HCL.HR

AdriaCraft-Zone | Survival - Novi Minecraft server !

  • 3 Odgovora
  • 6387 Hitova
AdriaCraft-Zone | Survival - Novi Minecraft server !
« : 15. Siječanj, 2012., 19:40 »
Pozdrav !

Kol'ko sam primjetio ovdje se smiju reklamirati serveri pa sam odlučio predstaviti novootvoreni MC server od mene i još 2 prijatelja.


Ime servera je AdriaCraft-Zone | Survival
a IP servera je 176.31.91.107:25565

Server je star tjedan dana, nismo htjeli odmah reklamirati dok ne dovršimo neke osnove tipa spawn, neku jezgru sela/grada itd. U imenu servera možete vidjet da je mod survival ali u kasnijem updateu servera ćemo vjerojatno dodat i port komandu do creative worlda gdje će svaki igrač imat svoj prostor i privilegije (creative) za svoj mali creative kutak.

Neke karakteristike servera:

- Server nema WL, znaći svaki igrač može uć na server bez ikakvih komplikacija, kontaktiranja i ostalo
- /sethome komanda za označavanje vaše kuće te /home komanda za port do vaše kuće ukoliko se negdje izgubite
- Mob arena sagrađena od strane administracije (orginalna) gdje možete pozvati i vaše prijatelje i zajedno ubijati mobove koji se spawnaju svaki krug, što duže izdržite živi u mob areni to dobite veću nagradu (CMD's: /ma join [za pridruživanje], /ma leave [za napuštanje arene], /ma spectate [za port u spectator's room])
- Igrač može sagraditi kuću gdje god želi te pozvat admina da mu protecta prostor gdje želi sagradit kuću/dvorac (svejedno) tako da je griefanje nemoguće
Kroz sljedeći tjedan će se graditi i gradovi, sistem kupovanja zemljišta pa će se moći graditi i unutar gradova
- Ekonomija na serveru - novcem možete kupiti različite iteme koji su dostupni na spawnu (za sada samo na spawnu), također možete i prodavati iteme i time zarađivati novac pa kupovati materijal do kojeg se inaće teže dolazi. Kasnije će se novac koristiti i za kupovinu zemljišta u gradovima
- PvP dissablean - PvP u worldu nije moguć što znaći da Vas ostali igrači neće moći iznenaditi (PvP je dozvoljen samo u PvP arenama koji je u izradi)
- Privatizacija chesta/vratiju na jednu ili više osoba - komandom /cmodify kojom dozvoljavate drugim osobama da koriste Vaš chest/vrata (npr /cmodify Marko), te komandu /cprivate kako biste vaša vrata mogli zaključati tako da ih samo Vi možete otvarati/zatvarati
- Umjesto dosadnih portala do gradova ili nekih drugih mjesta koristit će se tračnice !
Kao što sam rekao, server je tek novi tako da još očekujte PvP arenu, veliki market gdje će igrači biti u mogučnosti prodavati svoje iteme i kupovati iteme od drugih, ... gradove i da ne duljim još puno toga.

 
Server je sada na 1.0.0 verziji te uskoro prelazi u 1.1 verziju !
Sva pravila servera istaknuta su na spawnu čim se okrenete, također pored pravila se nalazi i oglasna ploča gdje možete vidjeti svu administraciju servera, forum URL (koji je u izradi), natjecanja, nagradne igre i ostalo.
Za bilo kakva pitanja ili pomoć možete se obratiti u ovoj temi, na PM ili na serveru.



Posjetite nas,
Vaš ACZ Team !

Odg: AdriaCraft-Zone | Survival - Novi Minecraft server !
« Odgovori #1 : 22. Siječanj, 2012., 00:02 »
Napravljen je forum pa nas od sada možete lakše pratiti, novosti, updateove, obavjesti i ostalo - http://adriacraft.totalh.com/index.php

Odg: AdriaCraft-Zone | Survival - Novi Minecraft server !
« Odgovori #2 : 28. Siječanj, 2012., 20:11 »
Server updatean na 1.1 verziju !

Odg: AdriaCraft-Zone | Survival - Novi Minecraft server !
« Odgovori #3 : 11. Travanj, 2012., 08:51 »
Nakon male stanke server je ponovo online. Verzija je 1.2.5 (uključuje i 1.2.4).
Ima 16 slotova i server je whitelistan što znači da morate biti na whitelisti da bi ušli na server a prijave za whitelistu su na forumu (http://adriacraft.totalh.com/index.php?topic=500.0)
Ako netko ima problema s registracijom na forum neka se javi ovdje ili na moj xfire: emerx

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9