HCL.HR

Uncharted 4: A Thief's End

  • 305 Odgovora
  • 90879 Hitova
*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #240 : 10. Ožujak, 2017., 00:41 »
Došao do Chapter 13: Marooned; već sada znam da igram najdražu i najbolju igru ikad.
Pored ovoga, svaka igra koja nije bar blizu ovog ranga djeluje kao smećasti proizvodi i igre čije su ocijene zapravo precjenjene i nategnute.
Naravno ima mana; istu stvar nažalost vuče ovaj Uncharted kao i The Last of Us; stealth suboraca - ubilo mi imerziju. ;(



Igra ima zanimljivije i bolje okarakterizirane najsporednije likove ikad.
Doslovce najnebitniji lik ikad s kojim provedem zapamtim ga.



Zagonetke su prezabavne i odlično dizajnirane...





Photomode je prekrasna novost u serijalu...
Izvlače se fenomenalne slike plus opcije koje se nalaze u njemu su vrhunske.
Već sam opalio 100 screenshota, a da nisam pola igre prošao.

Chapter na Madagascaru me raspametio.
Što zbog magičnih vizuala, što zbog fizike đipa, koji jednostavno nemože biti bolji...



Jedna od spektakularnijih scena do sada...



Još nisam došao do pola, a već je igra raznolikija nego sva tri Uncharteda zajedno.
Pejsing igre me oduševio zasada. Odlično raspoređena akcija, uživanje, istraživanje i razgledavanje te animacije.
Nevjerojatno kako igra izgleda u pokretu.



Ovaj prvi prelazak će biti nešto posebno; kada jednostavno znaš da igraš ono najbolje...

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #241 : 10. Ožujak, 2017., 07:55 »
<3

Mislim da su taj photo mod trebali ostavit zaključanim na prvom prelasku. Previše sam puta pauzirao igru da hvatam te screenshote.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #242 : 10. Ožujak, 2017., 14:26 »
To bi bila genijalna odluka slažem se. :hihi:

Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #243 : 10. Ožujak, 2017., 16:03 »
Ta glupost sa stealthom je stvarno uzas,kod u4 me nije previse smetalo jer mi sama igra po sebi nije nesto posebno al tlou,brate mili to mi je unistilo dozivljaj igre totalno.
Posebno na hard,kad igra dobija novu dimenziju u smislu borbe i stealtha al posere ti se na dozivljaj i imerziju naopako kad je Ellie duh za protivnike.
« Zadnja izmjena: 10. Ožujak, 2017., 16:05 dilo_trasul »

Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #244 : 11. Ožujak, 2017., 11:28 »
Slažem se sa svime, pogotovo sa tim stealthom suboraca.
U Unchartedu me isto tako nije to previše smetalo, jer iskreno tokom stealtha nisam baš ni primjećivao suborce, tj ne bi učestalo trčali okolo pred protivnike i ujedno bili duhovi. Ali me to zato jako iritiralo, a ponekad i nasmijalo u TLOU. Tamo bi Ellie trčkarala uokolo i nikom ništa, dok se ja provlačim sjenama ko puž i skuže me na 100km.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #245 : 12. Ožujak, 2017., 18:28 »
Breathtaking, a love letter to adventure, jaw-dropping, trilling and exceptional...



Nekad prođe i desetak godina da dobiješ novu najdražu ili najbolju igru koju si igrao, za mene i Uncharted 4: A Thief's End to vrijeme je sada...




~ Uvod ~



U svojoj knjižici s najboljim igrama ikad odigranim, Uncharted 2: Among Thieves, drži visoko mjesto. Odigrao sam ga dosta kasno, jer sam dosta kasno i kupio prvu PS3 konzolu. Iako sam si neke stvari spojlao, neizdržavši neznat ništa o igri, kada sam ju prvi put odigrao bilo je puno jaw-dropping momenata, a još više zabave i vrhunskog istraživanja, ma ono - najbolja avantura koju sam igrao. Grafički predivna, priča i sami story-telling, likovi; mislio sam da će to biti nemoguće nadmašiti. Prvi Uncharted je udario temelj na kojem mogu počivati još bolje Uncharted igre; no trojka je iako ima svojih vrhunskih momenata, za mene nije isporučila istu razinu kvalitete koju je postavila dvojka. No Uncharted 4: A Thief's End je nadmašio sve igre zajedno, popeo se na sam vrh ne samo najboljeg Uncharteda, ne samo najbolje avanture koju sam odigrao, već i najbolje igre koje sam odigrao. Uvod igre je briljantan i baš poseban, kako igra odmiče sve se zapliće i svakom novom sekundom u igri, igra biva sve bolja i bolja.








~ Normalni život ili ono što zaista jesam? ~



Jedan od najboljih easter-eggova koje sam vidio u životu u igrama, kao i najbolju moguću referencu na legendarnu ostavštinu zbila se već u prvim poglavljima, točnije "A Normal Life" chapteru. Taj dio fejlao sam si ne spojlat, jer sam jednostavno vidio sliku na netu za koju je nemoguće bilo ne skužit o čemu se radi, tako da sam zakinut za fantastičan jaw-dropping trenutak; no sve je u tom chapteru toliko prokleto dobro izdizajnirano da sam svejedno ostao paf uživajući svaku sekundu provedenom u njemu. Popunjavanje uvjetno rečeno "praznine" u igri je sjajan odmak od akcije i klasičnih Uncharted scena, u kojima ova igra samo dobiva na kvaliteti uz najbolju moguću odu ovom serijalu i svim legendarnim trenucima i pričama koje su oko njega. Isto tako genijalan povratak u prošlost samo me je još više obradovaao i razveselio. Odnos sa svim likovima prije ove igre je stvarno bio odličan, no odnos s Elenom u ovoj igri je toliko realan i stvaran i lijep; kao da ga možemo osijetiti/dodirnuti. <3






~ Zove me Afrika ~



Ono što ovakve igre najviše nude, jest ta potraga za neistraženim i otkrivanje svega toga skrivenoga i zametnutoga. Iako Uncharted serijal nije pionir tog žanra, on je ipak masterizirao sve segmente te akcijske avanture i ovom igrom pokazao svoj konkurenciji da on ipak radi ovaj žanr najbolje. Dolaskom u Madagascar nisam se mogao prestati čuditi lijepoti ove igre. A onda je krenulo čuđenje na fenomenalni vozni model koji iziskuje primjenu logike i znanje iz stvarnog života, kako bi odsimulirali napredovanje kroz ovu predivnu divljinu. Šteta samo što stealth dionice u Madagascaru su malo off-the-hook zbog AI naši kolega, koji su mi na taj način malo bacili mrlju na gotovo savršenu imerziju. Bilo kako bilo; Madagascar i vrijeme provedeno u njemu je jedna od svijetlijih i lijepših lokacija u serijalu.






~ Piratlijo, piratlijo gdje li si ~



Kada se klupko od priče odmota te krenemo u potragu za još jednim velikim Nathanovim istraživačkim pohodom, igra mi postaje savršena, jednostavna, imerzivna, puna fantastične akcije i savršenog napucavanja. Level dizajn je apsolutno jebeno nevjerojatan; vrlo vjerovatno najbolji ikad koje sam imao priliku vidjeti u videoigrama. Nakon prelaska igre, sam shvatio da možda nisam dovoljno vremena proveo samo diveći se najboljem art i level designu koji su tvorci jedne igre napravili. Morat ću definitivno to nadoknaditi u nastavku. Vjerovatno me želja da što prije otkrijem nastavak priče pokosila u tom sporom razgledavanju i zaljubljivanju u prirodu. Sve do kraja igre što se tiče lokacija, atmosfere i gameplaya je vrijedno divljenja i aplaudiranja Naughty Dogu. Čudesna priča umotana u čudesan zlatni papir koji je dostojan zadnje igre u serijalu; iako vrlo vjerojatno nije. Sigurno nije budući da dolazi standalone DLC. No kao potpuni nastavak, isto sumnjam da je ovo kraj...







~ Je li to zadnji Uncharted s Nathan Drakeom? ~



Boss borba, kraj igre, kraj priče, završni dio igre; sve je genijalno odrađeno kao završetak jedne sage koja mi je naravno izmamila suze na oči, jer sam strašno veliki fan serijala bio i bez ove igre; igra koja mi je kroz svoju avanturističko istraživačku narav spojila najdraži žanr - napucavanje u jednu koheziju u kojoj se Uncharted 4: A Thief's End popeo na vrh svega ikad što sam odigrao. Iako bih naravno volio da nadmaše sve ovo i sami sebe i isporuče nam novu ili nove igre, ovo je vrlo vjerojatno iako tužno, ipak najbolji mogući završetak Drakeove priče. Serijal za kupit si škrinjicu i držat igre u kolekciji, kao i naravno konzolu da se bar jednom u dve godine podsjetiš šta ovaj serijal znači za žanr i videoigre. Uncharted 4: A Thief's End je dokaz da su igre umjetnost i ravnopravan izričaj ostalim umjetnostima. Za kraj skidam kapu do poda tvorcima i svima koji su radili na ovoj igri; u svakoj sekundi je vidljivo koliko je ljubavi i pažnje posvećeno ovom mega projektu. Hvala Vam gospodo.


*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #246 : 12. Ožujak, 2017., 19:36 »
Kakav genijalan tribute; gledat samo oni koji su prešli igru.
Naježio sam se. Jednostavno nemogu prestat gledat materijale vezene za igru.
Dođe mi da naručim si najskuplju verziju igre sa figuricama and shit.

Naježio sam se.

Uncharted 4 Tribute (Nathan's Theme Orchestra Remix) (Updated) - YouTube

Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #247 : 12. Ožujak, 2017., 19:55 »
Bravo Cole, iako se nekad ne slažem s tobom (glede igara), ovdje kao da si pisao moje misli.
Samo, ja sam igru prednaručio jer nebi mogao čekati  niti dva tjedna, ne znam kako to tebi uspijeva.
I da, ja sam sva četiri dijela pospremio u kutiju, do sljedeće godine  :D
« Zadnja izmjena: 12. Ožujak, 2017., 19:58 toma_hr »

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #248 : 13. Ožujak, 2017., 09:21 »
sad se čeka lost legacy  :D

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #249 : 13. Ožujak, 2017., 21:04 »
Pogledaj ovo, ima dosta zanimljivih stvari za cut.. Inace predivan tekst, ja sam umalo kupio Libertalia edition, ima ti na Njuskalu, novi, zapakiran 650 kn.

http://youtu.be/yziwoGcrOnw

*

ck7

  • ***
  • 751
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #250 : 13. Ožujak, 2017., 22:15 »
Cole, teško je ne složiti se s tobom, igra je čista genijalnost, a Sancta ti drži za 699,00 kn figuru i igru. Ako ćeš, dobio sam bon od 15% popusta (preko fejsa) pa ti dam ako si misliš kupiti pa eto ti cijene od 595,00kn  :ementaler: Iako sam veliki fan Uncharteda, nadam se da neće raditi nastavak priče jer meni ima savršen kraj. Mogu eventualno napraviti neki prequel sa njihovim starcima pošto su i oni bili istraživači ako se dobro sjećam priče pa da vidimo kako su oni ostali bez njih. Nebi bilo loše vidjeti, odigrati, bilo bi dosta emocija u tome  :kava:

Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #251 : 23. Ožujak, 2017., 17:19 »
U godini izlaska U4 je bila savršenstvo.
Tehnički, mehanički, grafički, fabulistički, avanturistički i na sve druge načine.
Ok, ne postoji baš savršena igra ali mislim da U4 definitivno spada u krug najkvalitetnijih igara ikada.

Nema veze da li ju netko voli ili ne, ovo je jednostavno igretina.

*

Mrky

  • **
  • 260
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #252 : 27. Ožujak, 2017., 18:31 »
Evo i ja sam se uspio danas docepati Uncharteda 4 za 130 kn, nadam se da cu se zabaviti.

*

Kegdon

  • *
  • 121
Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #253 : 29. Ožujak, 2017., 03:58 »
Ja tu igru vjerojatno nikada ne bi ni  igrao da je nisam dobro gratis kad sam kupio plejku, dugo je i stojala na polici, medjutim kad sam je upalio presao sam je u cugu, veoma zabavna avanturisticka igra, prijasnje naslove nisam igrao ali planiram odigrat Nathan Drake collection. 

Odg: Uncharted 4: A Thief's End
« Odgovori #254 : 11. Travanj, 2017., 17:30 »
Uncharted the Lost Legacy izlazi 22.8 u Sjevernoj Americi po cijeni od 40 dolara, dok u Europu dolazi dan poslije tj.23.8
Cijena za preorder na Hrv PS storu je 269 kn, pretpostavljam u dućanima da će biti 299 kn
i evo novi trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=E6IOOWnOXlw

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9