HCL.HR

Bloodborne

  • 185 Odgovora
  • 53630 Hitova
*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #150 : 23. Travanj, 2017., 20:59 »
E vidiš po meni je za početnika najbolji skill build sa threaded cane-om koji lagano unaprijediš na +6,7 a dotad ćeš već stići do Ludwig's Holy Blade-a. Cane ti je brz, ima solidnu jačinu a u transformisanom obliku ima odličan domet koji će ti pomoći da držiš protivnike na distanci. I OBAVEZNO koristi pištolj, u mnogome će ti olakšati posao.

Najbitnije ti je da prvo naučiš paletu poteza svog oružja da znaš na čemu si, a kasnije ćeš lako ući u štos sa ostalim protivnicima. A i ne slažem se baš sa stavkom da ćeš često umirati. Ako možeš, potrudi se da učiš poteze protivnika dok igraš. Znači prvi put kad sretneš nekog novog, pokušaj zapamtiti kako napadaju, šta bacaju i koje ti je najbolje oružje protiv njih. Na taj način ćeš olakšati sebi prelazak.

Takođe kao što je gosn dilo rekao čitaj opise predmeta, slušaj razgovore, istraži svaki dio grada/mape ako ti je priča bitna. NPC likova imaš nekih 5 "sporednih" i kako mi se čini 2 sa svojim questlineom. Ne vjerujem da ćeš moći iz prvog prelaska riješiti te questline, ali zato imaš NG+ itd. I oni potpomažu priči koja je stvarno odlična.

Što se levelovanja tiče, moj lični savjet ti je da (ako izabereš skill build) leveluješ primarno skill i health, a potom staminu i strength.

Ako gdje zapneš don't hesitate to ask  :thumbs:

Odg: Bloodborne
« Odgovori #151 : 23. Travanj, 2017., 23:22 »
Cane ne odgovara mom stilu igre,iskreno meni je totalno lose oruzje,doduse mozda ce njemu idealno bit al za moj still igre nije nikako.

Zasto je sjekira po meni odlicno oruzje,u normalnom obliku pristojno jaka te brza,doduse najsporije je od ponudjenih na pocetku al mislim da ima najveci damage.
Produzeni oblik mi je prejebena,izaziva brutalan stagger protivnika,visceral attack cak i dosta bossova obara na guzicu :) a i agresivan igrac s sjekirom u rukama manje vise sav damage koji primi od protivnika moze nadoknadit :)

Ja sam se drzao sjekire cak i kad sam bolja oruzja pronasao,mom stilu nenormalno pase,chicage,blades of mercy sve probao al ni blizu nisam dobar s njima kao s sjekirom :)

Ludwig blade nadogradio samo zbog onih nakaza sto mozak sisaju jer je brz i s lakim napadom se oni mogu ubit bez da te taknu kao i one prokete vjestice paukovi iz Cainhursta...

Procitam par postova o bb-u i sad mi brutalno igra,izgleda da cu batalit drugi prelaz Deus exa i bb ponovo zapocet :)

*

Mrky

  • **
  • 260
Odg: Bloodborne
« Odgovori #152 : 24. Travanj, 2017., 00:02 »
Ma znam vec sve bosseve, ja nikad nisam razmisljao da cu imati ps4, a igra me zanimala, pa sam vidio sve bosseve, i manje vise cjeli walktrough, ali bezobzira sam uzeo igru jel je super, i da je sam predem. Inace hvala na savjetima, vidjet cu kako ce ici, samo se nadam da necu nakon par smrti i frustracija (a toga ce 100% biti) odustat od igre.

Odg: Bloodborne
« Odgovori #153 : 24. Travanj, 2017., 18:13 »
Ja sam u početku umirao ko blesav. Griješio bih na nekim osnovnim glupostima i živcirao se, ali me igra uporno tjerala da nastavim, da otkrijem još neke putove, tajne i sl. Treba se samo skulirati i prihvatiti da će biti puno umiranja  :D
Što se tiče oružja, sjekiru sam koristio od početka pa skoro do kraja igre. Pumpao sam vitality i strenght, povremeno staminu i tek pri kraju igre sam povećavao skill jer sam počeo koristiti Ludwig's holy blade koji ima odličan physical dmg i dobiva beneficije iz skilla i strenghta.  Tako da ne kraju, koristim sjekiru za "obične" protivnike, a Ludwiga za bossove, pošto imam bloodgem koji puno diže dmg ali minus je što se oružje brzo kvari, pa ga se treba popravljati.
Parry je jako koristan i puno pomaže u borbi kad ga se nauči koristiti i naravno dodge.
Uglavnom, ubijaj, masakriraj, skupljaj blood echoes, eksperimentiraj s različitim mačevima, sjekirama, štapovima, pištoljima, pa na kraju vidi sam što ti najbolje odgovara.
Happy hunting.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #154 : 24. Travanj, 2017., 19:39 »
Zaboravio si staviti "And may the good blood guide your way".  :mrgreen:

Uglavnom da, na tebi je da odrediš koje ti oružje i koji ti stil najviše odgovaraju.

May you find your worth in the waking world   :piva:

Odg: Bloodborne
« Odgovori #155 : 24. Travanj, 2017., 19:49 »
Zaboravio si staviti "And may the good blood guide your way".  :mrgreen:

Uglavnom da, na tebi je da odrediš koje ti oružje i koji ti stil najviše odgovaraju.

May you find your worth in the waking world   :piva:

Touche!   :piva:

Odg: Bloodborne
« Odgovori #156 : 24. Travanj, 2017., 23:18 »
Previse ste me nabrijali,za ovaj produzeni vikend ide BB ponovo u pleyku ;)

Odg: Bloodborne
« Odgovori #157 : 25. Travanj, 2017., 13:19 »
kad završiš igru, kreni odmah na Old Hunters DLC, meni bolji od glavne igre iako bih htio da je duži :-)

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #158 : 25. Travanj, 2017., 20:41 »
Gotov i sa DLC-om. Orphan of Kos pao nakon n-tog pokušaja. Mislim da nisu mogli boljeg boss-a uzeti za kraj, prebrutalan je. Ali ne bih ni znao da sam završio DLC da nisam vidio na netu, mogli su to malo bolje staviti do znanja. Ostao mi je još Laurence ali ne znam hoću li uopšte ići na njega, sahranio me do sada puno puta, a i malo mi je BB preko glave. Vidjećemo...

I nakon nekih 75h provedenih mogu reći samo da je BB obavezno štivo za svakog i za mene najbolja PS4 ekskluziva. Da nije Witchera 3 bila bi najbolja igra za mene, ali jedan Geralt  :mrgreen:

Svaka čast From Software  :ave:

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Bloodborne
« Odgovori #159 : 25. Travanj, 2017., 21:32 »
Meni je Laurence definitivno najteži boss u igri baš svaki put. Zbog one njegove preglupe treće faze sam svaki puta zahvalan što je opcionalan.  :wildboy:

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #160 : 25. Travanj, 2017., 21:58 »
Zar ima i treća faza  :loludara: Ja sam upoznat samo sa dvije, iako do te druge skoro nikako i nisam stigao  :mrgreen: :fpalm:

Odg: Bloodborne
« Odgovori #161 : 25. Travanj, 2017., 22:28 »
Prva, ona klasična faza i druga, kad počne puzati zamnom  i mlatiti me ko budalu  :hihi:
Na ovom bossu sam zapravo vidio učinke blood pelletsa i beasthooda općenito.  Poginuo sam jedno 5-6 puta, i onda sam slijedeći put odlučio malo eksperimentirati. Uzeo armor koji diže beasthood, stavio ona beast rune i aktivirao blood pellets, napunio metar na mobovima i stvarno u nekoliko zamaha, moga vjernog ali krhkog Ludwigova mača, Laurence je pao  :D
Zbog ovog threada, mislim da ću opet morati krenuti u lov!

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #162 : 25. Travanj, 2017., 23:27 »
PAO JE BLOODLETTING BEAST  :clap:
Nakon tačno 1562 pokušaja sam ga prošao i ostaje još jedan boss do platine  :faca:

Izubijao me Laurence, pa rekoh ajde da probam sa dungeonima .Krenulo me odmah sa beastom i nakon 4-5 pokušaja je pao. Ludwig+fire paper čine čuda  :hiha:

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Bloodborne
« Odgovori #163 : 26. Travanj, 2017., 02:25 »
Pa ja mislim da ima tri faze. Prva u kojoj ima doslovno Cleric Beast moveset, druga kad dobije drugačije poteze i postane vrlo agresivan i onda ta famozna u kojoj je na podu. Na tu treću (ili drugu) kad je na podu mislim, muka mi je kad se sjetim.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Bloodborne
« Odgovori #164 : 26. Travanj, 2017., 23:01 »
Pala i platina  :faca: Yharnam je bila bar 3-4 puta slabija od Bloodletting beasta i roknuo sam je iz drugog puta. A ima i zanimljivu priču iza sebe kad sam malo dublje zašao i istražio...

Sad mi je i žao što se rastajem od BB-a, ali ću mu se sigurno vraćati kasnije  :hug Nabaciću i neku mini-recenziju u listu pređenih igara, ali sam i ovdje generalno rekao većinu onoga što mislim.

Još jednom naklon do poda gospodo iz From Software-a za ovo remek-djelo  :ave:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9