HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Getssu - 04. Listopad, 2016., 03:44

Naslov: Battlerite
Autor: Getssu - 04. Listopad, 2016., 03:44
Ovako, odmah cu reci da nisam nekakav aktivan član ove zajednice ali volim tu i tamo procitati vijesti te pokoju recenziju.
Uglavnom, primjetio sam da se vecinom na stranici paznja posvecuje super AA naslovima i prebogatim studijima koji iza njih stoje. Po meni je to stvaranje jos veceg monopola u gaming industriji koji je zamjetan sam po sebi zadnjih par godina u mulitplayer igrama aka cs go , dota2, LoL i evo sada je tu jos i overwatch. Ajde ubacit cu i Rocket League koji je fenomenalan da se razumijemo.

Da ne placem previse, Battlerite. Iza toga stoji Stunlock studio poznatiji po igri Bloodline Champions koja je oduvijek bila underrated igra i nije se uspjela probiti .
Ako vam je LoL napokon postao dosadan i beskonacno soranje kripova , ovo je igra za vas. Naime, ovdje se umjesto 60 minuta farmanja zapravo cijelo vrijeme nadmecete s drugim playerima te mec traje oko 5-10 min. Ima jako puno mjesta za taktiziranje te su heroji / championi vrlo specificni i zanimljivi.
Htio bih da probate i date recenziju za taj mali dragulj koji jednostavno garantira dobru zabavu.

Trenutno kosta 20 € na steamu te je Early Access-u. Za sadanje stanje je jako dobro optimizirana i nema vecih problema i za ekipu sa "slabijim" kompovima. Pocetkom 2017 bi trebala izaci iz EA te kako za sada stvari stoje, mogla bi biti f2p, ali opet to sve ovisi o nemalo faktora.
Eto, ja bih vam toplo preoporucio da kupite ako imate nesto love i zelite imati novog ljubimca.
Trenutno je treca na steam top selleru http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers. (http://store.steampowered.com/search/?filter=topsellers.)
Reddit : https://www.reddit.com/r/BattleRite/ (https://www.reddit.com/r/BattleRite/)
Evo malo gameplaya za lijene https://www.youtube.com/watch?v=fBB-sdhfyUM (https://www.youtube.com/watch?v=fBB-sdhfyUM)