HCL.HR

Gild Balkanski mamojebci - zajedno protiv svih!

  • 0 Odgovora
  • 1713 Hitova
*

picopjevac

  • n00b
  • 1
Gild Balkanski mamojebci - zajedno protiv svih!
« : 11. Ožujak, 2013., 12:45 »
Na početku, pozdrav svim potencijalnim mamojebcima iliti mamojebkama koji će potrošiti koji klik i minutu za pogled za ovaj gild. I također NEMA brige da će Bioware banirati nas zbog imena jer sam to vec provjerio s njima..
Naime, ideja ovog udruženja je okupiti što više balkanaca na jednom mjestu te tako i primamo samo ljude s tog područja i ljude koji mogu razumjeti ovo sto Vam pišem.. 

Ovaj novi gild na tržištu je već stekao zanimljivu popularnost(koja može biti da je zbog imena, no svejedno bilda ego :) ), no dodatnog marketinga ne škodi.

Potpuno smo orijentirani na PvE te tako skupljamo ljude za raidove i operacije, no u budućnosti sve je moguće za dogovoriti. Gildom vlada potpuna i cjelodnevna tematika poput laganog podjebavanja igrača, komentiranja svih zanimljivih situacija unutar igre i van nje, zatim tko može više popit' i pojest' pa i zagalamiti i slično..  Najbitnije pravilo je poštivanje balkanskog koda i pravila kao npr. overleveliranje pa vraćanje na mjesta malih levela da se može kurčiti :D, a ostatak će te vrlo brzo upiti ako se odlučite postati mamojebac..

Nismo kao veliki ostatak gildova koji će Vam pisati koga traže i koju klasu i stavljaju ograničenja već kod nas može ući bilo tko da je spreman na zajebanciju i druženje uz pjesmu i vino.. :)
Jer na kraju krajeva, nitko ne radi takav pičvajz kao balkanci.. :piva:
Toliko za sada.. Za sve upite posaljite mail, ili replicirajte ovdje, a  unutar igre javite se osobama: - picopjevac
                                                                                                                                                                               - Troopervili

Pozdrav svima i čujemo se.. I držite se balkanskog načina rada..

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9