HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Softver i internet => Autor teme: Seengeer - 08. Rujan, 2014., 22:24

Naslov: Uređivanje PDF dokumenta sa statističkim formulama
Autor: Seengeer - 08. Rujan, 2014., 22:24
Jel netko ima iskustva s ovim? Dakle, imam PDF fajl koji sam skinuo i u njemu su formule, al fali tu još par njih koje želim dodat (neke eventualno uklonit), al hoću da dokument izgleda kao da nije "uređivan" :hiha::hiha::hiha::hiha:
Btw, PDF mi je ona klasična free verzija, ne mogu ga translate u ms word jel.

Googlao sam neke stvari, al previše nebitnih podataka i asimetričnosti informacija i preporuka zilijon toolova koji na kraju opće nisu free i nemaju sve te neke opcije ili nisu ništa od onoga što meni treba. Nije od ogromne važnosti, al ako se netko upoznat nađe, ne bi bilo loše da podijeli znanje.

Naslov: Odg: Uređivanje PDF dokumenta sa statističkim formulama
Autor: Dragster - 09. Rujan, 2014., 01:22
postoji puno načina da odradiš to, postoji adobe acrobat suite sa nekim srednje naprednim nivoima uređivanja, sad ne znam što je s formulama...  još ako ukombiniraš pdf to docx i konverziju pa u wordu to dodaš i urediš i opet vratiš u pdf... i photoshop ulazi u igru, ali ako budeš sa slikama radio obvezno u .png spremat da ti se ne vidi pikselizacija

Naslov: Odg: Uređivanje PDF dokumenta sa statističkim formulama
Autor: kaisersephirot - 09. Rujan, 2014., 10:41
FineReader ti je savršen software za ovo, odabereš dokument i on ti ga prebaci u Word, čak ima dobru vjerojatnost i da ti font isti odabere, kao i prored, veličinu i boju fonta te slično
Naslov: Odg: Uređivanje PDF dokumenta sa statističkim formulama
Autor: Garamel - 09. Rujan, 2014., 10:46
Jako je tesko naci kvalitetan pa cak i ne moguce converter za pdf to word. Mozda da sebi nekako nabavis Adobe Acrobat jer sa njim mozes to editovati.
Naslov: Odg: Uređivanje PDF dokumenta sa statističkim formulama
Autor: Seengeer - 09. Rujan, 2014., 16:14
Skinuo sam trial verziju ovog finereadera i kad prebacim u wordu hrpa znakova se izgubi jel :hiha2:   Mislim, moglo bi se fino sredit s tim programom, al bi sad trebalo još tu dosta rada. Vidit ću, ako uhvatim vremena možda se i potrudim oko toga više nezz. Hvala svima na savjetima :piva: