HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: Noghri - 05. Kolovoz, 2016., 07:02

Naslov: Epic Manager
Autor: Noghri - 05. Kolovoz, 2016., 07:02
Ili punim imenom "Epic Manager - Create Your Own Adventuring Agency! (http://store.steampowered.com/app/391280/)", novitet na steamu.

Igra je nekakva mjesavina manager igre i RPG-a. U biti vi imate svoju Adventuring Agenciju, zaposljavate heroje koji slazete u partye, vodite ih po mapi, borite se protiv zivincadi raznih vrsta i oblika i na taj nacin ispunjavate questove. Sama borba je na poteze i poprilicno je jednostavna (bar meni) i ima dosta mogucnosti nadogradnje likova kroz levelanje.

Questova dobivate zlato (za kupnju opreme, potiona sabotiranje protivnika), fame (pozicija na tablici ovisi o kolicini famea) i iteme (standard RPG shema).

Cek, sto, protivnika?! Tablica?!

Daaaa, ima i druigh Adventuring Agencija, i sto je najbolje svi se natjecete po ligama, svakih nekoliko tjedana zadnja dva ispadaju iz lige, a na kraju godine prve cetiri agencije idu u ligu vise. (P.S tocka, ako ispadnete iz lige je Game Over, nije to nogomet  :D )

Igra je trenutno u early accessu, developeri su poprilicno aktivni i konstantno izdaju patcheve i upgradeove. Igra je single player, ali postoji minijaturna mogucnost da ce se uvesti online leaderbordovi, ali otom potom.

Igrao sam nekih 3 sata i proslo je kao minuta, ima onu 'samo jos jedan turn' shemu, zabavna je i zanimljiva iako u trenutnom stanju ponekad ima problema s balansom, ali kao sto sam napomenuo, developeri su aktivni i na communityu te uzimaju u obzir komentare igraca.

Da li je jos netko igrao?