HCL.HR

Bladabindi Trojanac / malware / fortnite

  • 14 Odgovora
  • 9533 Hitova
Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« : 16. Studeni, 2017., 23:46 »
Bladabindi

Pozdrav ekipa!

Odmah da obrazlozim ime ovakvog naslova... Igram fortnite vec neko vrijme, uredno, bez ikakvih poteskoca. Danas mi se desilo to, da cim pokusam odigrat game, me kicka iz igre i napise da me kickalo zbog cheatanja/hackanja  :wildboy: . Od zadnjeg normalnog gamea bez kickanja je bilo downloadanja razno raznih datoteka i negdje se pokupio takozvani "bladabindi" virus. Prvo mi ga je registrirao windows defender i napisao da imam "threat" pokusao sam ga uklonit no nije islo  :(. Pokusavao sam na razne nacine najcesce s programima predlozenim od strane microsofta (npr. windows defender i takvi programi). Nakon stalnog pokusavanja cini mi se da sam ga napokon uklonio i scan vise ne izbacuje nikakve prijetnje! ALI problem s Fortniteom je i dalje tu.. iznova i iznova me kicka zbog jedno te istog razloga! Zadnja opcija mi je pomoc upravo tu s foruma pa sam prvo prelistao malo forum i nasao da je dobar program za uklanjanje malwarea " Dr.Web Cureit! ". Skinuo sam njega i pokrenuo scan i evo ga trenutno jos scenira moj PC. Morao bi spomenuti da sam koristio jednu vrstu injector DLL-a i ubacio nekakav file u process pod imenom "Server". Taj DLL je bio hack za jednu skroz drugu igru ali vjerovatno je povezano. Imao sam backup i hackani file igrice obrisao. U fortnite nisam nista injectao! Problem NIJE injectani file nego bladabindi virus koji se preuzeo tokom downloadanja fileova. HITNO je pa bi molio ako imate ikakve ideje za pomoc da mi napisete! Unaprijed hvala i molim bez negativnih odgovora!  :D :D GG.


[email protected]

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #1 : 17. Studeni, 2017., 08:32 »
AVG + Malwarebytes.

I kani se piratstva ubuduće, kao što vidiš ne isplati se. Pogotovo sad kad steam ima brutalne akcije svaka 2 mjeseca.

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #2 : 17. Studeni, 2017., 12:15 »
Pokusat cu jos i s tim. Uklonio sam sve zive viruse koji su se mogli naci drugim programima. Ponovo kad udem u igru krenem igrat kick iz istog razloga. Znaci napravio sam sve i  dalje se nista ne mjenja. Jos samo nek pitam jel moguce da imam IP ban pa da mi se zato to stalno pojavljuje? Ne znam ni sam... probam jos s ova 2 programa pa vidim ima li ikakvog ucinka. Hvala svejedno ;)


https://postimg.org/image/vc7updvtd/

Evo slika primjera poruke nakon kicka.

*

IvanHR

  • **
  • 225
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #3 : 17. Studeni, 2017., 12:26 »
Izbacivati ljude i banati IP adresu je u najmanju ruku blesavo dok je IPv4-a
što se tiče VPN-a moguće ako koristiš vpn da te izbacuje, ništa strašno ali epic to ne podržava
i kao što je doxy rekao nemoj više skidat sa sumnjivih stranica, evo svako malo ubisoft daje nešto besplatno a bilo je dobrih igri kao The Crew ili Watch Dogs :)
Victory loves preparation

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #4 : 17. Studeni, 2017., 12:32 »
Ma da znam da nema smisla, moja greska. Najgore je sta zapravo nisam ni piratizirao igrice ali ajd nema veze. Evo sad mi scan traje na ovom "MalwareBytes"-u . Za divno cudo za sad ih je naslo 4 487 (od toga prvih 200 trojanci i backdoor virusici :) ) iako scan jos traje. Nakon toga cu ih naravno uklonit pa ponovo probat uc i odigrat game. Ima li smisla onda jos napravit full scan AVG-om ili nema? Moguce je da me kicka i nakon ovog, a sta onda? Hmm.. :/

*

IvanHR

  • **
  • 225
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #5 : 17. Studeni, 2017., 13:08 »
Pa ako ih ne uspiješ sve obrisat onda bi bilo dobro napravit reinstalaciju sustava i nakon toga napraviti backup sistemskog diska.
Victory loves preparation

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #6 : 17. Studeni, 2017., 13:37 »
Pobrisao ja tako skoro 5000 virusa pomocu Malwarebytes-a i sve super. Udem ponovo u igru pokusam odigrat game i gle cuda ponovo kick iz istog razloga. Sad mi vise nije jasno jel uopce problem taj sta on misli da cheatujem ili? Na kraju cu doc na to da cu kupit PUBG i igrat to...

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #7 : 17. Studeni, 2017., 14:05 »
Jedini programi koji uspjevaju pomoc su ti
HitmanPRO
I
DrWeb CureIt
Ako s njima ne uspijes onda nista od toga.
Ovi drugi programi su ispod prosjeka danas iako su nekoc bili vrhunski.
Sada kod klijenata samo ova 2 jer jedino oni obave posao do kraja.
Samo ih pokreni kao admin

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #8 : 17. Studeni, 2017., 14:09 »
Hvala na prijedlogu. Evo idem skinut jednog pa drugog. Jucer sam imao dr.webcureit i napravio scan al nisam pokrenuo kao admin. Jedini program koji je do sad nasao ista je malwarebytes a on je nasao hrpu toga. Nego idem sad skinut prvo jedan napravit scan pa isto tako i s drugim. Tad cu ponovo pokusat odigrat game i ako dobijem kick onda vjerovatno nema pomoci s moje strane ? :(

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #9 : 17. Studeni, 2017., 14:30 »
I naravno obvezan je restart nakon toga, to znaš? Neki se očiste tek s restartom računala!


Pogotovo HitamnPRO samo aktiviraj probnu licencu na 30 dana tako da upišeš bilo koji mail.

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #10 : 17. Studeni, 2017., 14:55 »
Probao sam s Hitmanom. Sad scaniram s dr.webcureit-om. Nakon Hitmanovog scana sam restarao PC i prilikom toga mi se na ekranu pojavilo ovo:

https://postimg.org/image/9f9a8pjlz/

Poslije toga se normalno ukljucio i kad se podigao u potpunosti ponovo ja udem u epic games launcher ponovo udem da pokusam odigrat game i ponovo ista poruka za kick.

https://postimg.org/image/vc7updvtd/

Sad jedino jos nisam siguran jel me stvarno kicka zbog kao cheata ili ne? Kako to provjerit?  :bonk: :bonk:

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #11 : 17. Studeni, 2017., 15:29 »
Pa piše ti na poruci.


1. Hitman nije uspio srediti probleme jer ti piše FAIL


2. I dalje je problem prisutan. E sad ima više mogućih razloga kako ti i sama poruka nalaže.
Možemo mi proći kroz sve, no najbrže rješenje bi ti bilo kontaktirati njihov support i vidjeti s njima kada im daš svoje podatke.


Ako se radi o Windows 10 najpametnije bi bilo napraviti reset cijelog sustava tako da tvoje datoteke i podaci ostanu, ali se svi programi uklone, a Windoswsi idu nanovo gore.
To je normalna opcija u Windowsu 10.


To je u slučaju da je virus problem.


E sad u svim drugim slučajevima je moguće da si popio ban... I to onda nećeš moći nikako riješiti ukoliko je permanent ban.

Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #12 : 17. Studeni, 2017., 15:33 »
Napisao sam im mail. Vidit cemo kad odgovore. Ukoliko je ban pokusat cu nesto rjesit s njima ukoliko nije vjerovatno necu nista radit s windowsima jos neko vrijeme. Kad uhvatim volje bi mogao. Sad odoh dodat PUBG u steam libary i cekat da se skine :clap:

*

DuhBoy

  • n00b
  • 1
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #13 : 30. Studeni, 2017., 00:11 »
Mogu ti ja probat pomoci, mozda ti je virus stavio neki proxy(vjerovatno drugi dns infected ip) ili vpn. Skini farbar recovery scan tool sa bleepingcomputer stranice, uradi scan te uploaduj oba log file-a na pastebin.com stranicu i posalji mi linkove.
EDIT:
Kada uploadujes i reply uradis, mozes uradit scan sa ovim navedenim programima dok ja ne analiziram logove:
Eset online scanner (portable je samo skini i run) i adwcleaner(ovaj je samo za pups i adwares pa i zahtjeva rr, pa prvo s njim)
« Zadnja izmjena: 30. Studeni, 2017., 00:25 DuhBoy »

*

Gabrijel24

  • n00b
  • 1
Odg: Bladabindi Trojanac / malware / fortnite
« Odgovori #14 : 04. Prosinac, 2017., 14:39 »
Dobio si BAN, napravi drugi acount i točka, ionako je igra besplatna, a za dalje ako modaš igre i zaslužuješ ga.... Što se tiče anti virusa ja imam win 10, Norton antivirus i nemam problema sa sranjima u PCeu, stavi novi windows sa zadnjim upedateom su mu i poboljšali defender al svakako dobar antivirus se plaća a ovo đabe je za stare babe, šta je tuje. Takav je svijet i ni meni nepaše al nas jeb... s plaćanjima

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9