HCL.hr forum

Gaming => Platforme za gaming => PlayStation konzole => Autor teme: cro8991 - 02. Prosinac, 2017., 00:22

Naslov: Skidanje igri s drugog acc-a
Autor: cro8991 - 02. Prosinac, 2017., 00:22
Pozdrav, ne znam ako vec postoji tema ali nisam nasao nista...
Znaci ovako, mogu li ja skinut igru s prijateljevog acc-a i igrati je na svome? Znam da sam to radio na ps3 konzoli stalno i uvijek je funkcioniralo pa me sad zanima moze li se to na ps4?
Naslov: Odg: Skidanje igri s drugog acc-a
Autor: Doomguard - 02. Prosinac, 2017., 11:00
Mozes ali njegov account mora ostati "aktiviran" na tvojoj konzoli (u settings>account management). To znaci da ga nesmijes izbrisati nakon sto skines igre i da on taj account nemoze za to vrijeme dijeliti s drugima. Svejedno kod koga je taj account aktiviran, on ce na svojoj konzoli jos uvijek moci igrati svoje igre ukoliko igra iskljucivo preko tog accounta, jer njemu deaktivacija accounta na konzoli samo znaci da sadrzaj ne dijeli s drugim lokalnim accountima.
Naslov: Odg: Skidanje igri s drugog acc-a
Autor: cro8991 - 02. Prosinac, 2017., 11:07
Aha znaci da onda ja mogu igrat igre online preko svog acca?
Naslov: Odg: Skidanje igri s drugog acc-a
Autor: Doomguard - 03. Prosinac, 2017., 13:33
Da, dok ti je njegov account aktiviran na konzoli ti se mozes vratit na svoj account i igrat online, ukoliko naravno netko od vas ima PS+ pretplatu. Takoder mislim da tako mozete i istu igru igrat zajedno online istovremeno (ako je PS+ na njegovom accountu) ali takav scenarij nisam osobno imao prilike isprobati.
Naslov: Odg: Skidanje igri s drugog acc-a
Autor: baDarmageddoN - 14. Prosinac, 2017., 07:39
Imaš dole temu GAME SHARING i računi u kojoj je objašnjeno sve što te zanima.
Tako da...već odavno postoji tema samo je nisi uspio naći.

😎

Govorim tebi, cro8991
Naslov: Odg: Skidanje igri s drugog acc-a
Autor: GeT_WaLL - 15. Prosinac, 2017., 22:54
Neznam je li tko od vas ovo zna ali objasnit cu. Ne treba se imati aktivian drugi PSN racun kao Primary, ne cijelo vrijeme. Ja i frend smo pokusavali neke stvari i nekako slucajno otkrili smo neznam dal da to nazovem bug ali vazno je da radi.

Uglavnom, kada se logiras na prijateljov racun i stavis ga na primary, odes na store i krenes da skidas igrice koje on posjeduje. Nakon toga tvoj prijatelj treba da promjeni sifru na svom PSN racunu dok si ti jos prijavljen. Nakon promjene sifre mozes vratit svoj PSN racun kao primary, a igrice sa racuna od tvog prijatelja ces jos moci koristiti. Nas 5 dijelimo igrice bez ikakvih aktivacija PSN racuna kao primary.

Nadam se da sam vam pomogao.