HCL.HR

swtor free

  • 26 Odgovora
  • 2877 Hitova
swtor free
« : 09. Studeni, 2012., 21:12 »
jel postao FTP

Odg: swtor free
« Odgovori #1 : 10. Studeni, 2012., 15:16 »
za 5 dana

*

Vujkan

  • **
  • 507
Odg: swtor free
« Odgovori #2 : 15. Studeni, 2012., 10:15 »
loghain kakvi su limiti jel se isplati igrati? zanima me jedino dungeoni,pvp el ce tu biti kakvog velikog ogranicenja?

Odg: swtor free
« Odgovori #3 : 15. Studeni, 2012., 12:30 »
naravno da hoce jedino kaj ces moc je nabit max lvl i dovrsit story a oni flashpointovi instance i te brije se sve mora platit  tak da je p2w  al ono mislim da se isplati nabit par likova na 50 vidit pricu pa isprobat limitacije vidit dal se pretplatit ili ne ... ja cu svakako probat briem da je sad navecer live XD 

*

Vujkan

  • **
  • 507
Odg: swtor free
« Odgovori #4 : 15. Studeni, 2012., 13:37 »
neznam vidjet cu! previse limita nece im donjeti nista kao ni lotru sta su imali!od pocetka je bilo ljudi pa su leavali jer je bilo previse limita dosta loga lockano! najbolji f2p system ima star trek onlone i aion definitivno!

Odg: swtor free
« Odgovori #5 : 15. Studeni, 2012., 14:25 »
najbolji f2p ima dota.

*

Vujkan

  • **
  • 507
Odg: swtor free
« Odgovori #6 : 15. Studeni, 2012., 14:53 »
hehe a dobro gle rejnger fora ti je sto aion ima free neam nigdje limita! samo su istance cd veci ne sve!! ako ce tor imat takav system mogu zivit duze sa serverima,ako ne onda nista od podizanja populacije!!! jer samo 2-3 eu servera su malo bolje popunjeni!! ostalo sve low!!

*

Deyo22

  • **
  • 487
Odg: swtor free
« Odgovori #7 : 16. Studeni, 2012., 04:42 »
Evo f2p je,ograničenja ima puno koliko sam ja vidio za 5minuta koliko sam bio na liku kojeg sam napravio u trial verziji da vidim igru,bitno je da se može bez problema do lvl capa i proći cijelu priču koliko sam ja likove skužio (što jedino i valja u TOR-u po mnogima) pa ču to i napravit,a ako mi se usput baš jako svidi vidit ču dali ču neke pare dat'...

*

Vujkan

  • **
  • 507
Odg: swtor free
« Odgovori #8 : 16. Studeni, 2012., 08:56 »
to sam i ja reko! jer trenutno igram gw 2 i teru online.tako da gw 2 malo pauziram pa da vidim sta je taj tor.toliko su ga blatili da nevalja,ali ipak tvrdim suprotno da nije tako los!!

*

Deyo22

  • **
  • 487
Odg: swtor free
« Odgovori #9 : 17. Studeni, 2012., 13:38 »
http://www.swtor.com/free/features

Ovaj preferred status se otključa kupnjom 450 cartel coinova za 5$,a eot šta f2p ima,samo priču.

*

Vujkan

  • **
  • 507
Odg: swtor free
« Odgovori #10 : 17. Studeni, 2012., 16:14 »
ma daj ne isplati se to igrat!!

Odg: swtor free
« Odgovori #11 : 18. Studeni, 2012., 00:44 »
Nisam igrao jako dugo TOR zato jer mi je endgame bio dosadio i što trenutno igram WoW ali mogu reći da smo i mi igrači razmaženi i nije u redu da tražimo od novih igara u pogledu endgame sadržaja i contenta da imaju sve što ima i WoW koji je vani 7 godina.

Ali sada nakon nekog vremena neigranja ove igre igra mi polako počinje faliti jel nitko tako dobro ne radi priče kao Bioware a ovo je story based MMO.

F2P u slučaju ove igre je limitiran jer i  tvorci igara moraju od nečega živjeti i ne može baš biti sve free pa onaj kome se sviđa igra a želi više rajdati,  igrati pvp ili flashpointe će i platiti za to.

A za one koji su zainteresirani igrati ovo free to im se itekako isplati jer će moći iskusiti najbolji dio TOR i to neograničeno a to je story za svaku klasu od 1 do 50 što je zadnji level cap.
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

Odg: swtor free
« Odgovori #12 : 18. Studeni, 2012., 14:57 »
carter coins se mogu dobivat besplatno ili samo pomocu kupnje
i imali ijedan balkanski guild SWTOR?
« Zadnja izmjena: 18. Studeni, 2012., 15:00 Bukeleza »

*

Deyo22

  • **
  • 487
Odg: swtor free
« Odgovori #13 : 18. Studeni, 2012., 15:26 »
Samo za keš koliko znam.

Odg: swtor free
« Odgovori #14 : 18. Studeni, 2012., 17:44 »
carter coins se mogu dobivat besplatno ili samo pomocu kupnje
i imali ijedan balkanski guild SWTOR?



Cartel coins se daju igračima koji imaju subscripciju na ovu igru tako da sa dovoljno coina oni mogu kupovati beplatno za njih cosmetic iteme iz shopa za ovu igru koji se inače mogu kupovati i za pravi novac.

Koliko znam ima na Tomb of Freedon Naad guild Balkan Force i ima dosta ljudi sa ovih prostora tamo.
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk