HCL.HR

HITNO ZA SUTRA - Čudan problem

  • 1 Odgovora
  • 23701 Hitova
HITNO ZA SUTRA - Čudan problem
« : 21. Srpanj, 2016., 23:29 »
Možda će se vam se ovaj moj problem činit glup ali već sam pitala nekoliko ljudi i ne znaju šta da radim pa nadam se da će znat netko od vas.

Naručila sam Battlefield 4 iz Sarajeva i kada sam ga stavila u ps3 piše mi : an error occured during the start operation (80010514). Sve mi druge igre rade osim njega! I isprobala sam ga u igraoni u blizini i kod njih radi a u mene izbacuje taj error.

Na internetu piše nešto kao da se može pritisnuti  Restore file system ali mislim da meni to ne treba jer mi sve druge igre rade a samo neće prokleti Battlefield 4!
Da li netko zna kako se može riješiti taj problem? Ili šta mislite da ja ovome iz Sarajeva reknem da mi zamijeni Battlefield 4 za drugi Battlefield 4, jer mislim da iako ovaj sada cd iz nekog čudnog razloga nije kompatibilan samo sa mojim ps3  i neće da radi mislim ipak da bi taj drugi trebao radit normalno? Ili da mu odmah reknem da mi pošalje neku drugu igru?


Odg: HITNO ZA SUTRA - Čudan problem
« Odgovori #1 : 22. Srpanj, 2016., 19:47 »
Probala sam taj restore file system i nije opet moglo, pa sam se zato na kraju odlučila za povrat novca, šta ću kad se to ne može riješiti.
Može lock!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9