HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: snowblind - 04. Rujan, 2014., 00:12

Naslov: Alone in the Dark: Illumination
Autor: snowblind - 04. Rujan, 2014., 00:12
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/66/Logo_for_Alone_in_the_Dark_Illumination.png/800px-Logo_for_Alone_in_the_Dark_Illumination.png)

Alone in the Dark dobiva reboot za PC (http://www.hcl.hr/vijesti-alone-in-the-dark-i-haunted-house-dobivaju-reboot-za-pc-11660-17.html)

Alone in the Dark: Illumination ima teaser trailer (http://www.hcl.hr/vijesti-alone-in-the-dark-illumination-i-haunted-house-cryptic-graves-dobili-teaser-trailere-11756-17.html)

Atari ponovno oživljava Alone in the Dark i to ovaj puta samo za PC. Što je malo čudno. Očekivao sam da će doći i na konzole uz PC, ali možda se kasnije i pojavi.

Nego, nadam da će igra biti bolja od posljednjeg nastavka, koji mi je u sjećanju ostao kao ispodprosječan. Ovaj puta nećemo kontrolirati Edwarda Carnbya nego njegovog potomka The Huntera. Baš su maštoviti s imenom bili. Uz njega su još tri lika The Witch, The Engineer i The Priest od kojih će svako imati posebna oružja i moći. Vještica naravno neće imati pištolje nego magije, a likovi su kreirani s multiplayerom na umu. Barem sam dobio takav dojam. Cijela ta promjena koncepta mi je malo neobična s obzirom na to da je Alone in the Dark uvijek bio SP iskustvo, a sada odlazi i u MP vode. Nije da očekujem nešto na razini četvorke jer bi rekao da će ovo bit iz prvog lica, ali barem da atmosfera bude dobra.

Alone in the Dark: Illumination Teaser Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=vKAldD2ZMsM#ws)
Naslov: Odg: Alone in the Dark: Illumination
Autor: snowblind - 03. Studeni, 2014., 18:10
http://www.youtube.com/watch?v=stQJ-3u7spU#t=55 (http://www.youtube.com/watch?v=stQJ-3u7spU#t=55)
Naslov: Odg: Alone in the Dark: Illumination
Autor: Cole - 03. Studeni, 2014., 18:23
Nadam se da sada kada sam prodao konzolu, da ću naći više vremena za ovakve naslove. :hiha2: