HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: snowblind - 27. Srpanj, 2012., 17:01

Naslov: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 27. Srpanj, 2012., 17:01
Šestica je u izradi kaže vijest (http://www.hcl.hr/vijesti-gran-turismo-6-cilja-na-novu-tehnologiju-6938-21.html).

Očekivano je da će doći na iduću generaciju pa nadam se da će to biti pravi nastavak koji će biti sličniji četvorci nego petici. Volio bih opet doživjeti onaj vau efekt kada sam prvi puta četvorku ubacio u konzolu i pokrenio. Petica to nije uspjela napraviti. Isto tako volio bih više da se fokusiraju na staze nego na broj automobila.

Volio bih vidjeti pobošljanja u rally dijelu igre, a ne bi bilo loše da ima i neki concept dio kao što su izdali za GT3, al da to bude odmah uključeno u igru jel. U svakome slučaju veselim se novoj igri, samo da prihvate sve kritike koje su dobili za peticu pa da to isprave.

Vaše želje, nagađanje, nešto?
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 27. Srpanj, 2012., 17:07
Volio bih da idu na kvalitetu, a ne kvantitetu.  :hiha:

Ne treba mi milijarda auta, milijun staza, NASCAR, rally, karting, avioni, dizanje utega i tisuću fičra.
Nek ubace i trećinu fičra iz petice, ali neka sve bude ispolirano do savršenstva.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: nije_zvone - 27. Srpanj, 2012., 19:28
Na prvi pogled je gt5 savršen. Al ima previše propusta. Previše japana da bi ispalo dobro realno. :[
Naslov: Gran Turismo 6
Autor: mr-newization - 18. Kolovoz, 2012., 22:21
Tko nije čuo za Gran Turismo? Simulaciju vožnje koja iz nastavka u nastavak izgleda sve bolje i nevjerojatnije. Igra koja je na trenutak igra, na trenutak računalni program, na trenutak društveni alat poput Facebook-a ili Twitera, ili jednostavno čista zabava. Nažalost nisam imao prilike isprobati prijašnje nastavke (1, 2, 3, 4), ali sam zato isprobao peticu. Od onoga trenutka kada sam primio kontroler osjetio sam kao da sam tamo. Tolika realnost u jednoj simulaciji vožnje nije bila postignuta sve dok se nije pojavio GT 5. Ali da vas ja sada ne gnjavim nekakvom recenzijom idemo otvoriti raspravu o nastavku velike petice odnosno Gran Turismo 6. Najavljen je za novu generaciju konzola odnosno PS4. Što očekujete od njega, što mislite hoće li biti veliki nastavak ili kopija petice s nekoliko promjena? Pišite da vas čujemo!   :thumbs:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Death_rattle - 18. Kolovoz, 2012., 22:26
Uglavnom su najbolji bili parni nastavci (po mom mišljenju) dok su neparni uvijek bili kraći i probijali led na svakoj generaciji. Tako da šestica bi definitivno morala biti bolja od petice u svakom aspektu... Možda se dogode i punokrvna 3D drveća  :hiha:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Ementaler - 21. Veljača, 2013., 12:35
Da malo bumpamo temu, sada kad je PS4 otkriven i kada znamo za što je hardverski sposoban.

Ovo je primjerice Drive Club, prva racing igra najavljena za PS4:

http://youtu.be/3vN-6QO53OU (http://youtu.be/3vN-6QO53OU)

I sad zamislite - Gran Turismo 6 bi trebao izgledati i dosta naprednije od ovoga.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 21. Veljača, 2013., 12:37
Malo me začudilo kako igra nije najavljena sa novom konzolom, ali eto nije to tako ni loše. Valjda su svijesni kolko su promašili s preuranjenom peticom, bar se nadam da je tako. Moje mišljenje je da prvo trebaju sredit politiku kvalitete/kvantitete i onda nam plasirat velik i kvalitetom zaokružen proizvod kakav GT i njegovi fanovi zaslužuju.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 28. Veljača, 2013., 04:22
Već se prije šuškalo o ovome (http://www.vg247.com/2013/02/28/gran-turismo-6-coming-to-ps3-this-year-exec-suggests/). Kakvo samoubojstvo!? :wildboy: :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 28. Veljača, 2013., 11:03
GT5 je super (nisam igrao prijasnje nastavke doduse). Ali... pa kad neke stvari odigras, onda je to to, nema se sto vise radit. Trebali su vise utrka ubaciti nekako, eno ona glupa utrka gdje vozis klasicne trkace aute mi je bila ultra zanimljiva (i teska). Al ostalo je uglavnom ili pretesko da bi bilo zanimljivo, bar meni, ili prelagano. I sve se svodi na skupljanju novaca na kraju.

I naravno, premium i standard auti. Koja glupost :wildboy:

Oko ovoga da izlazi za PS3... pa meni nije previse bitno, grafika je recimo odlicna za PS3, a necu cetvorku kupit uskoro sigurno, tak da ono. Bitnije mi je da isprave ovo gore.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: disc0 - 28. Veljača, 2013., 18:52
Već se prije šuškalo o ovome (http://www.vg247.com/2013/02/28/gran-turismo-6-coming-to-ps3-this-year-exec-suggests/). Kakvo samoubojstvo!? :wildboy: :wildboy:

Zasto samoubojstvo?!
Rade igre za konzolu koju posjeduje cca 70 milijuna potencijalnih kupaca same igre, a ne za konzolu sa puno puno manje potencijalnih kupaca, s ekonomske strane puno bolji potez, a oni to rade zbog love sta ne :hiha:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 28. Veljača, 2013., 19:10
Već ih je dosta ubilo što je GT5 bio poludvoršen proizvod i što su sami izjavili da su ga trebali izdat dvije godine kasnije, ali je Sony požurivao izlazak igre. Tko god da je malo dublje u igri shvaća kolko je igra u biti potrgana i najviše ju izvlači i izdiže podrška koja dvije godine nakon izlaska i dalje izlaze dodatni sadržaji, seasonal eventi i razno razne zakrpe. Svi oni koji su sa GT5 prešli na FM4 kažu kako je FM4 bolji u apsolutno svim segmentima racing žanra. Kazunori Yamauchi si nesmije više dopustiti izdavanje toliko nedovršene igre, jer ju konkurencija počela opasno jest. Ono što većini fanova treba je igra na novoj generaciji konzole sa naglaskom da napreduje fizika, vremenski uvjeti i bar pola stvari koje GT nema, a imaju racing igre stare 10-12 godina.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: disc0 - 01. Ožujak, 2013., 08:26
A mozda i da PD napravi nesto drugo osim GT-a, a da GT daju nekom drugom da ga radi.....omega boost sa ps1 im je ja mislim jedina druga igra osim GTa, i navodno je bila ful OK u ono vrijeme...
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 01. Ožujak, 2013., 10:42
A Tourist Trophy?

Ne znam, sumnjam nekako. Prvo će GT6, a onda možda TT2 ili nešto treće.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: disc0 - 01. Ožujak, 2013., 11:24
A Tourist Trophy?

Ne znam, sumnjam nekako. Prvo će GT6, a onda možda TT2 ili nešto treće.
To sam zaboravio, odlicna igra!
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Ementaler - 01. Ožujak, 2013., 13:17
A Tourist Trophy?

Ne znam, sumnjam nekako. Prvo će GT6, a onda možda TT2 ili nešto treće.

Jesu igdje ikada spomenuli da rade na nastavku toga? Ili da je barem u planu ili nešto? Nisam pratio.

I čudno mi je zapravo kako takvih motori-racing igara ima malo zadnjih godina. Tj. nema ih uopće? Sad stiže taj Moto GP3, ali što još? Ne znam, imam osjećaj da su neka istraživanja tržišta pokazala da takve igre ne zanimaju previše ljudi, pa da se iskusni developeri ni ne trude raditi ih jer djeluje kao da nema para u tome.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 01. Ožujak, 2013., 13:24
Motori bi bili dobar primjer DLC-a za GT6, kao odvojena igra čisto sumnjam da će izaći nastavak. Čak je i originalni Tourist Trophy imao neku atmosferu oko sebe kao da se radi o sponzoriranoj igri tipa BMW CHALLENGE :hiha:

Zapravo, bilo bi jako zanimljivo kad bi u GT6 bili i motori, fizikalni model je iznimno dobar u TT-u, sad to treba sve malo zaokružiti i ispolirati da bude reprezentativno i eto odmah instant prednosti u odnosu na Forzu recimo
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 01. Ožujak, 2013., 15:53
Zasto to? Daj pustite da igra bude cistokrvni automobilisticki hram. Ispalo bi isto govno kao sto je ispalo rally natjecanje u GT5. Zasto trosit resurse na nesto sto ce fanovima sjest kao samar, dok ce izostat prijekopotrebne stvari da se GT serijal vrati u one visine u kojima je bio prije petice.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 01. Ožujak, 2013., 16:13
:hiha:

Zašto to? Pa zato što bi igre mogle napredovati konačno u nekom smislu, a da to nije grafika ili prezentacija. Nakon toliko vremena uopće mi ne bi bilo čudno imati igru u kojoj su i motori i automobili, čak štoviše, volio bih imati to sve u jednoj igri, Gran Turismo je super prilika obzirom da ekipa već zna raditi i s motorima.

S relijem ne zna, recimo.

Na koju prokletu foru bi ovo bio šamar fanovima? :tired: Užasno bi zamorno bilo gledati Zondu R i Hayabusu na Tsukubi, baš ono, pljuska u lice LOL!
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 01. Ožujak, 2013., 16:28
Zato što pun kurac stvari ne štima u toj igri s obzirom koliko je glomazna i kakvo ime nosi. Ono ajmo motore uvest, umjesto da se popravi i osvježi naslov sa pravim stvarima koje racing fanovi očekuju. Evo primjera jednog posta, koji je smješan, objektivan i subjektivan:

- Da postojećoj track listi dodaju: Spa, Bathurst, Zolder, Fuji, Monza, Dijon-Prenois, Brands Hatch etc. (da dodaju barem neke od ovih legendarnih staza), te da track lista sadrži bar 30 staza.
- Da postojeću (već sad najbolju viđenu u igrama) car listu prošire s novim automobilima i trkaćim serijama. Npr. - WTCC, BTCC, NASCAR...
- Da fokus ostane na cestovnom utrkivanju ako nisu u stanju napraviti dobar rally - tj. da ga ni ne stavljaju u igru ako ne bude kak se spada.
- Da ne ubacuju open-wheel i slično, ako ubace da ne forsaju s njim.
- Da poboljšaju vizualnu i audio prezentaciju i da sve ostane u konstantnih, zaključanih 60 fps-a.
- Daljnja poboljšanja u voznom modelu.
- Poboljšan damage vizualni i mehanički, makar je to već sad dosta dobro - ali nije još to prava stvar - hoću probušene gume, bolje raspadanje auta, da djelovi ostaju po stazi, da se na dugim utrkama auto troši i ovisno o stilu vožnje da se kvari itd.
- Promjenjivi vremenski uvjeti u realnom vremenu - dan/noć/kiša/vjetar na svim stazama. Vjetar da utječe na stabilnost auta.
- Dok pada kiša da voda ostaje na stazi i da se staza s obzirom na vremenske uvjete suši, isto i da se trkaća putanja na stazi suši obzirom kolko se po njoj prelazi i kakva je jačina kiše.
- Više automobila na stazi - realno očekujem najmanje 20 auti na stazi, želja bi mi bila 56 automobila na stazi da se može po prvi put na konzolama simulirati autentično Le Mans iskustvo s više klasa na stazi.
- Realna potrošnja goriva i guma.
- Da ima utjecaja kolko je goriva u autu - ako je manje, da si brži, ako je više (tj. auto da je teži) - onda da si sporiji.
- Da stave barem soft, hard, wet smjese guma, to mislim da bi bilo dosta.
- Animirani ljudi u boksu, na pitwallu, suci oko staze.
- Realna pravila, znači - zastave, stop & go penaltiji i slično (u ovo sumnjam).
- Puno više dima, prašine, da prljavština ostaje na šajbi itd.
- Funkcionalna svjetla i brisači.
- NORMALNE KVALIFIKACIJE - znači nikakve free practice, lobby points gluposti prije utrke, već opcija Qualifying.
- Safety Car.
- Podrška za sve ozbiljne force feedback volane (Logitech, Thrustmaster, Fanatec...).
- Prljavština po stazi koja utječe na grip i sitni detalji tipa da prilikom izljetanja s staze i prilikom vraćanja na istu (ako je takva situacija) da auto tu prašinu, pijesak i slično nosi na stazu.
- Da je moguće razbiti svjetla na autu kaj bi bilo interesantno za videti prilikom noćnih utrka.
- Mogućnost uploadanja celih replaya na FM server.
- Više kuteva kamere na replayu.
- Poboljšan photomode.
- Općenito više opcija.
- Poboljšan multiplayer - npr. da se može u igri staviti lista staza koja bi se vozila za turnir i za svaku da se može posložiti kolko krugova, vremensko ograničenje, vremenski uvjeti etc., te da igra automatski boduje nakon završetka utrke - tj. da se može voziti custom sezona/turnir online.

Sigurno ima još dosta stvari, ovo su neke koje su mi pale na pamet, mislim da je dosta njih bitno. Sva ova očekivanja se odnose i za novi GT na novoj generaciji.

Od nerealnih očekivanja:

- Prilikom sudara da je moguće istjecanje goriva, pa da se more zapaliti benzin koj teče po stazi i auto - i da ima eksplozija.
- Više od 200 automobila na Nordschleifu po uzoru na 24h Norda.
- Ne da mi se zmišljati toplu vodu sad više. 

See the point?
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: kaisersephirot - 01. Ožujak, 2013., 16:34
nez, jesi ti prepisao F1 pravilnik ili :hiha:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 01. Ožujak, 2013., 16:45
Da. Ali, nažalost, ja opet moram napomenuti da Gran Turismo nije čistokrvna simulacija, za kakvu bi velik dio ovih tvojih uvjeta bio poželjan, zapravo - obavezan. Želim reći, u tom spektru Gran Turismo je odavno pokopan sa PC simulacijama vožnje, ne znam ima li na konzolama nešto drugo, čisto sumnjam. Također, velik dio ovoga što si naveo se da riješiti patchevima ili DLC-ovima.

GT je oduvijek bio i nadam se da će ostati mainstream vozačka igra (a hoće sigurno, jer se simulacije slabo prodaju). Ako hoćeš simulaciju, okreni se PC-u, naći ćeš napretek izvrsnih naslova sa jako moćnim communityem koji non stop radi na modovima i te igre jednostavno žive iz dana u dan. Kako je krenulo, u idućih godinu dana bi mogli dobiti par izvrsnih simulacija, no treba vidjeti.

Kad sam rekao da bih volio vidjeti motore u igri naravno da podrazumijevam da osnovne stvari naprave kako treba i da ukinu ono sranje sa standard i premium autima.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 01. Ožujak, 2013., 17:05
Naravno da GT nije čistokrvna simulacija, daleko je on od toga. =)
Ono što je problem kod pravih simulacija, što ih rade fanovi ili ljudi koji ni u primislima nemaju toliko love za ozbiljan veliki projekt sličan GT-u ili Forzi, pa često zakaže cijelokupna prezentacija. Najbolji primjer ti je nadolazeći rFactor 2 koji ima baš sjajnu fiziku i odlične simulacione segmente, baš ono jako impresivno, ali šta im to vrijedi kad je to sranje neigrivo radi prezentacije koja kasni pa čak blizu 8 godina. FM serijal je najbolji primjer kako iz godine u godinu dobivat pravi racing proizvod koji svakim novim naslovom odbaci nepotrebno i prigrli prave stvari koje racing fanovi znaju cjenit te na koncu dobijemo takav dragulj, koji opet još ima mjesta za puni napredak.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Facaa - 23. Ožujak, 2013., 16:13
Ova lista za FM — pola toga GT lepo odrađuje već sad (neke jebeno, neke dost užasno, neke polovično, al ej). :ementaler:
GT prvenstveno nije racing naslov. Pa je često i neshvaćen. :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 09. Svibanj, 2013., 13:09
15. 5. (http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2013/05/08/sony-teasing-whats-next-for-gran-turismo.aspx)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: manjamax - 12. Svibanj, 2013., 09:50
Za ovu igru bi si mogao nabaviti PS4
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: p3rocro - 14. Svibanj, 2013., 12:01
Po meni malo još nek dorade vozni model(koji je i sad odličan), poboljšaju grafiku i posvete se realnom damage modelu i to je meni dovoljan razlog da kupim i ps4 i gt 6 i neki dobar volan.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 15. Svibanj, 2013., 19:05
Gran Turismo 6 stiže na PS3 ove zime (http://www.hcl.hr/vijesti-gran-turismo-6-stize-na-ps3-ove-zime-8479-21.html)

GTPlanet Twitter info

Citat:
GT6 to use adaptive tessalation

new rendering engine, flexible, compact and nimble

Basics of the GT6 core is new

lots of single leaves floating and flying on the track

totally new physics engine, new suspension and tyre model. new aero model. tech partnership with yokohama and kw auto.

suspension companies have helped significantly in dev of new physics model.

gt academy has helped polyphony get new data to build gt6

wow, just saw a comparison of gt6 and gt5 physics. car moves much more naturally through the corner.

1200 cars, on-going DLC, latest reading cars, histories, players can create their own personalized cars

more custom parts coming in gt6, several thousand pieces of aero parts will be available. more wheels too

33 locations, 71 layouts, more tracks will be provided online

new tracks every month by dlc

new course maker coming, scenery can expand several tens of square kilometers, new course generation algorithm

more control over player’s online events.

create your own racing series and championships to compete online

new user interface, focuses on quick response and short load times. balances directional key operation and touch operation

gt6 compatible with multiple devices. playstation 3, smart phone, tablet, and pc

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5-LILLcpO88#at=84 (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5-LILLcpO88#at=84)

Nisam baš sretan, a i ne znam čemu izdavanje igre u vrijeme izlaska novog PS. I da, tema može u PS3 podforum.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 15. Svibanj, 2013., 19:09
"new user interface, focuses on quick response and short load times"

Možda i najbolji fičr.
UI i loading su u petici baš baš nepodnošljivi.

Al da, ne znam koliko je pametno izbaciti tako veliku igru baš pred izlazak nove konzole. Pogotovo s obzirom na to da je jedan od PS4 launch naslova ona auto simulacija. Zaboravih kak se zove.

Al da, čekam trejlere i skrinšotove koji će me nahajpati, samo da bih na kraju ostao malo meh.  :hiha:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Mile_Ronhill - 15. Svibanj, 2013., 19:14
Pogotovo s obzirom na to da je jedan od PS4 launch naslova ona auto simulacija. Zaboravih kak se zove.

Jel misliš na Drive Club?
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Wyzard - 15. Svibanj, 2013., 19:15
Nekako već vidim scenarij da će ga za godinu dana izbacit na PS4 sa svim dodatnim sadržajima koji budu dolazili tijekom godine.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 15. Svibanj, 2013., 19:17
Više se ni ne sjećam kako je izgledao UI u petici. Opet hrpa automobila ali nigdje ne piše koliko ih je premium, sumnjam da je svih 1200.

Driveclub valjda treba biti trka za sve one koji kupe PS4 i hoće vozit kežualno online.

Nego, prvi ssovi s US PS bloga.

(http://farm8.staticflickr.com/7289/8740046420_4f08302507_z.jpg)

(http://farm8.staticflickr.com/7290/8738929037_0a88051efb_z.jpg)

(http://farm8.staticflickr.com/7293/8740046526_415883e332_z.jpg)

(http://farm8.staticflickr.com/7291/8740046202_c71c9a75e0_n.jpg)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 15. Svibanj, 2013., 20:10
Gran Turismo 6 Revealed: Trailer, Screenshots, & First Details (http://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-revealed-trailer-screenshots-first-details/)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: RoboWarrior - 15. Svibanj, 2013., 23:26
Ako postoji neka simulacija vrijedna igranja, onda je to sigurno GT.  Doduše, baš se pitam koliko će puta biti odgođen do izlaska i čudi me da ovo nije ekskluzivni launch naslov za PS4, s obzirom da bi mnogi die-hard fanboyi kupili konzolu samo zbog te igre. Ujedno bi to bila i dodatna promocija i za igru i za samu konzolu sa hrpetinom "kupi pi es četri i dobiš ge te 6 po nižoj cijeni" promotivnih gluposti.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: disc0 - 16. Svibanj, 2013., 08:30
Ako postoji neka simulacija vrijedna igranja, onda je to sigurno GT.  Doduše, baš se pitam koliko će puta biti odgođen do izlaska i čudi me da ovo nije ekskluzivni launch naslov za PS4, s obzirom da bi mnogi die-hard fanboyi kupili konzolu samo zbog te igre. Ujedno bi to bila i dodatna promocija i za igru i za samu konzolu sa hrpetinom "kupi pi es četri i dobiš ge te 6 po nižoj cijeni" promotivnih gluposti.

Pa to bi im bio jedan od pametnijih poteza :thumbs:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 16. Svibanj, 2013., 11:12
Samo se nadam da nece biti standard/premium sranja :wildboy: Sto nije bas vjerojatno jer su se vec poceli hvalit s brojem auta.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Ementaler - 16. Svibanj, 2013., 11:16
SCREENSHOTI: Gran Turismo 6 (http://www.hcl.hr/screenshots-gran-turismo-6-1569.html)

Upravo dodao još 10 screensa na jučerašnjih 20-ak. I tih prvih 10 slika je u 3840x2160 rezoluciji. Malo se duže učitavaju zbog toga naravno, ali isplati se. :piva:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 16. Svibanj, 2013., 11:34
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2WZxx4XTzFI# (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2WZxx4XTzFI#)!
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: p3rocro - 16. Svibanj, 2013., 12:30
Vidi se napredak u odnosu na GT5 a mislim da je realno za očekivat da su ovog puta svi auti premium. :thumbs:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 16. Svibanj, 2013., 13:10
Nema šanse za to, osim ako nisu dodatno zaposlili tko zna koliko ljudi koji će samo raditi na tome. Uostalom, vjerujem da bi se već pohvaili da su svi premium.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 16. Svibanj, 2013., 13:13
ne znam, ovako je trebao izgledati gran turismo 5.

i da, bilo bi lijepo od njih da svi auti budu premium, koliko god to nemoguće zvučalo.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 16. Svibanj, 2013., 13:52
FM4 izgleda bolje. :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: p3rocro - 16. Svibanj, 2013., 20:04
Nema šanse za to, osim ako nisu dodatno zaposlili tko zna koliko ljudi koji će samo raditi na tome. Uostalom, vjerujem da bi se već pohvaili da su svi premium.

U Gt 5 je bilo 200 + premium auta a izasao je prije skoro 3 godine. Da je samo jedan mali dio tima od tada radio isključivo na tome u 3 godine uspjeli bi napraviti sve premium modele jer će njih garant iskorištavat i za sljedeće igre. Bez svih premium modela napredak nebi bio dovoljan. Neznam ja sam očekivao izlazak na ps4 al uopće ne sumnjam da će ovo biti najbolja simulacija vožnje ikada kad se sve sagleda.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Mile_Ronhill - 16. Svibanj, 2013., 20:29
FM4 izgleda bolje. :wildboy:
Ti ne svataš da ovo nije završeno.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 16. Svibanj, 2013., 23:09
FM4 izgleda bolje. :wildboy:
Jel zaista mozes primjetiti ikakvu razliku u kvaliteti? Meni jedino izgledaju... razlicito. Cak i sa peticom je tako.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 17. Svibanj, 2013., 00:07
Mogu kralju, jer sam odvozio sto sati i jednu i drugu...
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 17. Svibanj, 2013., 00:55
Ne znam, meni to nema nekakve veze. I da ima, nisi odvozio nista GT6.

Jedino mogu tvrdit da recimo Forza 3 izgleda losije od GT5 jer ima kockaste kotace i volane i sranja, ostalo je sve isto. Tj., razlika je u detaljima, nekad na strani GT-a, nekad Forze...
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: kaisersephirot - 17. Svibanj, 2013., 13:48
Citat:
Gran Turismo creator Kazunori Yamauchi has revealed that the upcoming sixth entry in the racing simulator series is also being considered for release on PlayStation 4.

 Speaking at today’s Gran Turismo 15th Anniversary event at Silverstone racetrack in England, Yamauchi told IGN, “We actually do have a PlayStation 4 version in mind, but for this holiday season, we thought it would be best for users to release on PS3 for now.”

Players eager to race around the world’s most iconic stadiums in all their next generation glory may want to put their brakes on though. Yamauchi adds, “I thought the best scenario would be to have the game come out, then to have new scenarios, new DLC and other updates. Once the players have thoroughly played out the system, if the PlayStation 4 version came out naturally, as part of that process, I think that would be the best scenario.”

Asked whether progress could be transferred from PS3 to future PS4 versions of the game, Yamauchi would only offer a coy “probably”.

Expect more info on the PS4 version of Gran Turismo 6 to be announced closer to the PS3 version’s release.
dakle, vjerovatno sljedeće godine dobivamo i verziju za PS4, s tim da ćemo napredak iz PS3 verzije vjerovatno moći prebaciti na PS4 verziju

IZVOR (http://www.ign.com/articles/2013/05/15/gran-turismo-6-in-mind-for-ps4?+main+twitter)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 17. Svibanj, 2013., 16:05
Nikakvih novosti oko zvuka koji je bijedan, realno. Dok rendom ekipa uspije ovakve stvari raditi :hiha:

1200 HP SUPRA MOD 13 BEE R (http://www.youtube.com/watch?v=IEH6HTNO9W0#ws)

Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 18. Svibanj, 2013., 00:22
Ukratko...

New Game Engine
•   Refactoring
•   Compact, nimble operation
•   Flexible expandability
•   A new rendering engine that pushes the limits of the PS3
•   Adaptive Tesselation

New Physics Engine
•   New suspension and kinematics model
•   New tyre model
•   New aerodynamics model
•   Technical partnership with Yokohama Rubber and KW Automotive

1200 Cars, abundant custom parts, and on-going DLC
•   From historic cars to the latest racing cars, the game contains a total of 1200 cars.
•   Multiple aerodynamic parts and custom wheels will be available for almost all cars.
•   Players can create their own personalised custom car in the game.
•   Cars will be continually added online

33 locations, 71 layouts
•   33 Locations and 71 layouts will be provided from day1 (7 more locations and 19 more layouts than GT5)
•   More new tracks will continue to be provided online

New Course Maker
•   Massive scenery spanning several tens of square kilometers
•   A new course generation algorithm

Community/Club/Race Organizer
•   Players can form their own communities
•   Various community levels from local and domestic to global
•   Players themselves can create and manage their own online events

New User Interface
•   Balancing directional key operation and touch operation
•   Quick response
•   Shortening of loading times

Multi Device Compatibility
•   PlayStation®
•   Smart Phone
•   Tablet
•   PC
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: p3rocro - 18. Svibanj, 2013., 13:34
Will there be “Standard Cars” in GT6?

We won’t be making all the Standard cars from GT5 into Premium models, and we won’t make all of the GT5′s Standard cars fully “Premiumized”.

Up until now, we used to categorize them as Standard and Premium because there were functional differences between them: some of the Standard models might not have tuning parts, or couldn’t be used in Photo Mode.  That will all be cleared so every model can be used in Photo Mode, and every car can have parts fitted for it.

In terms of graphics quality, the bad quality Standard models we’ve updated so they look better.

Znači ipak ništa od svih premium
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 27. Svibanj, 2013., 17:48
Gran Turismo 6 Gameplay Video - Autumn Ring (Reverse) (http://www.youtube.com/watch?v=9HHK2LxlNS0#ws)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Facaa - 27. Svibanj, 2013., 21:33
FM4 izgleda bolje. :wildboy:

Dosljednije definitivno.
Bolje? No. :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 27. Svibanj, 2013., 22:07
Ekspentancije:
(http://farm8.staticflickr.com/7289/8740046420_4f08302507_z.jpg)

Realitetnost:
(http://farm5.static.flickr.com/4089/5194362861_cb5a8fe5e6_o.jpg)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: nije_zvone - 28. Svibanj, 2013., 01:36
Ovo drugo je gt5 jel tako? :( te odvratne krošnje i kockaste sjene, ne znam kako im neugodno nije bilo.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 28. Svibanj, 2013., 10:43
Realno dok vozis je sve to isti kurac. Kao sto se vidi iz videa gore.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 28. Svibanj, 2013., 10:50
Pae, ne kažem da je to sad nešto prebitno.

Ali baš nema smisla da neke staze izgledaju odlično, neke dosta loše. Neki auti izgledaju dobro, neki ne. Prrrrrd.
HEJ NISAM LI TO GOVORIO CIJELO VRIJEME U GT5 TOPIKU PA ME SE PLJUVALO LOL xDDDD
Plus, gej mi je to hvalisanje grafikom preko fejk skrinšotova i hvaljenje brojkama.

Iako, koliko sam ja malo igrao GT5, nije mi baš smetala ta grafička nekonzistentnost.
Najviše mi je smetala tromost cijele igre. Klikneš nešto. LOADING. Klikneš nešto drugo. LOADING. Iziđeš natrag na onaj home screen. PET SEKUNDI LOADING.
xDDDDDDDDDDDDDDDDD
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 28. Svibanj, 2013., 12:09
FM4 izgleda bolje. :wildboy:

Dosljednije definitivno.
Bolje? No. :wildboy:

Si vozio forzu ili napamet pricas?
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 28. Svibanj, 2013., 12:29
Ono sto najvise od svega zelim je da se volan na ekranu okrece bar nez, 2 kruga? Uzasno me zivcira to u petici :hihi:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: disc0 - 28. Svibanj, 2013., 16:34
Realno dok vozis je sve to isti kurac. Kao sto se vidi iz videa gore.
A bas, ja u 99% slucajeva u bilo kakvoj igri kad se ufuram ni ne vidim te detalje....ne igram igru da bi stao svake 2 minute da bi promatrao okolis, objekte, NPC-e itd (jer realno jedino tako mozes polovit sve)...
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Facaa - 29. Svibanj, 2013., 21:21
Si vozio forzu ili napamet pricas?

Vozio.

Baci oko na farove auta u Forzi npr. I boju metala ili teksturu i refleksiju različitih materijala.
Svi oni detalji što čine nešto "realnijim". Baš GT prebija tu.

Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: black_out - 30. Svibanj, 2013., 02:19
:hihi:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 30. Svibanj, 2013., 16:55
Baci oko na farove auta u Forzi npr. I boju metala ili teksturu i refleksiju različitih materijala.
Svi oni detalji što čine nešto "realnijim". Baš GT prebija tu.

:ave:

da, jer naime, konzistentnost čitavog dizajna nije bitnija stvar od par glupih nevažnih detalja. hajdemo ignorirati glupe sjene, krošnje i piksele veličine pola kotača u ime detalja u faru xD

forza 4 izgleda miljama bolje i kompletnije u globalu. GT 5 isto to, samo na specifičnim dijelovima staza, premium autima i dok se ništa ne dimi. xD

ured: plus, nezaboravan dodatak na nerealnost - zvuk motora osim u leru. u leru je zvuk motora savršen u gt-u i onda stisneš x :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: nije_zvone - 30. Svibanj, 2013., 17:36
Zaboravio sam na dim. I maestralnu kombinaciju dima i sjena. :hihi: :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Thergothon - 30. Svibanj, 2013., 18:14
Baci oko na farove auta u Forzi npr. I boju metala ili teksturu i refleksiju različitih materijala.
Svi oni detalji što čine nešto "realnijim". Baš GT prebija tu.

:ave:

da, jer naime, konzistentnost čitavog dizajna nije bitnija stvar od par glupih nevažnih detalja. hajdemo ignorirati glupe sjene, krošnje i piksele veličine pola kotača u ime detalja u faru xD

 :thumbs:

(http://i.imgur.com/NMuq8Z7.jpg)

Čak ni fizika ne može biti izgovor jer tek sad misle ubaciti fiziku ovjesa koju Forza odavno ima.
Zanemariti muziku...

Forza 4 incredible suspension work, slow mo (Limp Bizkt) (http://www.youtube.com/watch?v=_U9s8EtLXvo#)



Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 31. Svibanj, 2013., 11:37
Ovo gore ne može biti FOTTO iz GT5. :wildboy::hihi:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 06. Lipanj, 2013., 23:44
Okej izgleda.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z8Ioh1_lGcA#at=66 (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z8Ioh1_lGcA#at=66)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 11. Lipanj, 2013., 16:05
Jako puno detalja i slika (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=633.msg47060#msg47060).

(http://i7.minus.com/ibiVfnnNBEIYTu.jpg)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: dibek - 07. Srpanj, 2013., 14:21
Odigrao sam demo i ne mogu reci da sam primjetio razliku u odnosu na peticu :solidus:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-jadran - 07. Srpanj, 2013., 14:27
jel ima za dl demo?
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 07. Srpanj, 2013., 14:31
ne, ima ga za upload.

glupi grga :loludara::ave:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: nije_zvone - 07. Srpanj, 2013., 15:01
:hihi:

budem skinio
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 08. Srpanj, 2013., 12:07
Advanced AI (http://www.youtube.com/watch?v=Qgsdb5wYMw8#ws)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Celeber - 08. Srpanj, 2013., 13:24
:hihi:

Cell procesor,,,4D
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 08. Srpanj, 2013., 19:04
jel i za to isprika - radi se o demo verziji? AI je placeholder!!1 :hiha:

kao i dimne kocke po drugi put. =)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: nije_zvone - 08. Srpanj, 2013., 19:10
Dimne kocke. EoD.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 08. Srpanj, 2013., 19:39
Ja ne vidim dimne kocke baš. :geek:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 08. Srpanj, 2013., 20:12
pa kako ne, eto na thumbnailu od videa već :(

inb4 kvadratići
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Thergothon - 09. Srpanj, 2013., 00:39
Advanced AI (http://www.youtube.com/watch?v=Qgsdb5wYMw8#ws)

Žalosno je da ovaj video kruži internetom kao neki reprezentativni primjer umjetne inteligencije.
Ne zanimaju me fanboy pizdarije i uvijek sam prvi spreman uputiti kritiku, ali ovo je čista manipulacija.

AI se tijekom utrke normalno ponaša (nije ništa neviđeno niti revolucinarno) i izbjegava vozača čak dok vozi i u krivom smjeru. Utrka traje 2 kruga i tijekom ta 2 kruga AI je svjestan igrača (zanemarimo very easy težinu i sporost) ali čim odvozi ta 2 kruga i prođe kroz finish, počne voziti kojih 60km/h u koloni bez imalo svjesnosti. Gnjevni pizduni mogu tijekom ta 2 kruga stajati i dok AI završi utrku početi voziti u suprotni smjer - rezultat je ovaj gore video.

Vozni model je napredovao i to puno, nova fizika ovjesa konačno daje življi i realniji osjećaj. Koliko god to fanovima bilo teško priznati, GT je uvijek bio jako drven. Ima dosta kritika da je body roll prenaglašen, ali nije i ljudima koji ništa osima GT-a proteklih par godina nisu vozili će trebati privikavanja. Na volan se odlično vozi i lateralne sile su puno bolje dočarane. Nadam se da će i suradnja sa Yokohamom uroditi plodom po pitanju simuliranja guma. Demo nema potrošnju niti se ne zagrijavaju i utječu na grip.

Autumn Ring izgleda PUNO bolje u odnosu na peticu, ne samo vizualno. Nije više samo ravna ploha, elevacija je odlično odrađena i nadam se da će se promjene u istoj odraziti i na ostale staze. Osvjetljenje je puno bolje, nema nazubljenih sjena i dimnih kocki. Zvuk je i dalje koma, ali već zbog nove fizike racing fanovi mogu biti itekako optimistični. Igra bi mogla biti prava stvar unutar okvira i mogućnosti ove generacije tj. ono što je GT5 trebao biti.


Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 09. Srpanj, 2013., 00:44
Nez, ja sam naletio na video bez ikakvog konteksta pa sam ga tako i stavio.

Nego, ne znam kako točno izgleda demo, ali jesu li ubrzali menije?  Jer dok sam malo igrao GT5, bio sam dosta antiimpresioniran količinom i trajanjem loadinga. Čak između rendom menija.
Baš je sve bilo nekako tromo i sporo.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Thergothon - 09. Srpanj, 2013., 00:54
Nego, ne znam kako točno izgleda demo, ali jesu li ubrzali menije?

Ne znam kak sam na to zaboravio u prethodnom postu...
Osim fizike i zvuka stvar koja me najviše zanimala, jer u GT5 je navigacija kroz menije redovito izazivala živčane slomove.
Milina kak je odrađeno ovo u demo verziji, loading ne postoji i instantno se može pristupiti svim opcijama, a čekanje dok se odabere utrka traje svega par sekundi.
Nadam se da ovo nije samo podli trik tj. da na isti način bude izvedeno i u full verziji.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-jadran - 09. Srpanj, 2013., 17:11
igrao demo nez ružnjikava je igra malo. tipa interijeri auta dim i tako. osim toga UTRKE PRD ugasio sam nakon 10 min lol.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 23. Kolovoz, 2013., 19:34
Detalji o igri. (http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2013/08/22/gran-turismo-6s-director-talks.aspx)


"There's no major changes in terms of damage modeling. I think it's pretty much the same as GT 5."
Aj okej. Ionako me ne zanima previše demiđ model.


"The experience system doesn't exist in GT 6."
Ode RPG lol.


"GT Academy is a device that kind of generates human drama. In GT 6, we'd like to explore more possibilities like that."
Zamišljam CGI filmiće na razini Most Wanteda. To bi bilo dosta šašavo. I rulalo bi, naravno.
Mislim, neće bit, odmah je objasnio da nije, al ono.


Prd. =)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: fonxstar - 06. Listopad, 2013., 13:40
Koja je razlika između standard i premium automobila
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: DinOsouR - 07. Listopad, 2013., 15:00

Koja je razlika između standard i premium automobila

Premium su detaljno napravljeni ( izvana i iznutra ), a standard nisu


Sent from my iPad using Tapatalk - now Free (http://tapatalk.com/m?id=1)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 17. Studeni, 2013., 16:40
Gran Turismo 6 - Start Your Engines Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=t_vvF8u6noI#ws)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 17. Studeni, 2013., 21:45
Sumnjam da ću nabaviti ukoliko nebudem imao priliku ugrabiti volan nekakav.
Ali budem sigurno, ako uspijem.

Vjerujem kako će GT6 biti sve ono što je trebao biti GT5...
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 19. Studeni, 2013., 18:41
Mikrotransakcije ušle u Gran Turismo 6 (http://www.hcl.hr/vijesti-mikrotransakcije-usle-u-gran-turismo-6-9756-21.html)

Ovo baš i nisam očekivao ali sumnjam da će imati ikakav bitniji utjecaj na igru. Sad umjesto vožnje hrpe utrka zbog kredita, jednostavno ih kupiš.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: snowblind - 20. Studeni, 2013., 00:05
Gran Turismo 6 - GPS Visualizer (http://www.youtube.com/watch?v=ou6QGrR4GD4#ws)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Emperor Ghaleon - 25. Studeni, 2013., 11:11
Um... da li se zna koliko će mjesta na hardu zauzimati instalacija te koliki će biti day 1 patch (i, najvažnije, da li je taj day 1 patch uistinu potreban, ili ''samo'' donosi nove aute)?
Jebiga, imam 12 GB model (9 GB, da budemo precizni), a ne mislim sad uzimati novi HDD zbog jedne igre. A i radije bih obavio preorder, pa da me igra dođe manje nego za nekih 2 mjeseca...

Još da mi je kontroler sa normalnim triggerima... ali o tome ću razmišljati nakon što ugrabim igru.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Emperor Ghaleon - 29. Studeni, 2013., 12:05
Evo trefeja ako nekog zanima:
http://www.exophase.com/game/gran-turismo-6-ps3/trophies/ (http://www.exophase.com/game/gran-turismo-6-ps3/trophies/)





Opet ga govnaju...
- Reach the finish line and win with 1% or less of your fuel remaining.
- Win a race by a margin of 0.01 seconds or less.
- Record a lap time that's within 0.2 seconds of the best lap time for three consecutive laps.
- Register a lap record where the three digits after the decimal point are the same.
- Come from behind to win right at the finish line of a one-make race.
- Bump into cones or other obstacles 5,000 times.
:tired:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 29. Studeni, 2013., 12:08
Da, maknimo sve zanimljive trofeje i ostavimo samo one PREŠAO SI JEDAN LEVEL BRAVO :D
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Emperor Ghaleon - 29. Studeni, 2013., 12:13
Ako su ono zanimljivi trofeji, ja sam serviser papamobila.



EDIT:
E da, navodno instalacija zauzima 12 GB, što će reći da ne kupujem.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: progabbeing-ixy - 29. Studeni, 2013., 12:18
Zasigurno zanimljiviji od "Win your first race" trofeja.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Blaz011 - 01. Prosinac, 2013., 09:49
Sumnjam da ću nabaviti ukoliko nebudem imao priliku ugrabiti volan nekakav.
Ali budem sigurno, ako uspijem.

Vjerujem kako će GT6 biti sve ono što je trebao biti GT5...
Evo igram GT6 vec neko vrijeme i mogu samo reci da je to zapravo samo malo doradjeniji gt5 ima par novih stvarcica ali nista posebno jer previse nalikuje na gt5 jedino su meniji dosta ubrzani i jos kad se iskljuci uvodni film od pokretanja igre do menija treba samo 30 sec uglavnom tu je veliki napredak.Da nema novih i ubrzanih menija i jos nekih sitnica rekao bih da je to gt5.
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Thergothon - 05. Prosinac, 2013., 14:38
NAGRADNA IGRA: Blagdani uz Gran Turismo 6 (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1160.msg53977#msg53977)

:thumbs:

Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: disc0 - 05. Prosinac, 2013., 15:37
Vidio ovo jucer u italiji za nevjerovatno sicusnih 75€....oni nisu normalni :wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Emperor Ghaleon - 07. Prosinac, 2013., 22:40
Nemam GT6 pa nisam ni probao, ali ako netko želi...

http://www.gamefaqs.com/boards/707208-gran-turismo-6/68037380 (http://www.gamefaqs.com/boards/707208-gran-turismo-6/68037380)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 07. Prosinac, 2013., 23:09
NAGRADNA IGRA: Blagdani uz Gran Turismo 6 (http://crosimracing.hcl.hr/forum/index.php?topic=1160.msg53977#msg53977)

:thumbs:



Super kak nitko ne reagira na ovo...

:wildboy:
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Dragster - 22. Prosinac, 2013., 15:45
Gran Turismo 6: Real Cars Go Virtual - Jay Leno's Garage (http://www.youtube.com/watch?v=XRHTFuICKkk#ws)
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: maras234 - 02. Veljača, 2014., 22:44
Imam gt5 i kad ga idem instalirat na ps3 dode do nekih 40 % i izbaci mi nekakav error ,jeli se nekom to dogadalo?
Naslov: Odg: Gran Turismo 6
Autor: Cole - 20. Studeni, 2014., 01:25
Gran Turismo 6 Update 1.14 donosi nove automobile, update staza te još mnogo toga | CroSimRacing (http://crosimracing.hcl.hr/gran-turismo-6-update-1-14-donosi-nove-automobile-update-staza-te-jos-mnogo-toga/4026)