HCL.HR

7 Days to Die

  • 5 Odgovora
  • 4973 Hitova
7 Days to Die
« : 24. Ožujak, 2014., 10:57 »






Trailer za igru:

www.youtube.com/watch?v=bh2D15oy_sQ

Nisam dosad vidio temu na ovu igru pa sam ju ja napravio.

7 Days to Die je igra u fazi razvoja (Alpha).
Igra se bazira na preživljavanju nakon zombi apokalipse. Možete "kreftati" različite stvari da bi preživjeli, graditi kuće, istraživati različita područja.
Morate se brinuti za glad, žeđ, zdravlje, staminu.

Igra je spoj Minecrafta i DayZ-a ali nikako nije kopija jer ima svoje specifične stvari po kojima se razlikuje. Najbolje da isprobate na svoju ruku i donesete odluku na osnovu vlastitih zapažanja nego da vam ja tu blebećem.

Pošto nisam pronašao nikakvu balkansku zajednicu vezanu za ovu igru, napravio sam facebook fan page gdje bi ljudi mogli reklamirati svoje servere, pomagati si međusobno, saznati sočne vijesti o igri i tako dalje. To je samo ideja, ne mora zaživjeti, ali osjećam da je potrebna takva stranica. Ja osobno kad pronađem neku novu igru prvo pišem ne Google "ime igre balkan" da vidim dali postoji nekakva naša zajednica. Koga zanima stranica je: https://www.facebook.com/7DaysToDieBalkan

Službena stranica od igre je: http://www.7daystodie.com/ - Cijena - 25 $
Stranica na Steam-u je: http://store.steampowered.com/app/251570/ - Cijena - 18.40 €

Nije izašla službena verzija ali i u ovoj verziji ju možete kupiti što vam ja nikako ne bih preporučio. Ne zna se kad će izaći gotov proizvod i koliko će se promjeniti od sadašnje verzije.
Oni mogu vrlo lako odustati od izdavanja službene verzije jer ne postoji zakon po kojemu su obavezni, dobiju od vas novce za polugotov proizvod i na neki način razvoj igre polako stagnira. Zato bolje igru posudite od frenda koji ju je kupio, ili skinite na znate već koji način. Iako to nije fer prema developerima, morate se na neki način osigurati, jer ako već mislite kupovati, pričekajte gotovu verziju.
« Zadnja izmjena: 24. Ožujak, 2014., 10:59 ScopeoutFPS »
"Keep that hair short, Clem."

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: 7 Days to Die
« Odgovori #1 : 24. Ožujak, 2014., 23:25 »
Sad je svaki drugi naslov survival po mogućnosti sa zombijima. Ovo mi ovako ne izgleda ništa posebno, pogotovo ako je cilj samo preživljavati.

Odg: 7 Days to Die
« Odgovori #2 : 24. Ožujak, 2014., 23:35 »
Nisam siguran jesu dodali ili je još u planu, ali govorili su kako će biti priča koju ćeš otkrivati dok igraš, razlog zašto je došlo do apokalipse, prikupljanjem nekih članaka, novina ili tako nešto.
"Keep that hair short, Clem."

*

snowblind

  • Suradnik
  • ******
  • 9339
Odg: 7 Days to Die
« Odgovori #3 : 24. Ožujak, 2014., 23:59 »
To je ok ako će nešto poput toga biti. Ali i dalje mi ne izgleda baš privlačno.

Odg: 7 Days to Die
« Odgovori #4 : 25. Ožujak, 2014., 00:11 »
Ah to ti je sad žanr sam za sebe, preživljavanje. Bez nekih misija i zadataka, sve što trebaš je preživjeti i istraživati. Ja osobno volim takve igre.
"Keep that hair short, Clem."

Odg: 7 Days to Die
« Odgovori #5 : 25. Ožujak, 2014., 00:33 »
Realno ovo mi sada izgleda na pranje para.. sve više naslova na temu: "ubijenja zombija", "prezivavljanje" i ostalo...

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9