HCL.HR

Silent Hill: Downpour

  • 33 Odgovora
  • 11603 Hitova
*

gogy4

  • *
  • 23
Odg: Silent Hill: Downpour
« Odgovori #30 : 18. Travanj, 2016., 20:08 »
-upravo igram silent hill downpour tek sam poceo i cini mi se da nije losa igra prica bi mogla biti zanimljiva igram na ps3 i igrica se dobro ponasa tj. ide ko mlijeko ,zanima me vasse misljenje posto ja obozavam silent hill igre i to mi je jedna od najboljih horor igrica prvenstveno zbog price i atmosfere pa nabacite misljenje o njoj i o ovom novom nastavku pa da mozda dobijemo i kakvu recenziju iste od hcl mada je ipak stara izasla je 2012 god.

Odg: Silent Hill: Downpour
« Odgovori #31 : 19. Travanj, 2016., 13:39 »
Ja isto obozavam Silent Hill serijal, cak i Homecoming mi je bio odlican, ali Downpour mi je slomio srce :( baš je bezveze nekak, ali to tek u drugoj polovici primjetis jer tek onda pocnu gluposti. Pocetak je malo spor, ali jos uvjek zanimljiv. Previse naglaska ima na borbu i igra postane cista akcija a manje horor, i dok su side questovi neki zanimljivi nevjerojatno je glupo sto ti stalno oduzimaju nagrade koje skupljas istrazivanjem, bas su unistili igru time. I ne, nebu recenzije, ali evo od mene 60/100, happy now ? :P

*

gogy4

  • *
  • 23
Odg: Silent Hill: Downpour
« Odgovori #32 : 19. Travanj, 2016., 15:32 »
hvala na odgovoru i misljenju jos sam na pocetku pa cu vidjeti ali nisam mogao odoliti a da ne zaigram novi silent jer sve prethiodne sam odigrao i na pc-u i na ps2 sada na ps3 stvarno sam uzivao u serijalu i po meni a to je samo moje misljenje silent hill igrice su najbolji u svom zanru .

Odg: Silent Hill: Downpour
« Odgovori #33 : 21. Travanj, 2016., 08:29 »
Ja isto dugo nisam mogao odoljeti, cekao sam 3 godine da cijena malo padne kako su svi rekli da nije bas nesto. Reko nema veze sigurno mi nece smetat, no nisam vise mogo cekat pa sam ga na kraju ipak kupio za 300 kn, i zato sam vjerojatno malo previse bio razocaran. Nebih ti htio nista spoilati ili neke predodredene stavove usaditi, ali nije grijeh ako ti uzivas u igri pa slobodno odigraj i zabavi se kolko mozes. Igra nije broken ili nesto takvo, s tehnicke strane cak je i prilicno dobro, ali za Silent Hill sam ipak malo vise ocekivao. Enivej, 3 puta sam ga prosao i dobio platinum, tak da ipak nije toliko katastrofalno da nebi bilo igrivo. Cak je i 3D bio prilicno zanimljiv.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9