HCL.HR

PES 2017

  • 465 Odgovora
  • 149710 Hitova
*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2017
« Odgovori #270 : 27. Listopad, 2016., 19:08 »
Kakve su ti postavke, basic, manual..?
Na PS4 je sa R2 zgodno koristit za primit i dodat točnije iz prve.

Al ni mene ne ide baš, vidim to i po offlineu.

Ma druže ja sam hardcore PES-aš i sve su postavke kako trebaju biti. Da se razumijemo, ja pobjeđujem, imam 40 pobjeda, 5 remija i 2 nesretna poraza, međutim igra kao igra me živcira strašno tj. njen online dio.
Sad sam krenuo Master League i uživam iskreno, uzeo klub iz druge francuske lige i pičim na super-star, što se tiče nogometa od sada samo to igram, sa online sam završio.

Odg: PES 2017
« Odgovori #271 : 27. Listopad, 2016., 19:43 »
Ma najbolje ako imas ljude za kauc. Jebes sve ostalo. Online zamisao je ok, ali previse ili steka ili ostalo navedeno...

Odg: PES 2017
« Odgovori #272 : 27. Listopad, 2016., 20:20 »
Mozda se igra drugacije ponasa na svakoj konzoli,igrao sam dve tekme online kod prijatelja i sve je super bilo

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2017
« Odgovori #273 : 27. Listopad, 2016., 20:41 »
Ne znam, baš ću isprobati na PS4 kada uhvatim kod nekoga.
A je najbolje sa ekipom, međutim u mojim godinama sa poslovima i djecom je to teško izvodivo, ja većinom igram navečer od 22-01 h i umjesto da se opustim i odmorim ja živce gubim.

Odg: PES 2017
« Odgovori #274 : 28. Listopad, 2016., 10:28 »
Ja sam također htio napomenuti da je na Xbox možda drugačije, ne znam, ja igram na PS4. Ne mogu reći da imam tolikih problema s Online, ali da nekad šteka i sputava igru, to je.

Odg: PES 2017
« Odgovori #275 : 02. Studeni, 2016., 00:42 »
Pozdrav narode,
Imam PES 2017 i snimio sam PesGalaxy Patch. Pronasao sam bolji (PTE), te odem deinstalirati Galaxy i snimim PTE, te sada nemam .exe file  :D :D :D

Zna li neko di da ga skinem, nisam uspio naci na google-u (jedino neke crack-ove, ali i to tanko), a ne da mi se ponovno vrsiti instalacija/reinstalacija xD

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: PES 2017
« Odgovori #276 : 02. Studeni, 2016., 07:41 »
Pa ne možeš instaliravat patch preko postojućeg patcha. Prvo ukloniš stari pa onda staviš novi.
Ništa, sad odi na Steam pod library desni klik na PES 2017 Properties>Local Files i izabereš verify integrity of game cache


I to bi bilo to.

Odg: PES 2017
« Odgovori #277 : 02. Studeni, 2016., 10:59 »
hvala, zivio!  :thumbs: :D

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2017
« Odgovori #278 : 03. Studeni, 2016., 12:09 »
Nakon dosta potrošenih sati zaključujem da je ovogodišnji PES loš, jedan naprijed - dva koraka nazad. Pokušavam igrati Master ligu jer online više stvarno nemam volje da igram, i nema više tog nečega što je PES nekada imao. PES 16 je bio dobar i trebalo je samo da srede bugove koji su se pojavljivali u njemu, međutim totalno su usrali igru. Sreća pa je BF1 strašno dobar, inače bih okačio džojstik o klin na duži period.

Odg: PES 2017
« Odgovori #279 : 14. Studeni, 2016., 22:41 »
Napokon sam patchirao igru s licenciranim timovima, sada je super. Lijepo je zaigrati s plavim Chelsea-em.  :clap:

Odg: PES 2017
« Odgovori #280 : 15. Studeni, 2016., 08:49 »
Nabrijan utakmicom Hrvatska : Island i činjenicom da se kod mene roštiljalo uz tekmu i da je bilo pozamašno društvance, popustio sam pritisku gomile i skinuo najnoviji PES2017 pa smo se malo zabavljali nakon prave tekme pošto imam nekoliko Xbox gamepada.

Ovo su dojmovi nakon nekih 30-ak odigranih utakmica i par utakmica u International Cupu (svjetsko prvenstvo kakti)
Iskreno zadnji PES sam igrao tamo daleke 2012 a Fifu zadnju 2014. Istina je da sam propustio nekoliko godina koje nažalost ja ne vidim nigdje.

Sve je više manje isto od opcija (modova) oš my league, oš become a legend, oš normalan match. Menu izgleda govnast a nemam pojma zašto glavni menu je u delayu i općenito dok je igra u meniju broj sličica opada (wtf). Muzika je čist okej mada je totalno antena zagreb jebeni copy paste komercijale. Zvukovi s terena (igram protiv Njemaca suigrači se deru na Njemačkom, odličan detalj) i stadiona odlični publika pogotovo, što se ne može reći za komentatore. Katastrofa su, dosadni su, znaju se neko vrijeme ne javljat i znaju se bezveze derat iz petnih žila za neki bezvezan pokušaj.
Također neke rečenice se ponavljaju prečesto. Znaju se ispravit. Tipa kaže frajer gol aut i onda ne ne oprostite ipak je korner. Fora jer pravi komentatori isto imaju greške ali čemu to ubacivat u igru ?

Prezentacijski je čisto ok. Ništa spektakularno ali i više nego ok.
Naravno grafički pomak i to veliki se vidi. (no i dalje nisu niti blizu realnom prikazu igrača poput jednog NBA2k recimo)
Predivno je vidjeti Modrića skoro pljunutog ili Mandžukićevu kljuku lol, ali velim nije to još to.
Uvodna animacija ulaska u teren, himne zagrijavanja to mi rula i tu nemam baš ništa prisrat.

E sad idemo dalje na skliski teren. Kolizija i sustav sudara, dodira igrača i duela:
Osobno dueli mi izgledaju odlično. Igrači se realno naguravaju, povlače, stvarno bore za loptu. Taj dio mi je za 5. Također igrača je sad užasno teško proć i nema više soliranja a to je ogroman plus. Također je i teže uzet i kontrolirat loptu.
Kolizija i faulovi su nakaradna boljka koja i dalje nije ispravljena. U jednoj tekmi faul izgleda savršeno u drugoj tekmi gledaš replay i točno vidiš kak ruke i noge prolaze kroz tijela, igrači zapinju za zrak itd...u većini slučaja izgleda više retardirano nego smiješno.
Kad smo već kod kolizija tj uklizivanja. Zakaj sada igrači nisu više nogometaši nego su postali lomitelji kostiju i kičmi ? Zašto je putanja uklizivanja jebenih 10 metara i često igrač koji uklizuje pokupi dvojicu ili pokupi onog koji uopće nema loptu i naravno pobere žuti ?
Shvaćam da sada treba biti ultra precizan i sve šta nije "točno na loptu" suci kažnjavaju no neka uklizivanja su smiješna.
Dogodila mi se situacija da je moj igrač pobro žuti a da uopće nije dotaknuo suparničkog igrača. Gledao replay nekoliko puta, nisam mogao vjerovati. Nekoliko prekršaja uopće nisu prekršaji nego se igrači jednostavno zalete jedan u drugog. Zaletio sam se s nekim i na meni je sudio faul. ma lol
O igranju rukom ili visoko podignutoj nozi ne želim ni pričati, to u Fifi i PES-u ne postoji. To je valjda preteško isprogramirat, mada sam upravo izašo iz tekme gdje je protivnički igrač skučio nogama skoro do glave mojem igraču i nikom ništa naravno.

Eh da kad smo već kod kartona. Koji mrtvi k... je s tim sucima ? U prvih 4 ili 5 utakmica kaj smo odigrali mijenjaući se, pala su dva gola ali je zato bilo jedno 20 žutih i nekoliko crvenih. Sude svaki kontakt (zapravo to je okej, nije okej kad u prvoj minuti vade kartone)
U redu, kažem si, stroži su to je realnije zar ne ?
E pa kad ti se dogodi situacija da za iznimno bezvezan dodir Lavezzi u 3 minuti pobere žuti a u 88. sudac prvi puta (nakon jedno 5 žutih) krene upozoravat igrače da to neće tolerirat onda skužiš da tu nekaj ne funkcionira kak spada.
Čitao sam negdje da je to ispravljeno ja nisam patcho ništa pa se ajd to može pripisati kao moja greška.

Golmani, Konačno dobar posao. Više nisu retardirane čorave muhe sad konačno brane. I to puno puno bolje. Zapravo brane predobro i skidaju sve živo. Pretjerujem ajd ali toliko rašlji su skinuli da bi pobrali najgluplje pacerske odbijance i to duboko u meni odbija priznati da su "popravljeni"
I dalje ako držiš "trokut" znaju otić u prazno, zapravo znaju otić u prazno i sami., iako su sada pravi bokseri i zabit iz kornera je postalo vrlo vrlo teško.
S visokoga (pogleda jel) nogomet izgleda odlično. Kad se približiš vidiš da je predivna trava al sve ostalo kao da se vuče još od 2013-e. Animacija publike, publika općenito, animacije nekih šuteva itd.
Zašto im svake godine strelica za ubac ili šut izgleda sve ružnije i ružnije ? Zašto ponekad nestane sama od sebe ?
Zašto se i dalje događaju nemogući šutevi i nemogući golovi ako se već hvale  da toga više nema i da je gameplay bolji ? Zasad sam zabio jedan jedini "ludi" gol no sejvo sam replay i gol kakav je Higuain zabio ne bi ni C.R. ni Messi zabili iz 50 pokušaja na prazan gol na praznom terenu. Uploadam na jutubač kad stignem tu ridikuloznu golčinu morate vidjet.
Dodavanje mi nekako bolje funkcionira. bar od onog zadnjeg PES-a koji sam igrao.
Krajnje glup nerazmjer težine. Recite mi da sam noob i da sam loš (a i jesam) no igram najviše na regular ponekad i na professional.
Uzmem Argentinu krenem svjetsko. Pobjedim Brazil 2:0, Hrvatsku 4:2 i zadnju tekmu od Irske spušim 7:1!!!!!!
Znam da se desi, itekako ali od Irske ? Ma daj odjebi. (sve na istoj razini težine, zamjene u toku igrači odmorni neam blage wtf se dogodio)
Kao da je tekma vs Irske bila vs Brazila i obrnuto.
Ok loš sam ja sam kriv idemo dalje.
Čemu toliko loadinga i replayeva po deafultu ? Okej sve se da narihtat u sliderima ali čemu ? Svaki aut, svaki kontakt svaki gol aut. Uvijek replay uvijek loading od 2-3 sekunde s pes logom.
Ima tu još stvari ali sada mi ne padaju napamet. možda se nadopunim nakon još nekoliko tekmi ali sumnjam da ću izdržat a da ne obrišem ovo njesra. Pretjerujem da ali moji prvotni dojmovi (nisu potpuni još) su to da je PES na istoj razini u zadnjih 5-6 godina i osim nekih sitnica ponajviše u grafičkom pogledu stoji na mjestu kao živi zid i mislim da ga Fifa "šiša" već nekoliko godina unatrag.
Osobno PES mi je isti k.... kao i COD kad je bio u onom štancanju svake godine. Uzmi isti engine, prepiši 90% koda iz prethodne igre, "okači" neki novi fičr i viola. Imaš profit na naivnim bedacima. A kad kažem bedaci ne vrijeđam ljude koji kupuju igre, nego one koji svake godine MORAJU imat novi PES. A govna počela ukidati online dio igre nakon 2-3 godine od izlaska. Pa se sad ti dobro osječaj. Samo da bi prisilili ljude da igraju noviju verziju. Jadno. Mislim radi to i Fifa tj. EA Sports al jadno do bola. I zbog toga ne bi kupio ni za jeftine pare.

Ne kažem da je recimo @Hrvatina bedak jer znam da ga je kupio ali stvarno nemam blage gdje je on uspio nabiti ovo na 9/10
Jel ti jedino bilo bitno da isprave probleme sa čiterima ? Ovo ostalo kaj meni smeta se fura još od prošle godine ili ?
Nisam pravi sudac za taj pomak od prošlog nastavka al ono koliko se sjećam svojeg zadnjeg PES-a ovo se jedva pomaknulo na bolje.
Je. Ali jedva.

Jadne Japance i njihovu bijedu s 3 i pol plaćene licence neću ni komentirat, okej UEFA je đubre jer traži lovu i lovu al fkt nakon sto i pet godina PES-a neda mi se više igrati s MAN RED ili MAN BLUE lol
Naravno moderi rade svoje pa srećom net vrvi licenciranim ligama za PES.

Al ono što moram popljuvat je nakaradna odluka stavljanja opcija i svih rihtanja izvan igre. Al glupi retardirani Konami baš si pun idiota. Šalim se naravno, programeri su pametni ljudi daleko pametniji od mene ali čemu pobogu settings izvan igre ? (PC verzija naravno) Dok smo sve porihtali mislim da smo ušli i izašli iz igre jedno 15 puta. Vrlo vjerovatno jer je port i za sportske igre konzole su primarne očito.

Nakon ovakvih nepunih dojmova nedam više od 7/10 ako ću i dodat išta.
Neću reć onu staru: Tresla se brda rodio se miš. Meni osobno se nije ništa treslo a PES je jadan bijedan miš koji je izmuzen gore nego krava starosti 20 godina (ako krave mogu toliko doživjeti uopće)
Iskreno ovo je jedan od rijetkih naslova za koje mi je drago da sam ga piratizirao. Jer da sam platio full price ne bih baš bio oduševljen naročito ako bi za 2 godine Konami maknuo online dio igre.

Za kraj da malo raspirimo strasti i dobru staru PES vs Fifa šoru s rečenicom: "Fifa all the way baby" iliti tko želi "pravi" tj ozbiljniji nogomet uzet će Fifu tko se želi zajebavat i uživat s društvom (a i pizdit xd) neka uzme PES

i točka.

 :piva:

EDIT: Izašao iz igre nakon 3 tekme i dogodilo se opet par stvari zbog kojih vjerujem da je ova verzija koju igram (1.001) "pokvarena"
Brišem vrlo brzo, naživcirao se u 3 dana više nego u 4 godine s Dotom i rusima...
« Zadnja izmjena: 15. Studeni, 2016., 12:10 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PES 2017
« Odgovori #281 : 15. Studeni, 2016., 13:14 »
O PES-u je suvišno pisati, dobra igra za poigrati sa ekipom, sve ostalo čista 0.

Odg: PES 2017
« Odgovori #282 : 15. Studeni, 2016., 13:53 »
Sad kad mi lega dođe barem ćemo igrati s original timovima  :hihi:

Odg: PES 2017
« Odgovori #283 : 15. Studeni, 2016., 14:39 »
Izvukao preko 200 special i top agenata od kad je igra izašla i samo 2 crne lopte.
I jučer od 6 vrtnji izvučem dvije i to Suareza i Ronaldinha, svašta...
"Čovjek koji ne čita dobre knjige nema nikakve prednosti nad čovjekom koji ih uopće ne zna čitati.
(Mark Twain)"

Odg: PES 2017
« Odgovori #284 : 15. Studeni, 2016., 20:41 »
Sad sam počeo malo žešće igrati protiv COM-a, stavio na Top player težinu. S tim i novim licencama skroz drugacija (bolja) igra  :clap:

Ima da se utreniram ko pravi :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9