HCL.HR

Lethal Lance - hrvatska igra za iPhone i iPad

  • 1 Odgovora
  • 8062 Hitova
*

jacopious

  • n00b
  • 3
Lethal Lance - hrvatska igra za iPhone i iPad
« : 28. Travanj, 2014., 22:33 »
Pozdrav svima!
 
Nakon skoro godinu i 8 mjeseci rada, naša igra Lethal Lance dolazi na App Store u četvrtak, 1. svibnja. Na igri je radilo troje ljudi u slobodno vrijeme: programer, artist i jedna osoba zadužena za sve po malo (level dizajn, testiranje, savjeti, itd.). Od samog početka smo htjeli napraviti platformer nalik onima iz našeg djetinjstva, ali uz određene prilagodbe tipične za moderno vrijeme i gaming na mobitelima. Mislimo da smo u tome i uspjeli. :D Rezultat svega toga je Lethal Lance, čiji trailer možete vidjeti ovdje:

Lethal Lance Trailer


Igra za sad ima 32 nivoa smještena u 4 različita svijeta. Novi svijet (novih 8 nivoa) je upravo u izradi i pojavit će se u jednom od update-ova. Cijena igre biti će $1.99, jer je publisher zaključio da je tako najbolje za ovaj tip igre, a i zato što im to daje mogućnost naknadnog promotivnog sniženja. Počeli smo malo raditi i na verziji za Android, ali još ne znamo koliko će nam vremena trebati da ju zgotovimo.

Ako nas želite pitati bilo što vezano za našu igru ili općenito razvoj igara, nemojte se ustručavati! :D

Link na igru:
iOS: https://itunes.apple.com/hr/app/lethal-lance/id843351509?mt=8
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bulkypix.lethal.lance
« Zadnja izmjena: 05. Veljača, 2015., 22:37 jacopious »

*

jacopious

  • n00b
  • 3
Odg: Lethal Lance - hrvatska igra za iOS i Android
« Odgovori #1 : 05. Veljača, 2015., 22:41 »
Lethal Lance je u međuvremenu dobio nekoliko update-ova, a izašao je i za Android na Google Play Store-u. Link za download je dodan u originalni post.