HCL.HR

XIM4-ima li netko iskustva?

  • 6 Odgovora
  • 18965 Hitova
XIM4-ima li netko iskustva?
« : 23. Svibanj, 2017., 21:21 »
razmisljam o kupnji tog uređaja da igram sa misem i tikovnicom na ps pro.zanima me ima li netko iskustava sa XIM4

Odg: XIM4-ima li netko iskustva?
« Odgovori #1 : 26. Svibanj, 2017., 20:09 »
Nema nitko, mi smo svi ovdje prljavi casuali  :loludara:

Ako si tek s PC došao na konzolu, kužim da ti je teško igrat s kontrolerom, ali nije teško naviknut se, smanji sensitivity u FPS igrama

Odg: XIM4-ima li netko iskustva?
« Odgovori #2 : 29. Svibanj, 2017., 12:40 »
Frend igra sa mišem i tipkovnicom na ps4 mw remastered i dobar je i također je prešao s pc na ps ali je općenito dobar igrač,mislim na game sens s sad dal ima tolku prednost s mišem ne bi bas rekao jer kad smo fitiljili 1vs1 nije me nešto izdominiral(2/3 kila razlike) s tim da sam ja prije par mjeseci počeo igrat na kontroleru.Kaj se tice aima mislim da nema prednost skoro pa nikakvu jer aim assist njemu samo odmaže a meni ide u prilog.Oboje inače imamo preko 6000 sati cod4-je s ere pc-a tako da mogu iz iskustva reci da sam u pravu s tim da je on odma mogao igrat a ja sam se prilagođavao na kontroler mj. dana.Jedino sam kupio kontrolfrixe na preporuku frenda i dosta mi je olakšalo ciljanje a gledam xim koji kosta ko pol plejke i neisplativo mi je.Sve je stvar treninga i volje.On sam veli da moving s mišem i tipk. je daleko od onog responda koji je na pc-u al recimo prednost mu je da se može lakše čučnuti i diči a da ne gubi aim.
Ako si ti genije nisam ni ja budala.

Odg: XIM4-ima li netko iskustva?
« Odgovori #3 : 29. Svibanj, 2017., 15:02 »
Šta je kontrolfrixe?

Odg: XIM4-ima li netko iskustva?
« Odgovori #4 : 29. Svibanj, 2017., 18:36 »
https://www.kontrolfreek.com/
Najbolja kombinacija mi je niži na ljevoj i visi na desnoj gljivi.
Ako si ti genije nisam ni ja budala.

Odg: XIM4-ima li netko iskustva?
« Odgovori #5 : 30. Svibanj, 2017., 11:12 »
Cuo sam za te kontrol freek-ove dosta prijatelja ih koristi i hvale ih...ja ne,nemam neki razlog zakaj ne , jednostavno nisam prevec razmisljal da ih uzmem,da mi trebaju ( mozda bi trebal probat.... ) više me muci ovaj kontroler koji sad u zadnje vrijeme sve cesce sam gasi usred igre - najviše voli to radit kad je najnapetije , na SnD-u kad se defa bomba :< ...tak da vise razmisljam da uzmem novi kontroler  , mozda cak onaj NACON, skuplji je 350kn od  normalog ,ali ko scuf ima razne gumbice :D hihih ... sto se tice ovog igranja sa tipkovnicom i misem na ps4 , ne izgleda mi to bas ljepo , ma sve je stvar navike i  treninga  moze se s kontrolerom sve ... cak mislim da za ove zadnje COD-ove kaj se trci po zidu , leti , slajda mozda je cak bolji kontroler od tipkovnice  ,za izvođenje svih tih manevra "pivanja po zraku" jedino aim malo pobjegne :D hihi   

*

Rizbo

  • *
  • 29
Odg: XIM4-ima li netko iskustva?
« Odgovori #6 : 12. Travanj, 2018., 10:26 »
Nabavio sam Xim nakon dužeg premišljanja jer nije baš jeftin. Uzeo sam Xim Apex koji je novija verzija uređaja. Za razliku od xim4 koji radi na 125 Hz Apex radi na 1000.
Puno je bolji odziv na mišu i gotovo da nema razlike od PC osjećaja kontrola.
Kažem gotovo da nema jer za razliku od PC igranja sa Apex uređajem ostaje onaj mali aim assist koji je prisutan na kontrolerima. Imam osjećaj dok pogađam ljude u glavu kao da koristim neki cheat, ali ne uzimam više kontroler u ruke ni za živu glavu.  :faca:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9