HCL.hr forum

Gaming => Klanovi i serveri => Gaming kultura => Serveri => Autor teme: B-Matt - 01. Listopad, 2012., 22:26

Naslov: [SA:MP] Omega Role Play | www.omega-roleplay.info
Autor: B-Matt - 01. Listopad, 2012., 22:26
Tko smo mi?
Omega Role Play je projek koji traje već oko 4 mjeseca. Prvih par mjeseci je bilo teško i jedva smo se izvukli, ali sada opet smo tu i još jači nego ikada. Zašto baš RP server pitate se? Ja, ali i veći dio tima vjeruje da je moguć RP na balkanu i da sve priče oko primitivizma balkanskih igrača SA:MPa su budalaštine. Upravo zato nemamo User Control Panel, ne zbog igrača, već zato što želimo sve one koji nisu RPali tome djelu igre (nebrinite imamo vec sređen web UCP sa bazom podataka.
Zašto baš mi?
Ne mi se ne baziramo na skripti koja će vam pružiti jako puno funkcija (iako će biti kvalitetna), već na iskustvu našeg cijelog admin tima. Naš tim i igrači će vam pružiti RP zabavu 24/7 sa puno zabave i užitka. Server gamemod će biti update-an svaki dan jer je ovo edit moda pa ćemo SVE  izmjeniti!

Server uređenje

Na serveru će biti samo Game Admini bez Game Mastera, iz razloga jer naš će se naš tim boriti s nonRPerima na drukciji način. Game mod će biti uređen sa novim funkcijama i objektima sa novih verzija SA:MPa (0.3d/0.3e) i sistemima koji će vas vuči u igru da opet od RPate neke akcije. Forsiranje RPa kao na drugim serverima? Ne, nećemo forsirati hardcore RP kod svih novih igrača, ali od level 10+ će biti forsiranja RPa. Ne u smislu praćenja igrača dano-noćno sa rcon komandom ili traženja "dlake u jajetu" kako bih vas kaznili. Uvijek ćete dobiti detaljno objašnjenje od mene ili od drugih admina ukoliko prekršite neko pravilo.

Sadržaj skripte:
-   Svatko tko se registrira dobiva 1.000$ na ruke.
-   Standardni poslovi ilegalni i legalni uz posebne sisteme.
-   Odličan Anti-Cheat sistem
-   Anti Flood sistem – Nema više lagga od strane cheatera
-   Moderni Car Ownership sa mogućnostima spremanja oružja, materijala, sirovina i oružja (uskoro više)
-   Puno kuća, biznisa i apartmana po okolicama LS-a
-   Komande za još bolji RP
-   After Crash sistem koji vas vraća na poziciju gdje ste bili prije crasha, vraća vam sve što se imali prije crasha (oružje, poziciju, HP, itd.)
-   Verona Mall – Od sada je ovo novo okupljalište u gradu! Moći ćete kupovati posebne objekte te ih spremati na svoga lika (u novom updateu), kupovina elektronike i RP dijelova.
-   Weapon drop sistem – Od sada ćete moći ispustiti svoje oružje da ga SVI vide, ali ono nestaje nakon par minuta radi smanjenja DMa.
-   I još puno toga!

Forum:
Na našem forumu ćete naći sve što je potrebno za učenje RPa i još dodatniju zabavu uz naš server. Gotovo je nemoguće da se registriraju spam botovi koji pune bazu podataka i živciraju naše članove.  Super Moderatori pomažu Administratorima u vezi moderatora i boardova, ali nemogu nikako naštetiti zajednici. Za pozicije moderatora se mogu svi prijaviti, ali bira se po ponašanju i aktivnosti. Nitko tko izigrava facu nemože imati NIKAKVU poziciju kod nas jer nama takve osobe netrebaju.

Što je SA:MP?
SA-MP (San Andreas Multiplayer) je besplatna modifikacija igrice GTA San Andreas za PC. Možete je igrati preko Interneta ili preko LAN mreže sa 500 drugih igrača u isto vrijeme.
SA-MP Client možete skinuti sa službene stranice SA-MP-a: http://sa-mp.com/download.php (http://sa-mp.com/download.php)

Jednostavno pokrenite SA-MP instalaciju i instalirajte je u datoteku gdje je GTA San Andreas instaliran. Ukoliko je putanja do GTA San Andreas igrice točna odaberite Install, uprotivnom je ručno odaberite. Veoma je važno da SA-MP bude instaliran u datoteci gdje se nalazi gta_sa.exe. Nakon toga će vam se pojaviti SA-MP ikonica u GTA San Andreas datoteci. Pokrenite je, odaberite server i igrajte!

Da biste mogli igrati kod nas morate imati:
1.   Dodate naš IP u favorite. IP: 188.40.52.207:7780.
2.   Role Play ime (po mogućnosti ne balkansko ako nećete Rpati balkanca posto je IC San Andreas u Americi).

Forum: www.omega-roleplay.info (http://www.omega-roleplay.info)
Server IP: 188.40.52.207:7780
Sutra otvaranje!