HCL.HR

upute za ps3 super slim

  • 13 Odgovora
  • 8854 Hitova
upute za ps3 super slim
« : 12. Lipanj, 2017., 15:23 »
molio bi ako mi netko može na mail poslati upute za korištenje za ps3 superslim 12 gb.
[email protected]


Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #2 : 14. Lipanj, 2017., 19:56 »
zahvaljujem ali to nije na hrvatskom jeziku.ima li netko na hrvatskom,srpskom ili slovenskom

*

c0bra123

  • ****
  • 1306
Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #3 : 14. Lipanj, 2017., 20:53 »
Ako imaš neki problem sa ps3, slobodno podijeli sa nama, pokušat ćemo pomoć ako je ikako moguće. Ali nađi prikladnu temu za to, odnosno otvori ako nema.  :piva:



I am a gamer. Not because I don't have a life - I choose to have many.

Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #4 : 15. Lipanj, 2017., 09:05 »
imam par pitanja oko ps3 super slim 12 gb  konzole.ne mogu nači post pa ako ga je netko postavio neka administratori prebace moj post u tu temu.
1 da li ta konzola može dobiti ylod i opčenito na što trebam paziti.
2 da li se mogu igrati igre za ps2 i ps1
3 da li je moguče napraviti modifikaciju.
4 gdije se na toj konzoli nalazi hard disk.ima li neka vratašca ili gumb da se otvori.dali se može zamijeniti sa večim i koji je postupak
5 da li je moguče prebaciti igru sa bluraya na usb stick.opčenitu što mogu napraviti ako umetnem usb stick u njega.
6 na prednjoj strani ima gumb koji se stisne i vrata se otvore.međutim kada hoču zatvoriti tipka ne reagira,pa moram ručno i onda na kraju kao da vrata nekako zapinju kada zatvaram.da li je to normalno ili je nešto zapelo
7 ova konzola je kupljena prije otprilike godinu dana,ali ju igrao brat dok je živio u rijeci.sada živi sa nama pa je i ps3 sa nama.izlaze li igre i dalje za njega.barem spotrske ili voznja.zasad toliko ako se još nečega sijetim javim se.hvala svima
8

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #5 : 15. Lipanj, 2017., 09:44 »
1. Svaka konzola može krepati pa tako i ta. Sa slimom je situacija puno bolja nego li kod FAT modela.
To ti je u principu klasično pregrijavanje. Ako se konzola koristi u sobi gdje je 30 stupnjeva i još u nekoj skučenoj polici - svaka će ti krepat.
Preporuka je da se nakon igranja igara ostane i neko vrijeme u menu kako bi se stigla konzola ohladiti, jer ako ju samo ugasiš nakon igranja dok je bila pod opterećenjem vent se više ne vrti. I dolazi do velikih problema.


2. Ne možeš igrati igre za PS1 i PS2


3. Postoje starije PS3 slim konzole koje su mogle imati modifikaciju, ali mislim da ova ne može. Za klasičnu modifikaciju je potrebno doći do verzije firmwarea 3.55, a ta konzola je izašla bez tog firmwarea, odnosno kasnije je puštena u prodaju.
Znači klasični način 0 bodova, ali je postojao Cobra ODE, no koliko sam čuo da više nije podržan. U svakom slučaju gubiš garanciju (ukoliko je konzola nova).
I odmah ću ti reći da se na HCLu ne podržava piraterija.
Custom firmware je zgodna stvar jer možeš imati veću kontrolu nad konzolom i recimo modificirati kako će raditi hlađenje na samoj konzoli.


4. Ta konzola nema HDD, moraš ga sam kupiti i ugraditi. 12GB model je baš to ima 12GB memorije u sustavu što nije dovoljno ni za skinuti, a kamo li instalirati igru kao što je GTA V.


5. Ne možeš prebacivati igre i bluray jer su to zaštićene stvari i to ne funkcionira na taj način. A ako gađaš na pirateriju - zaboravi na ikakva pitanja ili pomoć na ovom forumu.


6. Za drive ti nisam 100%, ali što to ne bi trebao znati tvoj brat koji je godinu dana koristio konzolu i zna kakva je bila dok je tek stigla iz dućana?




Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #6 : 15. Lipanj, 2017., 15:50 »
6. Cisto normalno , kada se zatvara mora ici malo "teze" i mora se rucno zatvoriti nema druge..jeftino napravljeno do sonya ali sta ces... igre koje izlaze su vise manje sportske.. znam da je fifa 18 potvrdena da ce izaci na toj konzoli

Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #7 : 15. Lipanj, 2017., 19:31 »
koliko dođe hard disc za taj model?
kako doč do tog utora za hard disk.nije valjda da ju moram cijelu otvarati

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #8 : 15. Lipanj, 2017., 19:42 »
Jednako kao i za bilo koji laptop. U svim konzolama su "normalni" 2,5' diskovi koji se nalaze i u laptopima. Može se ugraditi i SSD, ali to nema nekog smisla.
Dakle odeš u dućan i kupiš bilo koji 2,5+ HDD od 500GB, 750GB ili ako želiš 1TB i onda ga ugradiš na ovaj način:


http://youtu.be/qKGV6H_NC2I

Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #9 : 20. Lipanj, 2017., 12:58 »
ne razumijem ovo po pitanju gašenja konzole.jučer igrali tak oko 90 minuta i izađem iz igre pa ga pustim 10 minuta da radi u meniju.međutim i dalje kada ga pipnem sa strane ne primječujem da se hladi.molio bi malo bolje objašnjenje.

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #10 : 20. Lipanj, 2017., 13:04 »
Svakom tijelu je potrebno vremena da se ohladi. I lonac juhe kada makneš s vatre je topao još koji sat, zar ne?!?


Čista fizika. Tada PS3 nije u tolikom opterećenju i automatski kada je opterećenje manje, PS regulira hlađenje (čitaj ventilatore) na sporiju brzinu ventilatora.
Zašto bi bio jako bučan, ukoliko nije potrebno.


Isto tako dokle god PS dobiva struju taj dio električne energije se pretvara i u toplinsku. Dakle dokle god je PS upaljen = biti će i topao.
To su osnove fizike. Čak da ništa ne igraš nego samo upališ PS na 30 minuta on će se zagrijati.


Problem je samo ako ga direktno ugasiš čim završiš s igranjem jer tada temperatura može počet drastično rasti pošto više ne rade uopće ventilatori i zrak ne cirkulira pa se uređaj jako grije.

Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #11 : 20. Lipanj, 2017., 13:05 »
samo da napomenem po pitanju pregrijavanja konzole.u servisu sam dobio odgovor da ps3 super slim ima ugrađen sigurnosni sistem koji automatski gasi konzolu kada se ona pregrije.u tom slučaju i ako se to dogodi potrebno je pričekati dva sata i nakon toga če konzola raditi normalno.vijerojatno zbog toga ne može dobiti ylod.moze li mi netko to potvrdit

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #12 : 20. Lipanj, 2017., 13:09 »
Majstore svi sigurnosni sistemi svijeta te neće spasiti ako nešto pođe po zlu i ako nemaš sreće.
Moraš počet živit normalan život, a ne bit u strahu i pod staklenim zvonom. Pa i nuklearka u Černobilu i u Fukushimi je imala fail safe sustav pa su obje roknule i napravile sranje.


Jednostavno na neke stvari ne možeš u životu utjecat. Nije 100% sigurno da ne možeš dobiti YLOD ili da ti se konzola neće pregirjati, ali zato pazi na nju i to je to.


Svi su ti napisali kako se odnositi s konzolom i na taj način si se osigurao. Ukoliko dođe do sranja, žao mi je, sranja se događaju. Ukoliko je pod garancijom = pravac servis.

Odg: upute za ps3 super slim
« Odgovori #13 : 20. Lipanj, 2017., 16:40 »
To je tehnika.. kao i sve ostalo ima rok trajanja, nemoras biti u strahu.. igraj i raduj se.. Izmedu ostalog i ako se nesto desi pa barem ps3-a ima danas prakticki za "dzabe".

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9