HCL.HR

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter

  • 6 Odgovora
  • 7337 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« : 22. Listopad, 2015., 05:01 »



Nova i posljednja igra u Sherlock Holmes serijalu upravo je najavljena, a obećava glavolomke koje će naše detektivske sposobnosti pogurati do maksimuma. Bigben Interactive i Frogwares upravo su svijetu otkrili novu igru u Sherlock Holmes serijalu. Nosi naslov Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, a izaći će u proljeće 2016. godine za PC, PS4 i XONE platforme. Bit će to osma igra u serijalu koji je prve korake napravio 2002. godine, a developeri obećavaju napetu akciju uz detektivsko istraživanje što će stvoriti "jedinstveno interaktivno iskustvo". Da, zasad nemamo puno informacija o igri pa moramo citirati službenu objavu za novinare punu riječi koje zapravo malo znače. Ista ta objava za novinare kaže kako će svaki slučaj imati nekoliko sumnjivaca, a svaka odluka koju donesete u igri može odvesti priču u novim, neočekivanim i sasvim moguće ubojitim smjerovima. Najmodernija grafika današnjice oživjeti će ulice Viktorijanskog Londona, kaže ista ona novinarima poslana objava, a neumoljivu logiku gospodina Sherlocka mogle bi poljuljati emocije, obiteljske priče i "okultna osveta", kažu. Nova igra sadržavat će pet slučajeva za riješiti pri čemu ćemo moći slobodno istraživati velika područja te testirati reflekse u akcijskim sekvencama. Igra će biti ekskluzivno prikazana za tjedan dana na Paris Games Weeku od 28.10. do 01.11. kada ćemo, pretpostavljam, dobiti i prvi trailer.

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« Odgovori #1 : 22. Listopad, 2015., 08:18 »
Jedva čekam!

Zadnja igra mi je bila pre dobra i definitivno mi je to bio najbolji Sherlock do sada. Nadam se da će ova igra podići ljestvicu još više i da ću biti jednako oduševljen!

Odg: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« Odgovori #2 : 22. Listopad, 2015., 16:31 »
Ae ae odigrao zadnje dvije morat ću i ovo, moram priznat da me zainteresirala najava jer zapravo ni jedna igra u serijalu nije loša tako da će rulat vjerovatno i ovo iako ja nisam neki fan Sherlocka u bilo kojem obliku.

Samo da bude malo teža nego Crimes & Punishment.
U testamentu su mi mozgalice, brave itd bile puno zanimljivije i izazovnije. U Crimesu su to malo poglupili. Oću da se malo pomučim dok rješavam slučaj.
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« Odgovori #3 : 04. Kolovoz, 2016., 15:17 »
Dobra igra! Uzeo ju neki dan i upravo završio 1. slučaj. Čini mi se da je bolja od prethodnog nastavka i prvi slučaj me zbilja uvukao. Nije toliko težak bio, ali tematika je doista zanimljiva.
Možda je moglo biti više zapleta u prvom slučaju, ali sve u svemu - jako sam zadovoljan. Atmosfera je tu, svi poznati dijelovi gameplaya iz prošlog nastavka su također tu.
Ne mogu se požaliti na igru i vrti se stabilo u čarobnih 60 sličica. Jedino je ulazna animacija smrdana i vrtila se u kojih 27 fpsa s nekim laggovima da mi je praktički bilo mučno gledati ju, no animacije unutar igre su bezprijekorne.

*

theth1ef

  • **
  • 219
  • Učiš dok si živ.
Odg: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« Odgovori #4 : 11. Svibanj, 2017., 23:11 »
@Hr4tin4 možeš li navesti pros i cons igre u konačnici? Razmišljam da ju uzmem za PS jer je na store-u 150kn trenutno.

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« Odgovori #5 : 12. Svibanj, 2017., 06:01 »
Mogu, ako se sjetim što je sve bilo  :hihi:


Gle, ako voliš taj žanr - svakako ju uzmi i nećeš požaliti.
To je tip igre gdje moraš malo, ali zaista samo malo razmisliti. Super je stvar što možeš doći i do krivog zaključka i krivo završiti slučaj i zapravo nevinu osobu osuditi, a sumnjivca pustiti slobodno da šeta na slobodi.
Slučajevi su zanimljivi i ima taj replay value kada nekog krivo osudiš i onda se lupaš po glavi kaj si krivo napravio...
U principu na kraju slučaja ukoliko si krivu osobu osudio imaš njeno ime crvenom bojom ispisano, a ako je pak dobra prosudba tada je zelena boja.
Isto tako imaš određeni broj tragoa po slučaju pa jesi li uspio naći sve ili ne. I zaista to kombiniranje zaključka je jedna od jačih strana igre (barem meni). U igrama sličnog kriminalističkog žanra je situacija sranje jer nemaš tu slobodu i ighra te linearno vodi do krivca.
Takav su ti ovaj i prošli nastavak.
Osobno, možda i najbolje igre unutar samog žanra, a definitivno meni najbolje Sherlock igre zbog navedenih razloga.

*

theth1ef

  • **
  • 219
  • Učiš dok si živ.
Odg: Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
« Odgovori #6 : 12. Svibanj, 2017., 07:19 »
Zadnje dvije su mi bile super samo što u Crimes and Punishments mi se činilo da su olakšani slučajevi (ali valjda tako i treba biti ako sve istražuješ), a u Testamentu mi zagonetke nisu imale veze s slučajevima iako nije da nisu bile zanimljive.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9