HCL.HR

Pitanje o kupovini igara sa Playstation Store

  • 3 Odgovora
  • 31156 Hitova
*

Tachyon_89

  • n00b
  • 1
Pitanje o kupovini igara sa Playstation Store
« : 27. Prosinac, 2015., 20:22 »
Pozdrav svima :) Nedavno sam kupio PS4 i htio bih kupiti par igara sa PS store, pa me zanima da li je moguće plaćati kreditnom karticom iz BiH ako sam izabrao Croatia kao region (jer BiH nema svoj Playstation Store)?

Neki mi govore da je nemoguće, dok neki pak tvrde da su uspjeli bez problema. Ja sam pokušao ali mi stalno izbacuje ''enter a valid credit card number'' (iako sam sve unio pravilno). Sad nisam siguran da li je to neka greška sa serverima ili je to zato sto adresa moje kartice iz BiH ne odgovara drzavi/regionu Hrvatska (jer to u onim poljima ne mogu da promijenim).

P.S. Znam da je moguce kupovati one bonove za dopunu (od tipa 300 kuna) na PS store, ali ih ovdje ne prodaju a ne posjedujem PayPall nalog :/ Tako da sam se nadao da postoji neko rijesenje samo sa karticom (bez problema sam s istom tom karticom kupovao igre sa Nintendo eShopa, a region mi je tu bio UK)
« Zadnja izmjena: 27. Prosinac, 2015., 20:36 Tachyon_89 »

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Pitanje o kupovini igara sa Playstation Store
« Odgovori #1 : 31. Prosinac, 2015., 12:11 »
Imas HR ducana koji ce ti poslat kod za bon na mail nakon sto ga kupis kod njih.
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

Odg: Pitanje o kupovini igara sa Playstation Store
« Odgovori #2 : 10. Veljača, 2016., 13:29 »
Imala sam slican problem i ja...pa sam probala preko web gdje mi je izbacilo isto...nakon toga sam opet probala preko ps+ i bez problema mi je tada prihvatilo karticu..od tada kupujem igrice preko ps4 bez problema

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk


Odg: Pitanje o kupovini igara sa Playstation Store
« Odgovori #3 : 10. Veljača, 2016., 14:24 »
Korisnici iz Bosne ja mislim ne mogu kupovati na našem PlayStation Store, kao sto ni mi ne možemo na US UK i ostalim.

Čak i mi Hrvati znamo imati problema sa tim, ili je problem kartica ili adresa.

Moji prijatelji iz Bosne ili mene zamole da im kupim bon i PlayStation pretplatu pa mi poslije prebace novac na račun ili se registriraju na US Store.

Ni tamo nećeš direktno moći kupovati preko svoje kartice, već preko Amazon.com kupuješ bonove ili PlayStation+ pretplatu. Samo moraš napraviti jednu stvar a to je da za svoju adresu postaviš neku US adresu ( a to je najbolje da nađeš adresu nego hotela u US i prepišes u cijelosti na svoj Amazon račun, znaci da ti to bude glavna adresa na koju će oni " slati ") i onda Staviš bon u košaricu i platiš ga svojom karticom ili paypalom, iako ja kupujem paypalom pa znam šta mi uvijek upali. Bon dobiješ u roku minute na mail i ubaciš ga na svoj račun.

To su po meni 2 najbolja odabira i jedina.

Ako ti treba još kakva pomoć samo pitaj :)
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9