HCL.HR

To Switch or not to Switch, question is now?

  • 2 Odgovora
  • 5912 Hitova
To Switch or not to Switch, question is now?
« : 07. Siječanj, 2017., 15:16 »
Pozdrav dragi forumaši,
nadam se da nisu na ovom podforumu samo Nintendo fanboyevi. Imam dilemu.

Posjedujem Xbox One već 9 mjeseci (od Ožujka 2016.) Skupio sam hrpu igara (skoro 100), no 85% njih je iz XBL Gold pretplate i EA Access pretplate. Da se razumijemo, konzola je super, igre su super... Ali ovo sranje sa pretplatom, XBL Gold ne EA Access, je zaista nervirajuće! Dakle, dobivam svaki mjesec 4 igre koje u praksi nikada ne igram i mogu igrati online. No, ne mogu recimo izabrati opciju da za 10$ godišnje imam pristup onlineu bez tog bloatwarea od igara.

E zbog toga, ali i zbog nekih drugih faktora ne sviđa mi se Xbox, a i PS u nekom pogledu. Switch mi je interesantan. Switch mi se sviđa jer je platforma sa najviše indie igara (koje u 80% slučajeva igram). Switch mi se sviđa jer ne trpa bloatwareom i ne forsira pretplatu za online igranje. Switch je puno manji i sexy konzola. Sama snaga konzole me ne interesira. Nek je i 50% slabija od Xbox One, ali Zelda: Breath of the Wild, Rime, Seasons of Heaven... I još uz to samo PES i FIFA da dođu... To je SVE što trebam. GTA, Witcher, Cyberpunk 2077, Mass Effect, Watch Dogs, Saints Row, Overwatch, pa čak i BF i COD ne moraju dolaziti na Switch. Takve igre ne igram, one prve jer su mi prekompleksne, a pucačine ne jer sam totalni luzer u njima.

I što sada? Ono što je nezamjenjivo je Xbox Joystick, čak i sa Switch Pro to nije isto. Ali eto, stavih na njuškalo Xbox goli (bez mog računa sa igrama) za 1400 kn... Nitko ništa. Još sam istaknuo oglas. Stavim ga sa igrama i tim pretplatama i još jednim joystickom za 1900 kn i opet ništa.

I sada što da radim? Osim da prvo i najbitnije pogledam 13. u 5 ujutro tu prezentaciju i vidim jel to ZAISTA to. Vjerujem da bi će mi se svidjeti (za razliku WIi U-a, koji mi je u prvih 5 minuta prezentacije poslao odbojnu notu), ali kako onda da prodam i recikliram Xbox? Za koliko da ga stavim? I nitko ga neće kupiti. Što da onda radim? Obje konzole iz principa ne želim imati. Ima tko ideju gdje ga je najbolje prodati u slučaju da se odlučim za switch na Switch?

Slušam vaše ideje. Hvala!

Odg: To Switch or not to Switch, question is now?
« Odgovori #1 : 10. Siječanj, 2017., 23:29 »
Na žalost, nema tu nekog pametnog rješenja niti savjeta. Budući da vam se (za sada) sviđa Switch a baš nikako ne želite imati obje konzole, jedino preostaje skinut Xboxu cijenu još niže da što prije ode. Osobno ga ne bih prodavao... već je 1400 kn ništa a dati konzolu još jeftinije je potpuno neisplativo. Radije neka posluži negdje kao media centar.

Također Switch smatram zanimljivom konzolom a općenito volim Nintendove ekskluzive tako da nema sumnje da će i kod mene Switch uletit. :-)

http://card.psnprofiles.com/1/tane666.png
Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
Never have I encountered such corrupt and foul-minded perversity! Have you ever considered a career in the church?!
-Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

*

black_out

  • ******
  • 4118
  • #IgračVrata
Odg: To Switch or not to Switch, question is now?
« Odgovori #2 : 14. Siječanj, 2017., 02:56 »
Moglo je biti definitivno SWITCH, ali prema viđenom je bolje nemoj SWITCH.
hardcore gamer | rapist | nerd | cis scum | misogynist |

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9