HCL.HR

Pitanje? Superslim i slim

  • 6 Odgovora
  • 5869 Hitova
Pitanje? Superslim i slim
« : 12. Prosinac, 2012., 18:37 »
Da li da kupim slim verziju do 320 GB ili novu od 500 GB superslim?! Pitam pre svega zato sto sam cuo da ova superslim ne moze da se cipuje i samim tim da se igraju piratske igre (da li sve piratske igre kada su crackovane da li moze odma i mutliplayer da se igra ili da se ceka hack i za to?!) ali ne moze da se ide online itd... Ja pre svega bih kupovao igre van prodavnica original ili polovne ili neotpakovane jel im je niza cena u oba slucaja... Pozdrav nadam se dobrim odgovorima hvala unapred! ;)  :piva:

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Pitanje? Superslim i slim
« Odgovori #1 : 12. Prosinac, 2012., 20:41 »
Na piratska pitanja ti baš nemožemo odgovoriti, to je nekako zabranjena tema jel, ali ti možemo pomoći u odabiru. Novija verzija PS3 Slima se znatno manje grije i manje struje troši, ostalo je sve manje više isto ili nije vrijedno spomena.

Odg: Pitanje? Superslim i slim
« Odgovori #2 : 12. Prosinac, 2012., 23:23 »
Ok hvala nisam znao za to "pravilo" izvinite... inace ja nacuo da vise trosi... ali jel to znaci da bolje da dam 60 evra vise ili da platim isto tolko manje?! A druga stvar da li je bolje kupiti sony (pre svega ga kupujem zbog par igara tj. GTA V) ili da kupim ovaj kompjuter?! :D http://www.bcgroup-online.com/proizvodi/BC-desktop-racunari/BCGROUP-X6-Bulldozer-FX-17360/
Malo sirim temu ALI LJUDI jako mi je bitno jer znate nije dobro bacati novac u ovo krizno vreme verujem i da je vama kriza :D :P Pozdrav!

p.s ili ovaj http://www.emmi.rs/emmi-konfiguracije-altos-elite-hammer.11.html?productId=29276
« Zadnja izmjena: 12. Prosinac, 2012., 23:25 Chaos777 »

Odg: Pitanje? Superslim i slim
« Odgovori #3 : 13. Prosinac, 2012., 00:28 »
Vezano sa PS3 slim ili super slim. Ako si zelis konzolu koja manje trosi i koja je efikasnija u hladenju uzmi superslim. Evo ti usporedba sa ostalim konzolama cisto da vidis o cemu je rijec http://www.gamesindustry.biz/articles/digitalfoundry-wii-u-is-the-green-console_7 Originalni Slim je trosio duplo vise od super slima. Osim drugacijeg dizajna sve ti je ostalo isto, a i svakako ti je bolje dati 60E vise jer ces osim nove verzije konzole dobit i 500 gb disk. Ako mislis da neces potrositi toliko slobodno si usteti tih 60 i kupi dvije polovne igre ili jednu novu.
A sto se tice ovog PS3 ili kompjuter, ne zaboravi kako ti je komp multipraktik i mos s njim svasta uz samo igranje. Takodjer ova konfiguracija je samo ok, igre ces moci pokretati relativno na medium settings dok bi starije trebale potegnut i high bez problema. Uzmi u obzir da i PC treba upgradeat (graficku posebno) ako mislis igrati nadolazece igre bez vecih problema. Dakle na tebi je zelis li konzolu koja nema puno zezancije osim spojit je na tv ili zelis komp koji ti nudi fleksibilnost i mogucnost upgradanja komponenata i niz drugih stvari.

Odg: Pitanje? Superslim i slim
« Odgovori #4 : 13. Prosinac, 2012., 13:18 »
Hvala na odgovoru ali i dalje se jako dvoumim sta je bolje uraditi na kraju mi dodje oba da kupim... :D (to je moguce)

Odg: Pitanje? Superslim i slim
« Odgovori #5 : 14. Siječanj, 2013., 12:11 »
Na ultra slimu ne možeš igrati piratske igre - just sayin'.
Vamp24: ''Izvini, nisam znao da je radnja Wičera smeštena je u postapokaliptični svijet. Ako se dobro zagledas vidjeces da u igri nema blastera, svjetloshih sablji i vatrenog oruzja. Radnja Wicera je smještena u drugoj polovini 13. vijeka. Kao student istorije znam od kada do kad je trajao srednji vijek. Da budem iskren tacno me je sramota sto sam ti odgovorio na drugo pitanje.''

*

mmarcec007

  • n00b
  • 1
Odg: Pitanje? Superslim i slim
« Odgovori #6 : 26. Travanj, 2013., 06:08 »
Ovdje se vidi sustav hlađenja od ps3 super slim i po mom mišljenju je daleko bolji od prijašnjih generacija.
http://www.ifixit.com/Teardown/PlayStation+3+Super+Slim+Teardown/10670/3

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9