HCL.HR

Titanfall 2

  • 49 Odgovora
  • 27929 Hitova
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #45 : 06. Rujan, 2017., 16:23 »
Pozdrav,

Interesuje me je li se moze igrati TitanFall2 Multiplayer preko origin accessa, da li je neko pokusao?

Neki dan sam aktivirao origin access i sve super radi, igrao sam BF1 Multiplayer bez problema ali kad otvorim TF2 i kliknem na multiplayer pise "Origin Offline" pa me zanima da li nesto moram uraditi ili jednostavno ne moze preko origin accessa.

Hvala!

*

Melph

  • *
  • 12
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #46 : 06. Rujan, 2017., 18:31 »
meni moze bez problema

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #47 : 12. Rujan, 2017., 11:11 »
Jedna dosta dobra igra, sviđa mi se koncept s Titanom, iako nije loše ni igranje samo s likom, ali Titan diže igru na jednu puno veću razinu, neprijatelji su odlični, ne daju se :D ... najveći je gušt igranje protiv Titana i borba s njima...

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #48 : 01. Studeni, 2017., 19:59 »
TITANFALL 2



Danas sam zavrsio sa igrom i dosta sam zadovoljan. Gameplay je stvarno vrhunski. Za ovih 5,6 sati koliko igra traje ima hrpetina izmjena u gameplayu i stvarno je sve odradeno vrhunski i drzi nas zainteresiranim kroz cjelo trajanje igre. Napucavanje je odlicno, a trcanje i osjecaj momentuma dok trcimo po zidovima, pa proklizemo i ubijemo nekoliko ljudi dok klizimo je stvarno savrseno. Doslovno osjetis kako lik ubrzaje ako uredno spajas sve poteze i to je stvarno odradeno top. To mi je i najveca pohvala ovoj igri, kako su dobro odradili kretanje i napucavanje, stvarno kapa do poda. Takoder moram pohvalit kretanje u mechu i osjecaj u njemu, te ulazak u istog i kako je sve fluidno i dobro izvedeno. Oruzja u igri ima stvarno lijep broj, kako za pilota, tako i za robota. Odlicno su kreirali svaki level u igri, stvarno ogromna pohvala za to. Bas sam gustao trcat po zidovima i rjesavat vojnike u letu, stvarno vrh. Igrao sam na hard i umirao sam u nekim dionicama gdje sam bas letio kao muha bez glave, mislim da cu u sljedecem prelazku igrat na max tezini.



Graficki igra izgleda odlicno ,a jednako se dobro i vrti. Na mojoj konfi sve na max, osim textura koje su na jednoj postavci nize od maksimuma i sve se vrti u lockanih 60 slicica.

Ona fora sa time travelom je vrh, bas vrh i ona gameplay dionica me tek zainteresirala za igru. To mi je i jedini problem sa igrom, a vjerojatno je problem u meni. Tek sam se kasnije zainteresirao za pricu i likove, u pocetku nisam bas sve pohvatao, gdje se dogada, zasto i kako i uopce me nije bilo briga za likove. Tek sam se kasnije poceo malo interesirat, al onda sam vec skoro bio na kraju igre. Morat cu je odigrat jos jednom da popratim pricu malo bolje, jer ovako sam pod dojmom da je sve nekako brzo i nisam se povezao sa nicim.

Sve u svemu jako zadovljan i ocaran gameplayom, odigrat cu jos jednom da bolje pohvatam pricu, valjda ce mi bolje sjest u drugom igranju.




Odg: Titanfall 2
« Odgovori #49 : 01. Studeni, 2017., 21:59 »
 Traje 5-6h pa to je ništa

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9