HCL.HR

Dobrodošli u Pokemon GO podforum!

  • 0 Odgovora
  • 14174 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 39422
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Dobrodošli u Pokemon GO podforum!
« : 24. Srpanj, 2016., 15:10 »
Samo sam vas htio malo pozdraviti i poželjeti vam dobrodošlicu u ovaj novootvoreni podforum posvećen najvrućoj igri ovog ljeta - Pokemon GO. Ako i vi lovite Pokemone uokolo po vrućinama ili uvečer po lokalnim parkovima, ovo je kutak interneta stvoren samo za vas.

Ideja ovog podforuma je kroz zanimljive i informativne forumske teme okupljati zajednicu igrača Pokemona GO iz regije. Trenutno je tu najviše igrača iz Hrvatske, no HCL posjećuju gameri iz cijele regije pa ste svi pozvani otvoriti pokoju temu da okupite lokalne igrače iz svoje zemlje/grada, objavite kada ćete negdje postaviti Lure module, pozovete ih na kolače od Zubata itd. Što god vam padne napamet - slobodno otvarajte teme, dokle god je vezano za Pokemon GO i prati pravila HCL foruma, nama ne smeta.

Moderatori podforuma su već iskusni Pokemon treneri Hrv4tin4 i yubs-d-rsc,  no uvijek tražimo i dodatne moderatore koji bi bili voljni pomoći ovom našem malom pokretu da okupimo zajednicu Pokemon GO igrača u ovom podforumu i učinimo ga što zabavnijim i informativnijim kutkom interneta. Ako želite postati moderator ovog podforuma - javite se meni ili nekom od moderatora privatnom porukom i recite zašto mislite mislite da biste bili dobar moderator.

Za početak smo otvorili par tema za vas, da imate gdje ostaviti svoje prve postove i lagano se upoznati s ostatkom ekipe koja ovaj podforum posjećuje, no svakako se osjećajte slobodnima otvoriti i vlastite teme ako imate nekakva pitanja o igri ili želite raspravljati o nekoj temi vezanoj za Pokemon GO.

Ako imate nekakva pitanja o ovom podforumu, slobodno ih postavite ovdje.  :piva:
« Zadnja izmjena: 24. Srpanj, 2016., 15:12 Ementaler »