HCL.hr forum

Gaming => Klanovi i serveri => Gaming kultura => Serveri => Autor teme: Pavlesky - 18. Prosinac, 2012., 13:15

Naslov: MacedonianWorld RPG Macedonia | IP: 88.213.204.44:7778
Autor: Pavlesky - 18. Prosinac, 2012., 13:15
(http://www.dodaj.rs/f/1k/6N/1VMLoy3e/logo.png)
MacedonianWorld Role Play Gaming v.2.0.1

Head Admins : William & Kevin

Forum: www.mw-game.info (http://www.mw-game.info)

IP: 88.213.204.44:7778

Opis servera:


Registracija
Registracija je u dijalogu. U prvi dialog upisete vasu lozinku. Zatim izaberete dali ste musko ili zensko, te koliko imate godina i odakle ste. Zatim unesete vasu email adresu. Kada zavrsite sa registracijom slijedi RolePlay tutorijal.


Spawn
Spawn mjesto je u Los Santosu na Aerodromu. Sa komandama /spawnchange mozete da izaberete gdje cete se spawnati. Takoder na tom mjestu mozete rentati motor i bicikl. Cijena je 50 dolari na minutu.


Imovina
Od imovine, mozete posjedovati kucu, stan, dvije firme, biznis, dva automobila, motor, letjelicu i brod.


Kuca
U Los Santosu imate kuce na prodaji, takve kuce su oznadene zelenom bojom na mapi. Zauzete kuce (kupljene) su oznacene crvenom bojom na mapi. Za kupovinu kuce koristite komandu /buyhouse. Ostale komande u vezi kuce mozete pronaci na /help. Za kupovinu kuce potreban je odredeni level i odredena svota novca.


Stan
U Los Santosu imate stanove na prodaji. Stanovi su oznadeni zutim krugovima na mapi. Za kupovinu stana koristite komandu /kupistan. Ostale komande vezane uz stan, mozete pogledati na /help. Za kupovinu kuce potreban je odredeni level i odredena svota novca.


Firmu
U Los Santosu mozete kupiti firmu. Firme su oznacene zelenim dolarom na mapi, a kupljene crvenim. Za kupovinu firme koristite komandu /kupifirmu. Za vise komanda u vezi firme pogledajte /help. Mozete posjedovati dvije firme. Za kupovinu firme potreban vam je level 5 i kreditna kartica. Kreditnu karticu mozete kupiti u banci komandom /kupikartica..


Biznis
U Los Santosu mozete kupiti biznis. Na mapi su oznaceni crvenim dolarom. Komande u vezi biznisa mozete pogledati na /help. Za kupovinu biznisa morate imati odredeni level i odredeni broj novca.


Automobil
Automobil mozete kupiti na parkingu u Los Santosu blizu aerodroma ili u auto salonu u San Fierru. Za kupovinu automobila morate se sjesti u njega te kliknuti na BUY. Komande za automobil mozete pogledati na /help. Mozete posjedovati najvise dva automobila. Za kupovinu automobila morate imati odreden level i odreden broj novca.


Motor
Motor mozete da kupite na parking kaj banka. Mozete da poseduvate eden motor. Za da kupite motor vlezete vo nego i kliknete na BUY. Za poveќe komandi za motor mozete da vidite vo /help - Motor komandi. No za da kupite motor vi e potrebna odredena suma na pari.


Letjelica
Letjelite mozete kupiti u Los Santosu na aerodromu. Mozete posjedovati samo jednu letjelicu, da kupite letjelicu morate se sjesti u nju, te kliknuti na BUY. Ostale komande vezane za letjelicu, mozete pogledati na /help. Za kupovinu letjelice morate bit odreden level i imati odreden broj novca.



Brod
Brod mozete kupiti na plazi blizu svjetionika. Mozete posjedovati jedan brod. Da kupite brod, morate se prvo sjesti u njega te kliknuti na BUY. Vise komanda za brod mozete pogledati na /help. Za kupovinu broda morate biti odreden level i imati odreden broj novca.


Organizacije/Mafije/Bande/Agenti
Na serveru ima 14 Organizacija/Mafija/Banda/Agenti


Organizacije
- Policija
- Vojska Republike Makedonije
- Hitna pomoc
- Taksi
- Predsjedatelj
- Kanal 5

Agenti
- Federalno biro za istrazivanje (FBI)
- Hitman

Bande
- Los Santos Gang
- Grove Street Family
- Burnot Races

Mafije
- Jakuza
- La Cosa Nostra

Privatne Organizacije
- Ruska Mafija

Poslovi
- Detektiv
- Odvjetnik
- Dostavljac
- Kamiondzija
- Farmer, te ostali..

Vazne lokacije
-Burg -
-Banka -
-Narodna banka -
-Opcina -
-Bazen -
-Muzej -

REKORD

(http://zaslike.com/files/326caub2io0u1v47erlv.png)
(http://zaslike.com/files/zsgiqvlgytt6d4rcy2.jpg)

Posjetite nas..
www.MW-GAME.INFO