HCL.HR

Bloodborne

  • 185 Odgovora
  • 53635 Hitova
Odg: Bloodborne
« Odgovori #135 : 30. Ožujak, 2017., 18:43 »
Nisam igrao Bloodborne ali imam u planu kad zbavim plejku, ali nekako mi se čini malo 36h za tu igru

Ma nije,imas chalice dungeons,ng+ dlc nabere se tu sati,a na kraju krajeva bolje 30 sati kvalitetnog sadrzaja nego duplo nekakvog repetativnog sranja.

Odg: Bloodborne
« Odgovori #136 : 30. Ožujak, 2017., 19:34 »
dilo_trasul

Da u svakom slučaju. Ovisi kojim tempom igraš. Ja sam uvijek volio istraživati u DS serijalu i svaki prelazak mi je išao 50-60h, vjerojatno će i Bloodborne jer nekako mi tih 36h zvuči kao da igra nije dovoljno istražena

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #137 : 30. Ožujak, 2017., 19:51 »
dilo_trasul

Da u svakom slučaju. Ovisi kojim tempom igraš. Ja sam uvijek volio istraživati u DS serijalu i svaki prelazak mi je išao 50-60h, vjerojatno će i Bloodborne jer nekako mi tih 36h zvuči kao da igra nije dovoljno istražena

Sigurno ima istine u ovome. Znam i sad koji su mi dijelovi otprilike ostali neistraženi, ali nema ih mnogo. U svakom slučaju planiram to sve popraviti u NG+...

Odg: Bloodborne
« Odgovori #138 : 30. Ožujak, 2017., 20:32 »
Evo uzeo Bloodborne prije nekoliko dana i moram priznati da je stvarno dobra igra.
Inače nisam navikao na hack n slash igre, ako se BB tako može uopće i nazvati, jer nije nasumično lupanje po kontroleru.
Treba taktiziranja i ne podcjenjivanja protivnika, čak iako su obični mobovi. To sam naučio na teži način   :D
Priznajem da dosta umirem, pogotovo kod bossova. Ali zato kad sredim nekog bossa iz pedesetog pokušaja, osjećaj olakšanja i uspjeha je zagarantiran :D
Iako sam još relativno rano/na sredini igre? ( lokacija boss u forbidden woods), mogu reći da je igra jako dobra.
Puno prostora za istraživanje, zanimljivi protivnici, sustav napredovanja, atmosfera (podsjeća me na Castlevaniu).
Definitivno preporuka.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #139 : 17. Travanj, 2017., 15:25 »
Okej.
Bloodletting beast.
Ima li ko kakav savjet, preporuku, pomoć, bilo šta što bi mi moglo pomoći da ga prođem? Bukvalno jedini boss (izuzimajući defiled dungeon) koji mi zadaje probleme. Ogroman je, ima nerealno snažne udarce, i rijetko kad staje... Bilo kakava pomoć je dobrodošla. Pristajem i da ga neko riješi za mene, samo me on dijeli od platine. I am that desperate  :mrgreen:

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Bloodborne
« Odgovori #140 : 17. Travanj, 2017., 15:55 »
Nisam igrao dungeone nažalost nikad, pa ne bih znao :(

Imaš ovaj subreddit na kojem možeš pitati da ti netko pomogne, čujem da su prilično aktivni i brzo odgovaraju.

Odg: Bloodborne
« Odgovori #141 : 17. Travanj, 2017., 17:15 »
Uf, namučila me ta budaletina dosta.
Ako se dobro sjećam, unosio sam mu se u facu stalno, tj. konstantno sam se držao blizu njega i radio dodge na njegove udarce tako da bih mu odmah došao s leđa i tako ga mlatio.
Dosta mi je pomogao i drugi hunter koji je glumio mamca.
Mjesto za summon huntera je odmah ispred lokacije gdje se BB nalazi.

Edit: my bad, mislio sam na drugog bossa iz defiled dungeona  :bonk:
Kod BB-a nisam imao tkz. mamca, ali svejedno sam imao sličnu taktiku + maltio sam ga po glavi, i nisam imao "lock on" na njega jer je pozicija kamere u toj borbi katastrofa.
Kružio bih oko njega i kad uhvatim priliku, mlatnuo ga po glavi.
« Zadnja izmjena: 17. Travanj, 2017., 17:25 mili1985 »

Odg: Bloodborne
« Odgovori #142 : 17. Travanj, 2017., 20:04 »
Bez locka sam ga presao,drzao sam mu se lijeve strane,udarao po nogama,nekako vise po lijevoj i mislim da sam koristio fire paper il sta vec ono da oruzje ima efekt vatre za dodatni damage.

U drugoj fazi kad izadje iz glave onaj crv il sta vec ista taktika jedino kad se odaljim od njega da se opet pozicioniram iza njega i oko nogu tad bi radio lock da lakse izbjegavam onaj otrov sto pljuca.

Zafrkan boss nema sta iskreno i mene je napatio,doduse svi su mi bili problem manje vise u tamnicama.

Danima sam ubijao Roma,al opet nakon milion pokusaja rijesio sam ga :)

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #143 : 17. Travanj, 2017., 21:08 »
Hvala za savjete.  :thumbs: Pokušaću svakako ponovo, mada vjerovatno nakon The Old Huntersa jer sam njih počeo. A i ovaj me je poprilično iznervirao  :fpalm:

Ako misliš na Roma iz tamnica, on mi je bio jedan od najlakših bosseva. Čim sam skontao da me oni stubovi mogu štititi od onih munja ili šta li su već, borba postaje izuzetno lagana. Držiš se iza stubova i navlačih one manje paukove jednog po jednog. U main game-u mi je bio malo teži, ali sam ga čak i riješio mislim iz prvog puta na NG+...

Generalno, po meni najteži bossevi u igri su sigurno ovi iz tamnica, tj. Watchdog iz Defiled tamnice i ovaj mrtvi Bloodletting beast.  :hiha:

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #144 : 22. Travanj, 2017., 19:20 »
Unaprijed se izvinjavam na duplom postu...

Da bacim neke utiske o Starim Lovcima nakon provedenih cca 3-4 sata. Stigao sam u Fishing Hamlet i mogu reći da sam prezadovoljan. Dizajn svijeta mi je fenomenalan, pogotovo ova raznolikost između The Hunter's Nightmarea, katedrale i sad ovog Fishing Hamleta je sjajna, a ne znam hoće li biti još lokacija... Novi neprijatelji koje sam do sada sreo su takođe odlični kao i njihova paleta napada, bilo da su hunteri ili čisto beasts. Za sada pala tri boss-a, Ludwig i Maria iz prve, a Living failures iz drugog puta  :D

Baš me zanima koja je priča iza svega ovoga  :kava:

Odg: Bloodborne
« Odgovori #145 : 23. Travanj, 2017., 13:03 »
Slažem se, dlc je jako dobar. Protivnici su odlični, pogotovo hunteri, koji su me na nekim mjestima i dosta namučili.
Čestitke na Ludwigu iz prve  :piva:  Meni je trebalo kojih 6-7 pokušaja, ali otkad sam počeo koristiti blood pellets, bossovi idu puno lakše. Tako da ih definitivno preporučam.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #146 : 23. Travanj, 2017., 17:10 »
Ne koristim skoro uopšte te stvarčice, jedino Moli i paperse. Ali vidiš dobro si me podsjetio, mogao bih pelletse u kombinaciji sa Moonlight swordom protiv Bloodletting Beast pa da padne i ta platina  :piva:

*

Mrky

  • **
  • 260
Odg: Bloodborne
« Odgovori #147 : 23. Travanj, 2017., 17:13 »
Moji pozdravi. Prosle godine sam si kupio Bloodborne GOTY. Kada predem Uncharted 4 planiram napokon zapocet bloodborne. Dali ima ikakvih savjeta za ovog hunter pocetnika, pogledao sam puno videa i cini mi se da ulazim u veoma frustrajucu avanturu. Bilo kakvi savjeti su dobrodosli. :)

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Bloodborne
« Odgovori #148 : 23. Travanj, 2017., 17:45 »
Moj jedini savjet ti je da igraš, pokušavaš i da sam naučiš kako igrat i pobijedit bossa i ostale protivnike, jer jedino ćeš tako iskusit car ove igre i dobit onaj osjećaj kad nakon mnogo pokušaja napokon prođeš neki dio.. Nemoj gledati nikakve walktroughove i slične stvari, osim ako nisi bas gadno zapeo. Ja osobno nisam dugo igrao ovu igru, pa ti nemogu ništa više ni reč. Došao sam do lika sa strojnicom, pobijedio 2 bossa u početku i rjesio početni dio.. Za to sve napravit mi je trebalo nekih 10,12 sati, bas sam se namucio. Mapa je toliko dobro napravljena da me i nakon 10 sati znala iznenadit jer bi zalutao u nekom djelu kroz koji sam prošao barem 70 puta, znači doslovno labirint, Al opet sve ima smisla. Za doc do neke lokacije imaš 3 različita puta, znači ako uvijek ideš istom možeš nikad i ne vidit jedan dio mape. Kažu ako se prođe taj početni dio i pobjede prva 2 bossa može se proći i cjeli igra, taj Central Yarnham je kao neki testni dio.. BTW mislim da je čak ovaj prvi boss opcionalan, nemoras se borit sa njim ako ne želiš.. Ma bas je čudo igra, eto zao mi je što je nisam dovršio, moram ću tu grešku ispravit prvom prilikom. Osjećam se kao da igram nekog naprednog Super Marija, znači sve je u tebi, kad pritisneš tipku da skoči, on skače, nema pomagala i ostalih gluposti, samo poneki hint od ostalih ljudi koji igraju i preporučam ti da čitaš poruke na koje nalaziš, bas pridonose uzivljenju dok igras, svašta se zanimljivo da pročitati i poruke ti natuknu nešto, al ti nikad ne reci direktno kakva je situacija. Npr. naletim na poruku nasred ulice i na njoj piše nešto tipa "beware od the man with axe" a nakon metar mi izleti čovjek iz mraka i sasjece me, ma totalni show. Nadam se da nisam ništa spoilao.

Odg: Bloodborne
« Odgovori #149 : 23. Travanj, 2017., 20:29 »
Citaj opise predmeta to ti je vrlo bitno,za pocetnika najbolje oruzje je hunter axe a cak s njom mozes do kraja stici,eventualno jos jedno brze oruzje odabrat.Ludwig sword je po meni dobar izbor.Al to ce zavisit sve od tebe da li ce tebi ta oruzja odgovarat,to je uglavnom moj izbor uvijek :)

Ginut ces,ginut i ginut al imaj strpljenja.
Bolje ti je ovdje pitat za savjet ako zapnes nego gledat walktrough,istrazuj svaki kutak jer svijet je zanimljiv i fenomenalan i steta je nesto propustit.

Precice su ti kljuc svega,kad dodjes u novi level neka ti je prva zadaca pronaci i otvorit precicu jer ces se spasit mnoge muke.

NPC likove nemoj zaboravljat i s vremena na vrijeme vracaj se ponovo s njima razgovarat.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9