HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Softver i internet => Autor teme: Mademoiselle - 02. Listopad, 2016., 14:12

Naslov: Iskakanje reklama u browseru
Autor: Mademoiselle - 02. Listopad, 2016., 14:12
Izgleda da sam negdje pokupila neki virus, pa mi od jučer u Chromu neprestano iskaču reklame, maltene uđem na jednu stranicu a završim na drugoj. Pokušala sam sa vraćam Chroma na zadane postavke, ponovo installirala Adblock, ništa nije pomoglo. U installiranim programima mi nije pokazalo nikakav novi program za koji ne znam. Pokušala sam da pronađem rješenje na netu, ali nisam htjela da petljam u system modu što sam vidjela na yt. Ne znam da li bi pomoglo da obrišem pa ponovo installiram Chrome (što bi mi bila zadnja opcija jer ću morati sve iznova organizovati), ali s obzirom da nisam mogla naći uzrok u njegovim postavkama, mislim da to opet ne bi riješilo problem ako je riječ o virusu. Savjet?
Naslov: Odg: Iskakanje reklama u browseru
Autor: Immortalis - 02. Listopad, 2016., 14:58
Ako si prijavljena u chrome sa svojim google accountom, sve bi ti trebalo biti syncano cim ponovno instaliras chrome (extensions, bookmarks, postavke)
Probaj ga obrisati, ocistiti registry sa ccleaner, pa ponovno instalirati chrome.
Naslov: Odg: Iskakanje reklama u browseru
Autor: hrv4tin4 - 02. Listopad, 2016., 15:09
Skini HitmanPRO i s njim ukloni sve gluposti koje su se nakačile.
Ako ni to ne pomogne onda ne pomaže niti obična uninstalacija chromea.
tada skini Revo uninstaller i s njim (pod advanced opcijom) ukloni Chrome i sve njegove ostatke u folderima i registryu (program ti ih sam ponudi ti smao klineš select all i delete).
Tek nakon toga ponovno instaliraš Chrome.
Ali prvo napravi scan i čišćenje s HitmanPRO. Izaberi trial verziju na 30 dana i unesi neku bezveznu email adresu za aktivaciju tog probnog perioda.
Naslov: Odg: Iskakanje reklama u browseru
Autor: Mademoiselle - 02. Listopad, 2016., 16:21
Hvala puno, čini mi se da je HitmanPro riješio problem, dosad nije iskočila nijedna reklama  :clap: Već imam Revu, tako da ako bude problema obrisat ću Chrome.