HCL.HR

1 Minute Warfare i homemade engine

  • 1 Odgovora
  • 1673 Hitova
*

croman102

  • n00b
  • 2
1 Minute Warfare i homemade engine
« : 08. Ožujak, 2014., 19:15 »
Ja i prijatelj smo u zadnje vrijeme radili na igri.

Igra i engine predstavljeni na Infokupu 2014. Nažalost, nismo prošli na državnu razinu pa naš projekt objavljujemo ovdje.
Igra je relativno jednostavna. Cilj je uništiti drugog tenka sa dostupnim oružjem. Igra se na poteze. Svaki potez se sastoji od jednog ili više pomicanja (koje troši gorivo), te napada (koji može biti pojačan power-upovima). Neka pojačanja (power-upovi) su dostupni na početku, a neke treba skupiti u kutijama koje nasumično padaju na zemlju nakon poteza.
Igru je moguče modificirati drugim 3D modelima, ali se mogu napraviti i potpuno nove mape. Za izradu mapa je potreban alat za 3D modeliranje, alat za obradu slika i "Map Creator", mali programčić koji smo razvili za brži izradu mapa.

LEngine je naš vlastiti engine. LEngine je skračeno "Lukin Engine". Grafički dio pokretača se temelji na OpenGL-u. Ima punu podršku za GLSL shadere i sposoban je otvarati i koristiti modele napravljene u bilo kojem alatu za 3D modeliranje, slike u gotovo bilo kojem formatu te zvukove u .wav u .mp3 formatima. Isto ima i punu podršku za unos (preko tipkovnice, miša i raznih kontrolera).





https://www.youtube.com/watch?v=_ErCM4F0-Ho


Više slika, informacija i download na: http://lengine.org/mw.html

btw, obojica imamo 16 godina

Hvala na vašoj pažnji

*

croman102

  • n00b
  • 2
Odg: 1 Minute Warfare i homemade engine
« Odgovori #1 : 15. Ožujak, 2014., 15:50 »
Od sada je dostupan i tutorial za kreiranje vlastitih mapa:
http://lengine.org/mwmaptutorial.html

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9