HCL.HR

PES 2017

  • 465 Odgovora
  • 149347 Hitova
PES 2017
« : 25. Svibanj, 2016., 14:35 »

Konami je i premijerno otkrio prve novosti i skrinove iz PES 2017. Igra će izaći za PS4, Xbox One, PC, PS3 i Xbox 360.



« Zadnja izmjena: 25. Svibanj, 2016., 14:36 maremas »

Odg: PES 2017
« Odgovori #1 : 31. Svibanj, 2016., 17:34 »
Vecina PES youtubera i streamera kao sto su Pesep,Bascherano,Lelly,Pes Monster ce ici u cetvrtak u konami u London gde ce moci igrati PES 17,tada i ocekujte prve informacije i njihove dojmove

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: PES 2017
« Odgovori #2 : 31. Svibanj, 2016., 19:20 »
I onda će im poslije claimat video na YouTubeu da zarađuju preko njih. Pametno.

*

c0bra123

  • ****
  • 1306
Odg: PES 2017
« Odgovori #3 : 31. Svibanj, 2016., 19:39 »
I onda će im poslije claimat video na YouTubeu da zarađuju preko njih. Pametno.

A ne ide naš Moostauche?  :(



I am a gamer. Not because I don't have a life - I choose to have many.

Odg: PES 2017
« Odgovori #4 : 31. Svibanj, 2016., 21:44 »
šta bi ste vi hteli da se promeni u pesu 17?
Moje se promene uglavnom odnose na my club mod
Ja bih iskreno hteo da smanje ucinkovitost dugih lopti,70 posto igraca u vecim divizijama u my clubu su obicni long ball spammeri
Hteo bih da se balansira GP koji dobijes posle svake utakmice sa ugovorima igraca,dobijem malo GP-a pa ponekad ne mogu obnoviti ugovore igraca
Da srede malo kornere,90 posto kornera gol
Odbijanci su jako ucestali isto,jednostavno lopta se uvek odbije do protivnickog igraca i gol

Odg: PES 2017
« Odgovori #5 : 31. Svibanj, 2016., 23:06 »
Nek stave bar više stadiona

Odg: PES 2017
« Odgovori #6 : 01. Lipanj, 2016., 11:17 »
Citat:
Moramo priznati da je vratiti se na PES 2016 nakon više od stotinu odigranih utakmica u njegovom nastavku pomalo teško i frustrirajuće. To možda i ne bi bilo toliko iznenađujuće da su te dvije igre toliko različite, no... nisu. Osim očekivanog grafičkog unaprijeđenja, novi PES se na prvu loptu uglavnom igra isto kao i onaj posljednji. Pa, što je onda drugačije, što je Konami sakrio ispod haube i s čime je uspio suptilno unaprijediti već ionako prilično kvalitetnu nogometnu simulaciju?

U čemu je PES 2016 podbacio?

Krenimo s onim što je bilo katastrofalno loše u prošlom PES-u: baze igrača. Adam Bhatti, globalni menadžer PES brenda nam je otkrio kako su u Konamiju itekako svjesni svojih prošlogodišnjih grešaka po pitanju rijetko ažuriranih i uglavnom neaktualnih baza igrača te neće ponoviti te greške s ovogodišnjom igrom. PES 2017 će od svojeg prvog dana na tržištu imati 100% aktualne baze igrača od kojih će svaki biti u svojem stvarnom nogometnom klubu. Nadalje, igra će po uzoru na ono što EA Sports radi s FIFA igrama svakog tjedna, tj. sedmice imati po jedan update koji će ažurirati momentalne ocjene svih igrača u online i offline modovima.


PES 2017: Kontrolirajte stvarnost

Slogan nove PES igre je jednostavan i lako pamtljiv: "kontrolirajte stvarnost". Ove dvije riječi nam vrlo izravno daju do znanja kako je razvojni tim iza nove PES igre opet posvetio puno vremena usavršavanju kontrola i kretnji igrača na terenu. Glavna novost se ove godine zove Real Touch, a radi se o evoluciji starog First Touch sistema koji utječe na kontrolu lopte čim je ista u blizini igrača. Kako zaustaviti loptu, u kojem se smjeru okrenuti prilikom primanja iste, s kojim intenzitetom odraditi onaj krucijalni prvi dodir... sve su to stvari koje sada kontrolirate s lijevom "gljivom" svojeg kontrolera, istom onom koja kontrolira i standardne kretnje igrača.


PES 2017 demo verzija koju smo igrali je nudila samo četiri nogometne ekipe, Arsenal, Atletico Madrid, Francusku i Njemačku, tako da još uvijek ne možemo točno prosuditi kako će ovaj novi sistem utjecati na fluidnost igre jer svaki igrač ima vlastite tehničke ocjene koje utječu na responzivnost Real Touch mehanika. Ipak, definitivno možemo reći kako će se neke stvari promijeniti na bolje jer PES 2017 već i u ovom nedovršenom izdanju ima puno preciznije kontrole nego PES 2016, a čak niti ne iziskuje dugo vrijeme privikavanja.


Nadalje, kretnje igrača i lopte su sada puno glađe i gracioznije, a ogroman broj novih animacija znači da će se svaka nova utakmica doimati uvjerljivijom, više nepredvidljivom i posljedično - zabavnijom. Sljedeća nova mehanika koju smo isprobali jest tzv. Precise Passing. Naime, ako je igrač savršeno primio loptu pomoću gore opisanog Real Touch sistema, prvi pas koji će odigrati će biti precizniji i pouzdaniji. To ne znači da će svaki veznjak odjednom postati novi Pirlo, Pjanić ili Modrić, već će zahvaljujući dobro iskontroliranoj lopti jednostavno odigrati jedan pas koji će također biti malo bolje kontroliran nego u slučaju nespretnog primanja. Drugim riječima, primireni pas će sada biti kvalitetnija osnova za jednako elegantno progiravanje, mirno primljena lopta je sada bolji temelj za istovjetno precizno dodavanje od one koju ste štopali slezenom. Baš kao i u pravom životu.


Nadalje, Konami je za PES 2017 razvio umjetnu inteligenciju nogometnih sudaca od nule. "Fokusirali smo se na obrasce ponašanja pravih sudaca u pravim utakmicama, količinu agresije i prljave igre koju toleriraju prije nego što prekidaju igru te smo način na koji suci primjenjuju pravilo o puštanju prednosti učinili razumljivijim i realističnijim," otkrivaju nam iz Konamija.


I golmani će u novoj PES igri biti realističniji i sličniji onim ljudskim, što je pogotovo vidljivo u fluidnosti i brzini kojom vratari sada mogu vratiti loptu u igru nakon što je uhvate. U stotinjak utakmica koje smo odigrali nismo svjedočili nikakvim sramotnim golmanskim pogreškama, no također nismo imali dojam da su se svi vratari sada pretvorili u nepobjedive hibride između Neuera, Khana i gigantskog pauka na ecstasyju.
Improvizacija je majka strategije

PES 2017 također dovosti brojne novosti po pitanju nogometne taktike i strateškog pristupa utakmicama. Total Team Control jest ime nešto prerađene mehanike koju smo već vidjeli u ranijim nastavcima serijala a koja utječe na mentalitet i pristup vašeg tima. S tzv. shoulder tipkama svojeg kontrolera sada na brzinu možete mijenjati način na koji se vaši kompjuterski kontrolirani suigrači ponašaju tijekom utakmice. Trebate napasti sa svih 11 igrača jer očajnički tražite gol ili želite podići bunker u vlastitom šesnaestercu da sačuvate svoju minimalnu prednost? Sve to sada možete napraviti s minimalnim brojem klikova kontrolerom bez ikakvog pauziranja akcije na ekranu.


Nadalje, unutar nešto izmijenjenog Game Plan izbornika sada možete pronaći i tzv. Advanced Instructions meni na kojem možete razraditi po dvije ofenzivne i defenzivne strategije između kojih se tijekom same utakmice možete brzo prebacivati pomoću gore opisane metode. Naposlijetku, PES 2017 uvodi i neke novosti u izvođenje kornera tijekom kojih sada brzo možete pomicati vlastitu ekipu u šesnaestercu pomoću D-pada, tj. strelica na kontroleru te se brzo prebacivati između zonalne defenzive te obrane čovjekom na čovjeka.
Nogometni mozak

PES serijal je posljednjih godina najviše briljirao i isticao se nad konkurentnim FIFA igrama po pitanju svoje izuzetno napredne umjetne inteligencije, a očito je kako će PES 2017 u ovom kontekstu biti još napredniji. Bhatti nam je otkrio kako je glavni cilj developera prilikom usavršavanja umjetne inteligencije za sljedeću PES igru bio "osigurati uvjete za scenarij u kojem igrači gotovo nikada ručno ne daju upute za utrčavanje i defenzivu svojim kompjuterski kontroliranim suigračima".


Novi AI sistem kojeg smo vidjeli u Konamijevoj nadolazećoj nogometnoj simulaciji nosi naziv Adaptive AI, a kako mu i ime sugerira, isti će se prilagođavati razini prijetnje koju ljudski igrač predstavlja. Jednostavan primjer: ako konstantno probijate suparničku obranu sa sjajnim veznjakom koji i žmirećki servira lopte s očima, protivnički tim će ga krenuti zatvarati s dva igrača. Ako vam se pak jedan od vaša dva visoka stopera ozlijedi te ste ga primorani zamijeniti s nekim nižim i fizički manje impozantnim, suparnička ekipa će češće pokušati zabiti gol s glavom ili na neki drugi način iskoristiti slabosti vašeg novog defenzivca. Sve u svemu, radi se o vrlo impresivnom sistemu kojeg je pravi užitak gledati u akciji. Naravno, sve dok ne izgubite tri zaredom, ali bože - znate već i sami kakav "volim te, ne volim te" odnos imate sa svim kvalitetnim sportskim igrama.



Za kraj još valja spomenuti i neke nove "rumble efekte" nadolazećeg PES-a koji aktiviraju određenu količinu vibracije u kontroleru ovisno o intenzitetu kojim se borite za loptu i ulazite u duele, a Konami trenutačno eksperimentira i s DualShock 4 zvučnikom. Iako to nažalost još uvijek nismo imali priliku vidjeti u akciji, ideja novog sistema jest potaknuti igrača da sluša povike svojih suigrača i ostatka nogometne ekipe s klupe.
O novim stadionima te licenciranim ligama i timovima još uvijek nema riječi, no više informacija očekujte uskoro jer Konami planira vrlo opsežnu PES 2017 prezentaciju na nadolazećem E3 sajmu koji se održava sredinom sljedećeg mjeseca.
http://adria.ign.com/

Odg: PES 2017
« Odgovori #7 : 01. Lipanj, 2016., 13:47 »
Lepo to sve izgleda na papiru,samo treba videti kako ce to u igri izgledati

Odg: PES 2017
« Odgovori #8 : 01. Lipanj, 2016., 15:08 »

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2017
« Odgovori #9 : 02. Lipanj, 2016., 17:13 »
Ukoliko ne srede čitere, lagere, scripting, golmane, onaj smiješni live update i myClub sve pada u vodu.

Odg: PES 2017
« Odgovori #10 : 02. Lipanj, 2016., 19:14 »
Youtuberi su danas igrali su danas imali priliku igrati demo 7 sati
Po jednom statusu ikojem sam video izgleda da je long ball spammerima dosao kraj,izgleda da duge lopte nisu vise toliko mocne

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: PES 2017
« Odgovori #11 : 02. Lipanj, 2016., 20:15 »
Ukoliko ne srede čitere, lagere, scripting
Ako ovo ne riješe niko je ni ne treba kupit, skinemo sa torrenta i igramo off-line master ligu ko ih jebe. Zar je toliko teško da onaj čija se veza toliko usporila da više nije moguće igrat da mu se hladno upiše 0-3 poraz i riješen problem cheatera. Jednostavno da ne može biti jednostavnije ali njima očito to nije bitno, pa ako im nije bitno onda nek gledaju kako Fifa sa dosta slabijim gameplayom drma milione.

Odg: PES 2017
« Odgovori #12 : 03. Lipanj, 2016., 10:36 »
Ne mogu shvatiti da je ljudima fora koristiti cheat u PES. Ja sam PES počeo tek nedavno igrati i popriličan sam noob još, ali nebi mi napamet palo da igram s cheatovima. Sam sebe lažeš onda.

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: PES 2017
« Odgovori #13 : 03. Lipanj, 2016., 14:44 »
Ne mogu shvatiti da je ljudima fora koristiti cheat u PES. Ja sam PES počeo tek nedavno igrati i popriličan sam noob još, ali nebi mi napamet palo da igram s cheatovima. Sam sebe lažeš onda.
Ma ljudi su čudna bagra vrsta. Znači lik nije dovoljno dobar da pobjedi nekoga u nižoj diviziji i on pokušava da uz pomoć varanja izbori plasman u višu diviziju gdje će ga čekati još bolji igrači, gdje je tu logika? Zar nije bolje i njemu da igra sa slabijim (ako je već slab) nego da boljim igračima kvari igru.

Ista stvar i sa onim aimbotom u FPS-ovima, da mi iko hoće objasnit koja je svrha toga. To ti je isto kao da nekog profesionalca dovedeš u svoju sobu i daš mu da igra na tvom kompjuteru i sa tvog profila neku pucačinu a ti samo gledaš kako on u tvoje ime reda killstreakove. OK da su tu prava imena i prezimena pa neko voli da je njegovo ime visoko na nekoj (nebitnoj) rang listi to bih razumio, ali šta ikome znači ako je neki njegov bezveni nick (kill3r1256741) ima najveći K/D?

Odg: PES 2017
« Odgovori #14 : 03. Lipanj, 2016., 18:21 »
Ma to nisu pravi igrači, to su iskompleksirani likovi.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9