HCL.HR

eSportsOnline Minecraft server [1.5.1]

  • 0 Odgovora
  • 2828 Hitova
eSportsOnline Minecraft server [1.5.1]
« : 03. Svibanj, 2013., 10:57 »


Pozdrav svima, došao je i taj dan, eSports otvara Minecraft server. Nakon dugog kolebanja, odlučeno je i ovaj server je konačno u pogonu. Odmah da kažem, da je u ovaj server uloženo dosta truda i rada, dana i dana, sati i sati. Ovo nije minecraft server kojeg viđate svaki dan, na kojem odmah dobijate novce i dijamante olako i bez truda. Koliko god to loše vama izgledalo i urušavalo stavove, nemojte se bojati i za to ima riješenje. Svakim danom će se organizirati eventi sa kojima ćete se Vi, a i mi zabaviti iz prostog razloga jer to neće biti obični eventi. Slike će vam najbolje pokazati, a i ja opisati.





Ekonomiju vam želim što bolje, ali i rijeđe opisati, kako bi sami otkrili što našu ekonomiju čini drukčijom. eSports minecraft server sadrži rijetku ekonomiju, jednostavno odlučili smo se na takav korak jer ipak većina servera ima takvu ekonomiju koja doslovno uništi igru, davajući igračima novce, kupovajući VIPove, neki čak i kupuju ownere. Naša ekonomija se zasniva na teškom radu i igranju evenata. Shop u kojem za stack drveća dobijete petnaest dolara je rijetko za vidjeti, no zbog toga nam pružite priliku i posjetite nas, vjerujte mi, ostati ćete zapanjeni. Ekonomiju nisam opširno opisao kako bi Vi sami otkrili zašto smo poduzeli taj korak, i Vama učinili igru zanimljivijom.





Spawn je rijetko viđen, sa blokovima koji opuštaju i ne napadaju vaše oči. Lijepo je uređen, zajedno sa svim tvorevinama koje se nalaze na njemu. Na spawnu se nalaze pravila, portali i sve što jedan spawn treba imati. Sam spawn je okružen parkour mapama kako Vam ne bi bilo dosadno čak ni kada hodate. Također imaju i unikatnosti koje vam neću pokazivati, nego ih sami otkrijte zajedno sa easter eggovima koji se nalaze iza zgrada i oko zgrada za koje dobijate nagradu koja će vam itekako pomoći.







Shop koji smo izgradili, također dosta rijetko viđate, sadrži dva kata i dosta zanimljivih itema koji su vam svakako potrebni, a i pristupačni.Shop je također i dosta skup, zasnovano je na tome da trgujete što više sa igračima i sa villagerima i svaka transakcija je zaštičena. Za početak Vam je shop dovoljan, no kada se izgradite trgovanje sa igračima će vam biti neminovno i jeftinije.









System fakcija je uistinu jednostavan. Koristi plugin na koji su već svi navikli "Factions". Na spawnu imate objašnjeno kako ih koristiti a ovdje ću vam objasniti neke druge stvari.
Jedan igrač može biti samo u jednoj fakciji (uključujući vlastitu). Da ju kreira, potrijebno će mu biti $7000, kao što smo objasnili, ekonomija je uistinu teška te će vam za tih $7000 trebati vjerovatno 2, pa, i 3 dana.
Biti u fakciji ili imati fakciju je jedini način da zaštitite svoje područje od drugih igrača. To smo napravili iz jednog jedinog razloga - ne želimo bezvezne građevine odmah pored spawn-a, to znači ako ne želite da vam netko griefa kuću, morati ćete otići što dalje u divljinu.





Na serveru ima nekoliko osnovnih tvorevina. Kao što su End Portal, Nether Portal i slično.


End Portal

End portal se otvara svake subote i otvoren je dok se ne ubije "Ender dragon". Nakon toga se čeka do slijedeće subote.




Nether Portal

Odmah na spawn-u i stalno je otvoren.




Brodska Luka




Spleef arena

Dobar stari spleef koji svi znamo na koji princip radi. Udaramo blokove ispod igrača i oni propadaju, tko zadnji ostane - pobjednik :)




Mob arena

Arena za borbu protiv raznih cudovista te Wither boss-a. Potpuna kontrola redstone-om.











OSTALO

Server koristi dobar Anti X-Ray sustav tako da ste sigurni od propada ekonomije te da će sve biti fer i korektno.
Kako biste zaštitili vaš chest (kutiju) stavite na nju znak u ovom obliku:
[Private]
Vaš_Nick
Te kako biste editali i dodavali korisnike, koristite /lockette
Ima još mnogo toga što nažalost nemožemo ovdje opisati.



INFO

Otvaranje će se održati 03.05.2013. u 21:00h

IP: 193.192.59.151:25571


Pozdrav,
eSportsOnline Administracija

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9