova i 10 asista, uz jednu od bolji predstava Vinca Cartera s druge strane!









Momčad je razigrana, nižem pobjede. Još par dana i vraća se Gordon Hayward! A san o 60 pobjeda u sezoni narušili su Utah Jazzeri! Slomili me u zadnjem kvoteru! Protiv Raptorsa sam odigrao jednu od boljih utakmica u sezoni, razmontirao sam ih 49 razlike! Još jedna 40+ predstava Kyria! Ante Žižić suvereno vlada u nagradama za rookiea mjeseca i vjerojatno nosi titulu ROY-a! Protiv Bucksa još jedna 20+20 predstava Ante Žižića skokova i koševa; no ovaj put TD je izostao! Ali zato se vratio Gordon Hayward! Dao sam mu 12 minuta. A dok drugi igraju, Kyrie se izležava...













Jayson Tatum u zadnjih 30 dana nije promašio slobodno bacanje! Sada je na drugom mjestu u ukupnom poretku po uspješnosti s linije slobodnih na SF poziciji; prvi je Bojan Bogdanović! Novi poraz frustriranog Toronta u novom "North" izdanju. Na zapadu Warriorsi rasturaju sve živo, upravo su upisali 21 pobjedu zaredom! Luka Dončić razvaljuje u šutu za tri poena, trenutno je među TOP5 tricaša lige, a vodi na rookie listi. Protiv Atlante, Ante je srušio svoj 28 skokova svega par dana star rekord i upisao 29 skokova u pobjedi Bostona! 29 triple double u sezoni! Kakva rookie sezona za našeg splićana!











Pacersi su zadnja momčad istoka koja je zaključala svoje mjesto u playoffu! Nažalost san o 60 pobjeda u sezoni slomili su Wizardsi i John Wall s 45 poena! Zadnju utakmicu regularne sezone pobjeđujem Brooklyn Netse i osvajam prvo mjesto istočne konferencije! Glavne nagrade kupe dva moja igrača! Jaylen Brown osvojio je nagradu za igrača koji je najviše napredovao i to mi je iznimno drago! A ROY nagradu u ruke splićana Ante Žižića stavio je ni manje ni više Michael Jordan! Steve Kerr je trener godine, a MVP regularne sezone je James Harden! A sada playoff...








*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #154 : 19. Veljača, 2018., 22:20 »

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #155 : 20. Veljača, 2018., 10:06 »
Cole na kakvim postavkama igras My league jer se bas gledam nesto poceti s Cavsima, ali nikako da nadem dobru tezinu.Dosad samo Mycareer igrao i dosao do 90 OVR.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #156 : 20. Veljača, 2018., 11:10 »
Slideri se narihtavaju po svom guštu i mogućnostima. Tamo gdje si kratak i gdje ti fali pojačaš slidere, tamo gdje rulaš smanjiš. Ako hoćeš utakmice s više preokreta i borbe limitiraš slidere po svojim mogućnostima. Ja ih limitiram većinom po statistici igrača. U svakom NBA 2K naslovu provedem barem par sati. Za playoff otežam slidere, zbog agresivnije obrane koja se igra u nokaut fazi.

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #157 : 20. Veljača, 2018., 11:44 »
Ne znam meni se svida HoF tezina samo me nervira svaki dodir s protivnikom meni bude turnover ili moj doda loptu out of bounds.Jos 1 stvar sto mi se dogada kako rijesiti da ti centar ne sjedi na crti za 3p nego da je u paintu.To mi se zna dogodit dosta cesto kad igram.Sve u svemu HoF i samo trebam smanjiti osjetljivost igraca kad se sudare s protivnikom i logicno odvesti Cleveland u obecanu zemlju ili mozda Portland dvoumim se oko ta 2 tima.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #158 : 20. Veljača, 2018., 13:40 »
Prvo se isto riješava sliderom, a što se tiče centra na 3PT, pošalji ga drugom verzijom napada unutra u paint. Odabereš centra off ball i narediš mu da ide pod basket, isto tako narediš dok vodiš napad, dal želiš centra i PF pod koš.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: NBA 2K18
« Odgovori #159 : 24. Veljača, 2018., 22:22 »
2017 NBA Eastern Conference First Round


U NBA 2K serijalu imam preko 1800 utakmica, ovo mi je drugi put u tih 1800+ utakmica da totalno podcjenim protivnika s kojim igram seriju na ispadanje. U regularnom djelu sezone osvojio sam prvo mjesto u konferenciji sa 59 pobjeda i 23 poraza. Ante Žižić osvojio je ROY nagradu, a Jaylen Brown MIP nagradu (most improved player). U sraz sa osmom momčadi konferencije Indianom ne samo da sam podcjenio najbolje igrače Indiane, nego i one najlošije, koji su bili puno bolji nego što se to moglo očekivati. Nakon pobjede u prvoj utakmici, neobjašnjivo gubim glavu u drugom poluvrijemenu druge utakmice pri vodstvu. Indiana me dobila u trećem kvoteru deset razlike, a u 4Q rezultat je bio 42-17, zabio sam jebenih 17 koševa, a oni 42!? Poraz uz 15% šuta za tri?! 4/26; tako loše s linije tri poena nisam gađao nikad od kada igram serijal. Gotovo nemoguće loša šuterska večer; u regularnoj sezoni Kyrie Irving i Luka Dončić su prvi i treći tricaši lige, s gotovo nestvarnih 49% za tri poena. U petoj utakmici sam okrenuo seriju u svoju korist nakon što sam gubio 1-2, u šestoj utakmici imam priliku privest seriju kraju, no također po treći put neobjašnjivi pad u zadnjoj četvrtini. Serija ide u sedmu utakmicu...









Nakon sezone u kojoj sam bio uvjeren da ću možda i osvojiti naslov, naišao sam na očajno postavljenu vlastitu taktiku i igru. Playoff gdje me kaznila osrednja ekipa poput Indiane! Bogdanović gdje je bio najbolji igrač u seriji! Uostalom evo i te sedme utakmice u cijelosti, pa kome se da gledat; fenomenalan comeback Indiane Pacersa u 4Q. Playoff za zaborav! Najveći fail smatram to što sam podigao na playoff slidere, a što se prije toga nisam naigrao i uigrao momčad s Haywardom na parketu. Iako je neke utakmice u seriji odigrao dobro, 50 utakmica zaredom nije igrao zbog teške ozlijede i onda sam ga u playoff vratio u momčad, što se pokazala loša odluka. Ista stvar i s Greg Monroem. Jako dobra akvizicija, no u krivo vrijeme. A sada ta famozna sedma utakmica!


Indiana Pacers - Boston Celtics | 2017 NBA Eastern Conference First Round - GAME 7 - YouTube

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #160 : 25. Lipanj, 2018., 10:59 »
Kupi i ja sebi NBA 2K18 - Legend Edition na steamu za 14,39€ igra je teska 57.5 GB  :clap:

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #161 : 24. Kolovoz, 2018., 17:26 »
nisam vidio da ima tema 2k19...a nba live 19 sigurno nema..pa evo vamo cu napisat
skinio danas demo tezak 20gb i probao nba live 19..bolje da nisam..
jos jedno u nizu arkadnih sranja od ea sportsa...

Odg: NBA 2K18
« Odgovori #162 : 31. Kolovoz, 2018., 15:24 »
A ono ja sam bio uzeo live 18 za 50 kuna i bio mi cist dobar za te pare.Kao sto ljudi kazu live je vise za zabavu i tako to nego simulaciju kao 2K.I ja takoder cekam da Cole napravi 2K19 temu s obzirom koliko je trailera i svega izaslo za 2K19 samo jos fali Momentous trailer i to je to.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9