HCL.HR

Titanfall 2

  • 49 Odgovora
  • 28043 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #30 : 21. Prosinac, 2016., 02:41 »
Ja jucer uzeo igru, najvise zbog odlicnog SP-a.
Ali nevjerujem da cu zaigrat ove godine, vjerovatno kasnije u sijecnju.
Imam za igrat zaostatke neke.

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #31 : 21. Prosinac, 2016., 15:47 »
Presao kampanju sinoc i odigrao par multiplayer meceva. Inace nisam neki od FPS-a, a jos manje od multiplayera, ali ova igrica mi je odlicna, fakat sam se zabavio prelazeci je. Mozda bih ipak napomenio da su protivnici malo raznovrsniji (ne mislim na bossove) bilo bi bolje, ali to mi ne kvari ukupni dojam. Sad nastavljam sa multijem jer sam se stvarno zarazio.

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #32 : 21. Prosinac, 2016., 22:35 »
Kampanja je genijalna znaci. Upravo sam zavrsio jednu od najzanimljivijih i najkreativnijih misija koje sam odigrao u nekoj pucacini :D
Effect and Cause?

Upravo prešao misiju. Originalna ideja odlično realizirana. Možda i najbolja misija u FPS igrama uopće  :thumbs:

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #33 : 23. Prosinac, 2016., 17:04 »
Prešao sam kampanju i skidam kapu  :ave: :ave:

Vrhunska kampanja sa odličnim misijama, originalnim, zabavnim i ne ponavljajućim (kao u COD-u ili BF-u). Veza između robota i pilota vrhunski prikazana. Meni definitivno najbolja FPS kampanja do sada. Prvi dio je imao samo multi player, no Respawn se s ovom vrhunskom kampanjom definitivno iskupio.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #34 : 27. Prosinac, 2016., 07:17 »
BT i Jack Cooper u unikatnoj kampanji koja se ne zaboravlja...



Iako kampanja traje nekakvih pet sati, nakon malo sporijeg i pomalo nezanimljivog uvoda, veza između BT-a i Jacka, level design i mindblown misije su nešto novo u žanru.
Jednom kada se sve zakotrlja, nema praznog hoda, požeelio sam igru završiti u jednom dahu, a u drugom odmah po završetku piknuti new game opciju.
Nije najbolja kampanja godine, pa ni FPS žanra, no radi se zaista o možda najogrinalnoj kampanji koju sam imao priliku igrat...




Ono što Titanfall 2 napokon ima jest kampanja, koja je izostala u klasičnom smislu kod prve igre, koja se morala dokazat kao novi IP. Prvi Titanfall imao je odličan koncept, sjajan gameplay, no užasnu reklamnu kampanju i kod publike jest prošao ispod radara i dobio nezaslužen tretman. Nažalost, ista priča prati i nastavak, koji je nedugo nakon izlaska (izašao u totalno krivo vrijeme; u isto ono pri launchu Battlefielda 1) dobio 50% sniženje i obećanje svih budućih besplatnih DLC-a. Na sreću hrpetina odličnih ocjena, sjajnih utisaka igrača sigurno će spasiti igru od prodajnog fijaska.





Pri pokretanju kampanje, da budem iskren, prvih sat i pol vremena nisam bio nimalo oduševljen, štoviše imao sam cijelo vrijeme feeling da ne kužim u čemu je uopće stvar. A onda se desila; ta genijalna misija. Zapravo već misija prije mi je sjela kao budali šamar i pomalo me zainteresirala za kampanju i cijelu priču oko nje. Ali "Effect and Cause" je jedna od najboljih i najoriginalnijih misija ikad u FPS žanru. S time da od tada pa zapravo do kraja igre, čekale su me fantastične misije i trenuci, koji su me natjerali da odmah po završetku igre startam ponovo kampanju, koliko je genijalna. Core mehanika igre je takva da je faza učenja u igri minimalna, odmah sve sijeda na svoje mjesto i sve je jako detaljno ispolirano, bez ikakve greške. Jedinu manu u gameplayu imam u nekakvom minimalnom auto aim aidu, no često se uopće ne kuži; no nemogućnost isključivanja dosta smeta.



AI je zadovoljavajuć, bilo da se radi o ljudima, spectrima, a pogotovo TITANIMA. Gameplay Titana, je vrhunski i prezabvan, najviše tome mi pridonosi 8 ili 10 loadouta, koju produbljuju gameplay mehaniku, zbog svojih unikatnih setova i opcija koje nudi. Atmosfera kao i grafika nisu najbolje ikad, no odrađuju svrhu. Igra u nekim trenucima, kako gameplayom tako i vizualno, neodoljivo podsjeća na Mirrors Edge, Portal, Half-Life i Halo igre i to sve na steroidima. Ne vidim ništa loše u možebitnom kopiranju tih igara, budući da igra u niti jednoj sekundi ne iskače iz svoje originalnosti i svog stila. Ono što mi ostavlja mlak dojam i mrzim se zbog toga, ali jednostavno mi kida ocijenu igre, je kratka kampanja koja ima jednostavno nezanimljive  prve dvije-tri misije i onda kada se pređe igra, ostaje ta neka rupa, u koju su mogli ugurati barem još 2-3 jednako genijalne misije, kada bi širina i dubina gameplaya to objeručke prihvatila. Igra je jednostavno poligon i bunar nepresušenih ideja i zato sam jako nesretan što još to nisu malo obogatili. Ali hej, prošla igra nije imala kampanju, ova ima genijalnu, sljedeća ima veliki izazov; nadam se najboljem. Napravio sam jedan tribute video Coopera i BT-a pa preporučam da ga ne pogledaju oni koji još nisu prešli kampanju. Čisto spojlerovski najbolji trenuci u igri.

Titanfall 2 | Tribute to BT & Jack Cooper | Tomo Cole - You Tube VIDEO

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #35 : 27. Prosinac, 2016., 11:15 »
Kampanja stvarno kratko traje i doslovno se može prijeći u jednom dahu. No, zaista je vrhunska i originalna i bez praznog hoda (a uz to nije ni prenapadna i zamorna akcija i napucavanje).

Igrao sam par rundi MP, dobar je, no Titanfall 1 mi čak ima i bolji multi.

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #36 : 29. Prosinac, 2016., 14:24 »
Evo usnimio scenu s PS4... Meni najbolja scena u igri. Nadam se da će biti u budućem filmu!

! No longer available

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #37 : 31. Prosinac, 2016., 14:25 »
Nitko drugi nije taknuo kampanju?

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #38 : 20. Lipanj, 2017., 12:28 »
Jel netko igrao ovu igru? Čini mi se zanimljiva a mogu je nabaviti za samo 250kn
 https://www.jeftinije.hr/Proizvod/8773051

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #39 : 20. Lipanj, 2017., 12:54 »
Nisam je nazalost jos odigrao mada sam imao ogromnu zelju.

Navodno ima vrhunsku, al kratku single player kampanju i odlican multyplayer koji se meni bas svida.

Evo ti HCL recenzija pa procitaj malo.

http://www.hcl.hr/recenzija/titanfall-2-99371/

Takoder pogledaj jos par reviewa na You Tubu pa vidi jel ti se dopada ili ne.

*

ck7

  • ***
  • 751
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #40 : 30. Lipanj, 2017., 08:26 »
Eto i ja napokon odigrao ovu kratku genijalnost. igra je super, nemam zamjerki osim kratkoće kampanje i jednu zamjerku spram sebe, a to je da si nisam prije nabavio. Multiy mi je super, kretanje po zidovima je ful prirodno napravljeno tako da čovjek može samo letiti po mapi i skupljati killove. I neki gušt je upravljati titanom, pa dok se neprijateljski igrač želi sa grapling hookom popeti na mene, pa ga čovjek odalami šakom u lice, neprocjenjivo  :mrs:

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #41 : 03. Srpanj, 2017., 12:34 »
Nisam je nazalost jos odigrao mada sam imao ogromnu zelju.

Navodno ima vrhunsku, al kratku single player kampanju i odlican multyplayer koji se meni bas svida.

Evo ti HCL recenzija pa procitaj malo.

http://www.hcl.hr/recenzija/titanfall-2-99371/

Takoder pogledaj jos par reviewa na You Tubu pa vidi jel ti se dopada ili ne.

Hvala na savjetu i mišljenju. Čini mi se ok, ali možda malo previše linearna, kao da nema previše iznenađenja tijekom same igre...

Odg: Titanfall 2
« Odgovori #42 : 30. Kolovoz, 2017., 21:53 »
Zanima me jeli ovdje itko još igra titanfall 2?Kakav je uopće player base, jer kupujem igru uskoro pa me zanima jeli teško pronać game

*

Melph

  • *
  • 12
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #43 : 04. Rujan, 2017., 20:44 »
Zanima me jeli ovdje itko još igra titanfall 2?Kakav je uopće player base, jer kupujem igru uskoro pa me zanima jeli teško pronać game
ja je igram besplatno, kao i battlefield 1 i jos mnogo drugih igara za 4eura mjesecno preko origin accessa :)
ove sve igre su besplatne dok god placas mjesecno 4eura: https://www.origin.com/deu/en-us/store/origin-access/vault-games

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Titanfall 2
« Odgovori #44 : 04. Rujan, 2017., 21:04 »
Ma daj? Nisam to znao, mogao bi platit taj Orogon Acces na jedan mjesec, cisto da vidim kakve su igre i jel se isplati kupovat.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9