HCL.hr forum

Gaming => Gaming kultura => Autor teme: strong636 - 19. Ožujak, 2017., 20:32

Naslov: Sve o gaming-u?
Autor: strong636 - 19. Ožujak, 2017., 20:32
Lijep pozdrav svima,posto sam zavrsna godina informaticke skole..Kao sto neki su vec to radili ili imaju iskustva s tim.Dobio sam temu na maturski rad "Gaming" :clap:.Pa me sad zanima kako ja to sad da sastavim i sta da napisem ...Imam nekog znanja opcenito ali nisam dobar u sastavljanju :wildboy: :wildboy:.Pa ako neko moze samo da mi kaze osnove neke kao uvod da stavim(sta je gaming i sta on podrazumjeva..)Unaprijed hvala!  :ave:
Naslov: Odg: Sve o gaming-u?
Autor: c0bra123 - 19. Ožujak, 2017., 20:58
Dobrodošao!  :piva:
Obađi http://www.hcl.hr/kolumne/ (http://www.hcl.hr/kolumne/) možda ti pomogne proširit mišljenje. Bitno ti je da imaš svoj stav i svoje mišljenje, a to dobivaš upravo tako što ćeš pročitat neke od ovih kolumna. Ja da sam na tvom mjestu bi pisao o gamingu kao o hobiju. Mslm- bolje je bacit 30 minuta neke igre di se zabaviš, nego 30 minuta gledat vijesti šta je ko' kome rekao ili na FB-u vrijeme potratit.
Naslov: Odg: Sve o gaming-u?
Autor: 9mlg9 - 19. Ožujak, 2017., 22:01
Nađi općenite definicije gaminga (google is your friend), pogledaj ima li koji članak na Hrčku (http://hrcak.srce.hr) na temu gaminga. Na tvom bih se mjestio fokusirao na e-sports, postaje sve veći biznis, aktualno je i odlično pokazuje taj spoj gaminga i posla. Najveći sportski timovi kupuju e-sports momčadi, što je dosta interesantno, pa tako e-sports momčadi trenutno imaju Schalke, PSG, pa čak i Partizan.