HCL.HR

SampArena FreeRoam | IP: 195.154.251.43:8008

  • 2 Odgovora
  • 3056 Hitova
SampArena FreeRoam | IP: 195.154.251.43:8008
« : 19. Veljača, 2016., 20:14 »
IP FreeRoam servera je: 195.154.251.43:8008

Otvorenje je za točno 1 dan(24 sata)


Posjetite nas i naravno, zabavite.



SampArena je zajednica na kojoj možete igrati bez ikakvih problema(ddos i ostale gluposti).

Osoblje zajednice je pristupačno, ljubazno i uvijek spremno pomoći.



RolePlay server: o otvorenju će te dobiti obavijest 10 dana prije otvorenja, zato što želim/o da mod bude što savršeniji za Vas, igrače.


LP, SampArena osoblje.





Opis FreeRoam servera:


SampArena Online Gamming Comunity Vam sa ponosom predstavlja novi SA:MP server!
SampArena Freeroam, gdje igra nema granice!
Da pročitate opis treba vam malo vremena, ali vjerujte mi kada pročitate vidjet' ćete šta je kvalitet.
IP: USKORO
Forum: www.samparena.com
Slobodno dodajte naš IP u vaš samp klijent.
Otvorenje našeg SAFR servera biti će 20.2.2016 u 20:00
Facebook stranica:
Spremili smo vam dosta iznenađenja, nagrada, zabave!




REG | LOGIN


Registracija je jednostavna, treba vam samo par secundi da biste se logirali i Registrirali. Kamerama smo uljepšali kao i TDovima!
Registracija nije kao u RP servera na click da se registrujete, ovo je jednostavan klasični način. Na našem roleplayu projektu će biti drugačija nego inače! Što se tiče vaših podataka sve je 100% sigurno sačuvano, na naš hosting se vaš račun kreira ali umjesto lozinke pišu samo brojevi tako da vam se teško provaliti može u acc, također smo RCON dodatno osigurali, dodali neke provjere pri specijalnih komandi, komande kojima upravljate serverom smo kodirali sa 2 dynamic koda ( ima oko 30 kodova koji se svaki dan mjenjaju, do opena ću postaviti preko 50 kodova koji se mjenjanju) što se tiče, naprimjer glavna komanda za server /scp će vam izbaciti da ta komanda ne postoji a zapravo ta komanda se sastoji iz provjere IPa, provjere imena, provjere $$ u kući, ako nemate moj IP na serveru ne možete koristiti komandu, ako nemate specijalno ime ne možete koristiti komandu, ako nemate naprimjer u kući sakriveno 326 $ ne možete koristiti komandu, novac u kući ne može provjeriti niko osim admina ali opet pri provjeri moje kuće pod IDom 1 pisat će vam lažni score, također ako kucate RCON pogrešno dobijate ban, banIPa, ban svih računa koji imaju taj IP.




ANTICHEAT



Kao što možete vidjeti samo ime AntiCheata ime je [SAS] koja je nešto naprednija od ZeroAC , ali je ZeroAC bio ipak tu prvi ako me razumijete što želim reći, te opet tu CREDITS ima Djuro a i ja koji sam ga u potpunosti dovršio.
Trenutno anticheat vam provjerava brzinu, portanje, oružja, vaš $$ se svakih 30 sekundi prolazi kroz niz provjera gdje vam ukoliko primjeti grešku odmah resetuje $ a sve admine upozorava, ukoliko primjeti 2 greške ( spawn $ anticheat zna otprilike koliko možete zaraditi za 19 sekundi koliko mu treba da odradi provjere i da ispiše sve u logu, ako primjeti par $ više to je greška, ako se ponovi na sljedećoj provjeri to je druga greška) ukoliko nema admina anticheat vas banuje dok admin ne provjeri problem, ako je admin online anticheat će ga "smarati" da vas provjeri sve dok admin ne kuca /provjeri vašID!
Provjera portanja sastoji se iz toga da vam provjera XYZ kordinate, pri portanju preko CMDa vam treba par ms za to, a pri portanju sa čitom naš anticheat će to odmah otkriti i ubije vas, admina upozori ako admina nema dobijate kick, ako se zapiše log, ako se to ponovi dobijate ban dok admin ne odluči šta će sa vama.
Provjera brzine, znači max brzina ukoliko niste u kugli brzine iznosi 250 km/h, ako idete 240 admin dobija prvo upozorenje da dolazite do granice max brzine, ako pređete 250 dobija 2x upozorenja zaredom, ako nema admina dobijate kick, ponovo = ban dok admin ne odluči šta će sa vama!
Provjera oružja, ukoliko imate ne dozvoljeni ID dobijate kick, ponovite to ban dok admin itd.
Također tu su provjere skinova, $$ u kući, provjera testova reakcije, provjere članova TIMova, svaki 60 minuta pri dolasku poruke da je toliko sati anticheat pokreće ove ostale provjere, znači potrudili smo se za zaštitu maximalno!



TUNE SYSTEM

Kao što ste navikli ako vam je mrsko ići tunirati vozila ručno kucajte /autotune i za samo 0$ tunirate vaše vozilo random komponentama, možete to raditi XX puta dok ne dobijate željeni izgled vozila, također mjenja vam boju na vašem vozilu!



Ali to opet nije kraj našim iznenađenjima, također želim Vam naglasiti da na serveru opet postoji čak i Tune garaža u kojem imate jedan Pickup koji se dinamično pravi ingame(head+rcon) i stanete i tunirate Vaš auto za nešto sitno para , ali naravno plaća se zato što je puno bolje nego /autotune i biti će Vam zanimljivije,također naši Mapperi su bili tu veoma ispririrani i napravili su Tunning garaže, jedna od tih garaža jeste ova ispod na slici.





BRZINOMETAR

Pošto većina servera ima iste Brzinomjere ja sam htio malo to izmjentii te će naš Brzinomjer biti Jedinstven
Imate ove 3 loptice, zelena vaše vozilo je ok, onda žuta vozilo ima helt ispod 750, crvena helt vam je ispod 300 i zapalit će vam se vozilo



DONATOR ORUŽJA

Ukoliko ste donator 1,2,3 ili 4 imate besplatna oružja, ali nemate sva oružja na listi da nekome ne uništavate igru, ako želite minigun i bazooku koštat će vas 50k za 100 metaka tog oružja! Također /doruzja i /oruzja ne možete koristiti na waru, eventu, tdmu, vs i ostalim eventima na serveru!






DONATOR KUĆE

Ukoliko ste donator imate opciju da dobijete mappanu kuću može biti neka sa servera da se odradi ili od 0, ili da sami sebi izmappate kuću pošaljete nama kod mi provjerimo kordinate da je to precizno i ubacimo vam je!
Ovo je prikaz starije kuće, sa map editorom ovo je 0 šta se možemo izmappati!



I donator otok za sve donatore koji to žele kupiti(dodatna stavka),300+ objekata.







DUPLE MINUTE

Pošto naš mod broji vaše minute umjesto sate igre kao što imamo duple sate exp i ostalo mi imamo duple minute!
Rade na principu kada su uključene svake minute dobijate po 2 minute, u sljedećim updateima dobit ćemo 3x 4x 10x minute sve da bih što više igra bila zanimljiva kod nas! Trenutno ćemo dodati i TD negdje na screenu gdje neće smetati gdje ćemo prikazivati TOP4 igrača koji su najviše online!
TD će se mjenjati automatski ukoliko prestignete igrača koji ima minute i nalazi se na 4,3,2,1 poziciji!
Također mi nudimo nagradu ako igrate dnevno po 350 minuta kod nas dobijate specijalni poklon iznenađenja!
Trenutno TD za minute izgleda ovako, kada je uključeno piše vam umjesto OFF ON

Slike neću objavljivati jer će to biti tajna sve do otvaranja jer je to skroz nešto drukčije nego inače .




KUGLA BRZINE

Kao što pravimo dosta evenata jedan od njih će biti kugla brzine, sastoji se iz toga da admin kuca /dl i pojavi se brzina svih igrača koji se nalaze u kugli, nemate opciju da popravite vozilo nego jednostavno max brzina i ako preživite pobjednik ste i dobijate nagradu! SAS vam ovdje neće mjeriti brzinu! Osim ukoliko prijeđete baš onu najveću brzinu tj. preko 30 , napravljene su dodatne provjere upravo za ovu kuglu.




PARKOUR ZONE

Ukoliko misliš da si pr0 stunter, ili pr0 parkour-as možeš nam to i dokazati na sljedeći način,tako što odeš na /tele i odeš na neki parkour i zatim osvojiš novac koji te čeka na zadnjem CP-u , moram naglasiti da se Parkour zona sastoji od Virutalnog svijeta iz razloga da Vam drugi igrači ne bi ometali igru.. Također, imate komandu /pocetak koja vas vraća u "prvobitno" stanje , tj. vraća vas na pocetak parkoura, isto tako i kada padnete ne gubite health, imate neograničeno healtha,ali samo dok ste u parkour zoni. Provjera SAS postoji i tu da se ne bi koristio cheat inv.




http://i.imgur.com/l0KDlPN.png




STUNT ZONE

Voliš se hvaliti da si pro u vožnji ? Testiraj svoje granice na našim stunt zonama! Dođi do vrha sa infernusom, bulletom, cometom, turizmom i ostalim vozilima i pokupi nagradu!

http://i.imgur.com/LdfNEPF.png

NEON

Voliš voziti neobična vozila ? Dodaj im neon 
Napomena* samo donatori mogu koristiti ovu komandu . A napraviti ću je da je i vi možete koristiti ali samo u tunning garaži , koju ćete morati platiti.





OBIČNA ORUŽJA


Ako niste donator imate svoja oružja, svako se plaća i dobijate max moguće metaka . Komanda je /oruzja
Imate i odličnih oružja koje nismo trebali staviti ali eto ako bude previše eksplozije po gradovima od strane igrača rješit ćemo ta oružja.





SKIN
Imate stari skin i hoćete novi? Da ne smarate admine sa tim skinovima imate komandu /skin i odmah vam se sačuva novi skin. Ali ako ste član TIMa ne možete koristiti CMD skin, tako da morate zvati admine da vam postave skin ako vam lideri dozvole! Također, želim naglasiti da će ovako izgledati i /oruzja /doruzja , /v , /dv..



Tako će izgledati i za vozila i oružja,samo to moram još napraviti.



DONATOR VOZILA

Na serveru ukoliko niste donator ne možete da vozite

Hydra , Tenk & HUNTLEY

razlog je jednostavan da ne ubijate druge igrače sa oružjem iz ovih vozila, ali ako ste donator imate mogućnost ovo da vozite ali ako previše kršite pravila (/pravila) mi ćemo biti prinuđeni da vam uklonimo tu mogućnost!
Također pored vaše mappane kuće možete dobiti ova vozila umjesto standardnih!



TEXTDRAW PORUKE

Jednostavan td poruka






STATS
http://i.imgur.com/ILWMjwL.png

Stats panel, veoma brzo učitavanje vaših podataka! Imate preko 17 informacija o vama :P .
Definitnvno će biti izmjena designa općenito Stats systema , to Vam mogu obećati,ovo je samo beta verzija.



TABLICE

Isto tako na serveru postoji i dodatna zabava sa tablicama , kucajte samo /tablice i izaći će Vam nDialog gdje morate upisati Vaše ime tablice koje želite naravno, nažalost to ne može trajati zauvijek, već samo do Restarta servera. Slike ispod..

http://i.imgur.com/st5LSAv.png


Nakon unosa tablice

http://i.imgur.com/2HfoCLb.png



TELEPORT

Portajmo se zajedno, komandom /tele imate mnogo lokacija za port i zabavu! Testirajte svoje godine igranja sampa šta sve znate i umrete!

http://i.imgur.com/8gQeUDS.png



VS ZONA


Dosadno ti je? Dođi na VS zonu i izazovi prijatelja na jedan VS. Također game helperi/GSovi će organizirati turnire VSa gdje ćete imati ulog primjer 50 $ a pobjednik dobija sve + 25k od admina! Ovo je primjer oko zarade $$.

http://i.imgur.com/GJRaSXe.png


WAR SISTEM

Eh , došli smo do ovog možda Vašeg NAJZABAVNIJEG dijela. Riječ je o WAR-u kao što sam naslov kaže.. Ali , taj WAR će vam se predpostavljam sviditi jer ga do sad nitko nije prakticirao na FR Serverima. Ukoliko nema ADMINA ingame, igrači mogu sami pokretati WAR, tj. WAR mogu pokretati Lideri Organizacije. Komandom /lider tamo imaju dialog koji ću Vam prikazati nekad poslije, ali samo dok nema admina, WAR-ova u jednom trenutku može biti najviše 15 bez ikakvog lagga. Naravno WAR je u Virutalnom Svijetu.. Postoje 2 vrste wara, tj. igrači mogu birati koja će oružja od navedenih. Vrste oružja su ispod.



Prvi war to jest obični ima oružja



Drugi war je za one sa dobrim živcima, oružja




Također war može imati svoje lidere, svaki tim ima svog voditelja i ako voditelj ubije protivnika dobijate 2 boda odmah!



TIMovi | BANDE

Vozač si? Pridruži se timu, svaki tim ima 2 lidera/voditelja ( svake nedjelje dobijate po 50k što ste član tima, imate svoje baze, vozila, također chat boju, na mapi boju, svoj chat, svoje skinove, svoj spawn).
Imamo 3 tima trenutno ako zatreba još dodat ćemo odmah!
Lideri to jest vođe imaju preko 15 komandi ( online i offline ) tako da ako vas nema na serveru a niste se javili da ste odsutni lider vas može izbaciti i neko već da zauzme vaše mjesto!
Želim definitivno naglasiti da je kreiranje bandi DINAMIČNO. Što znači to "dinamično" to znači da ćete Bande moći kreirati ingame, te ako netko kupi bandu neće čekati niti 24h da dođe na server, sve se kreira ingame, od rankova do boje i do vozila itd. Sve se savea i možete igrati kako Bog zapovijeda. Ispod ću postaviti slike bandi.


Možda do otvaranja napravim nekakvu "najavu" timova, no,. još ću razmisliti.

SLIKE BANDI TRENUTNO NEĆE BITI OBJAVLJENE! Zato što će se praviti nove bande,  pa ću kroz edit napisati nešto više o njima..

BLAGO

Još jedan zanimljivi event kod nas je traženje blaga, naime imamo oko 25 otoka izmappanih i vaš zadatak je da ih pronađete, ali samo 1 može uzet nagradu komanda je /blago ko prvi uzme blago komanda se briše i do novog restarta srwa ili uključena admina ne može se koristiti, blago se nalazi pod vodom morate roniti, mora vam health biti pun i ronite u ovim cijevima, na dnu mora se nalazi vagon u kojem je zlato i radijus korištenje komande je 0.5 znači bukvalno morate stati na kutije sa blagom da uzmete ga tako da ne možete abusati sa tim.
Imate 1 prelaz u cijevi gdje možete povratiti vaš zrak i vaš health napuniti.
Mi smo istestirali ostane vam taman HPa da uzmete zlato tako da ko uspije svaka čast.. Slike neću postavljati jer mora biti tajnovito , tako kako biste teže pronašli.


SPAWN

Spawn će se nalaziti na LS areu, također biti će napravljen za Parne i Neparne IDeve, što znači, imaju dva mijesta za SPAWN, jedan od drugog udaljeni oko 2 metra eventualno. Slika će biti ispod, znači parni idovi će se portati(spawnati) na jednom mijestu, a neparni će se spawnati na mijestu udaljenom možda 2 metra od prvog. Odnosno parnog.

Spawn koji će se nalaziti na SAFR serveru.










- CREDITS: Cr0ft.



BASKETBALL SYSTEM!

Ovo je nešto novo na FR Serverima općenito. Riječ je o Košarka systemu koji će se nalaziti na SAFR-u. Napravio sam kratku prezentaciju koju možete pogledati.

https://www.youtube.com/watch?v=AZJGc-HAO6U

LOTTO SYSTEM

Također, naš server je bogat svim inovitetima pa tako isto ima i ovo , odnosno Lotto system. Radi se o random brojevima tj. vi kucate /lotto i zatim odaberite 10 brojeva po želji. Isto tako želim naglasiti da su brojevi koji se budu izvlačili RANDOM,. Slika će biti ispod..

http://i.imgur.com/DqLiii2.png

POKLONI

Mislio sam da server bez poklona nije to to hehe. Dinamično kreiranje poklona ingame sa 3d labelima na njemu. Želim naglasiti da su nagrade random,. možete dobiti razne stvari. Slika će biti objavljena malo poslije dok slikam.




TEST REAKCIJE

Svake 3 minute dolaze nove TEST reakcije u kojim morate kucati točan broj koji piše u chatu. Želim naglasiti da su nagrade random i brojevi su random. Max nagrada će biti oko 2k.




OSTALO

Neke od osnovnih komandi, ovo nije sve što se tiče doga, imate nDialog pod /help ..



Komande za DJa




Narućite pjesmu mi ćemo vam pustiti besplatno! Komanda /naruci



Želim naglasiti da ovo nije sve što se tiče SAFR-a . Ovo je samo dijelić onoga što Vas čeka na serveru. Možda budu promjene ovoga, ovisi ako budem išta novo dodavao na server obavijestiti ću Vas.
« Zadnja izmjena: 28. Veljača, 2016., 20:05 SampArena »

Odg: SampArena FreeRoam | IP: 185.61.137.233:8158
« Odgovori #1 : 20. Veljača, 2016., 18:27 »
Još 1 sat i 30 minuta do otvorenja SampArena FreeRoama.


IP Adresa: 185.61.137.233:8158

Forum: www.samparena.com

Odg: SampArena FreeRoam | IP: 195.154.251.43:8008
« Odgovori #2 : 28. Veljača, 2016., 20:05 »
Novi IP: 195.154.251.43:8008

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9