HCL.HR

Propadanje PC gaminga

  • 242 Odgovora
  • 50037 Hitova
*

Weky

  • ******
  • 4733
  • w00t!!!!!11
Re: Propadanje PC gaminga
« Odgovori #240 : 12. Lipanj, 2009., 12:57 »
i prijatelju ja mogu sastaviti i te kakvo računalo i neče me ni kune stajat ali kave koristi ako to nije računalo kakvo ja hoću i kakvo mi treba jer iako ja volim tu i tmo zaigrat

sexy

komp mi je primarni alat za poso što znači ako mi brz i jak komp može uštedjeti makar sat vremena na dan meni je to isplativa investicija jer ja dobar dio posla radim kod kuče iako idem na posao svaki dan kad sam tamo posao mi se svodi na prezentacije napravljenog rada (što ja stvarno mrzim imas osječaj koda svi imaju po 9mm u đepu i samo čekaju da te...), mrko gledanje onih koje bi trebo nagledat i nevjerojatna količina papirologije (što nije moj poso ali kako reče moja šefica - slušajte *moje ime* tko Vas pita  ako očete zadržat poso radite što Vam se kaže.

Također mi komp služi primarno za rad. No za rad je dobar komp za 200€ + monitor još 200€ i za 3000 kuna imaš spremnu radnu stanicu za kakav god posao. Ako se baviš profi grafikom, i tako kupiš monitor jednom i za deset godina drugi. Performanse su rijetko potrebne za rad. To je većini izgovor i proser.
Uostalom, ako ti treba rad, Mek je bog. Jedan iMac je 10-12k, al on je komplet uz koji ti više ništa ne treba, te traje više od pet godina efektivnog rada.

Isto tak, da radiš kak opisuješ da radiš, orginalne igre bi ti bile pičkin dim za kupit, pošto iste nisu ni skupe, ni nedostupne. Sve kaj mi se igra imam orginal, tak da se glupiraš kad briješ da si to zaposlena osoba nemre priuštit.

znači ti očeš reči da su reciklirane igre koje su več toliko puta viđene koje su done to death da tako kažemo i koje još naplate bezobrazno skupo dobra stvar, svaka ti čast :thumbs:

Nitko te ne sili da igraš. Al jebiga, moralni kompas ti poručuje da je u redu krasti igre s obzirom da se "recikliraju". lol?
Kupuješ li onda svježe i orginalne igre, poput Mirrors Edga recimo? Ili bar Audiosurf koji se prodaje po smiješnih 15 kuna?

Jedan od razloga što igre sve više koštaju je taj da su timovi koji ih izrađuju sve veči i veči što znači sve više i više troškova samo s ove strane a zasto su veči pa zato što žele da im igre budu gotove što prije da mogu u prodaju ali kvaka je ta što iako igre budu tehnički savršene za bilo kakav kreativni proces ipak treba vremena.

Ne znaš materiju proizvodnje igre. Ne znaš materiju bilo kakvog prodajnog mehanizma. Dete koje po forumima glumi da radi. (+gramatika ofkorz)

Anywho, ja sam reko sve šta sam mislio reći na ovu temu (mogo bi reči još ali izgleda da mi post uzadnje vrijeme nemože biti krači od manje novele tako da...), we will just agree to disagree.

U biti nisi ništa rekao, već wajnaš ko mala bičwajnerica. Kmee.


ostali

@armor
Ne teraj me da odrešujem svoju "trosjed" kesu.

@deseitneity, easy
 :hihi:

@poteljito
ne, prodavanje magle
^^TeBi na čeLu Piše OpasnosT_a zašTo onDa osjećam sLabosT_jeR swiĐam ti se baš kO za PakosT

*

MrVivi

  • **
  • 287
Re: Propadanje PC gaminga
« Odgovori #241 : 12. Lipanj, 2009., 13:56 »
ok ti si "pametan" ti si "upravu" now let it rest. očito nijedan nećemo promjeniti mišljenje tako da nevidim smisla daljnoj prepirki.


inače mene zanima ekipa šta mislite o ovim natal i sličnim tehnikama kakve su im šanse za PC mene osobno više zanima u smislu recimo glasovne komunikacije (ili naredbi) sa kompom nego u igranju, recimo onaj virtualni balavac milo, nešto onakvo da ti bude kompov avatar. Znam da postoje razni programčiči koji omogučavaju VC ali sve je to slabo. Bit će puno veče šanse da nešto tako zaživi ako bude podržano u igrama.
« Zadnja izmjena: 12. Lipanj, 2009., 18:02 MrVivi »

*

Zapi

  • Gost
Re: Propadanje PC gaminga
« Odgovori #242 : 12. Lipanj, 2009., 14:10 »
Armor daj malo gramatike. Ok kad pišeš random jebob post u lajaonici, ali ako hoćeš da te netko ozbiljno shvati, prestani pisat ko retard.

I ne slikaj svoj stol s volanom.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9