HCL.HR

Underrated XB360 igre

  • 6 Odgovora
  • 2676 Hitova
Underrated XB360 igre
« : 04. Travanj, 2012., 10:04 »
Da se ne stvori dojam da samo igramo/igrate Forzu, CoD i Halo kažite koje su vam igre bile pravo otkriće, a niste imali nekakve prevelike nade? Ili jednostavno, za koje igre smatrate da su trebale bolje proći od onoga kako jesu? ne znam, dobivam dojam kako ne nista drugo ne igra na našim prostorima osim ovih big name igara što me deprimira  :wildboy:

Evo npr, Lost Odyssey - ta igra je toliko vrhunska i dovela je do vrhunca jrpg zanr da je 500 tisuca prodanih komada premalo s obzirom na njezinu kvalitetu. Ovo je što je FF trebao biti na novoj generaciji.
El shaddai isto. Graficki prelijepa, prica zanimljiva, šteta što je nitko nije primjetio.
Sjetim se kasnije još primjera. 

Odg: Underrated XB360 igre
« Odgovori #1 : 04. Travanj, 2012., 11:05 »
brutal legend
savršeni voice acting
zanimljiva priča
zvjezdana postava
čak su i recenzitori rekli da je odlična
a navodno se prodalo u malo primjeraka :chair:

*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Underrated XB360 igre
« Odgovori #2 : 04. Travanj, 2012., 11:23 »
Evo npr, Lost Odyssey - ta igra je toliko vrhunska i dovela je do vrhunca jrpg zanr da je 500 tisuca prodanih komada premalo s obzirom na njezinu kvalitetu. Ovo je što je FF trebao biti na novoj generaciji.

E sad. Dalo bi se raspravljati o ovome. Dok je po soundtracku i opcenito ugodaju vise FF-asta od svih current-gen FF nastavaka zajedno, tok price je malo li-la.
Osnovan koncept gdje pratimo Kaina kao besmrtnika starog preko 1000 godina i postepeno otkrivamo njegovu proslost je u principu genijalan.
Najdrazi dio igre mi je zapravo trazenje i skupljanje A Thousand Years of Dreams fragmenata. Prakticki su mogli sve skupa staviti na zaseban disk i bilo bi vrijedno nekih para.
Ono, kombinacija glazbe i price u njima je predivna.
Al' kao sto rekoh, zaostaje u ritmu price za vecinom FF-ova. Mali je problem upravo u tom osnovnom konceptu, sto Kaim ne zna skoro nista o svojoj proslosti i samo random luta uokolo, pa i vi kao igrac lutate relativno besciljno s njim. Fali malo motivacije u prici i treba dosta vremena da se zahukta.

Odg: Underrated XB360 igre
« Odgovori #3 : 04. Travanj, 2012., 16:56 »
Yuri znaš kolko te volim zbog tvoje (J)RPG ekspertize  :ementaler:
Uglavnom, da, slažem se oko svega. Recimo Gongora nije baš pamtljiv villain i nema mi dovoljno jaku motivaciju kao jedan Kuja ili Seymour. Fali mu karizme plus to malo "motivacije" sto ima za svoje planove se tek saznaje na kraju igre pa mi je to malo rendom bilo. ali opcenito gledajuci bilo mi je fino otkrivati priče svih likova i medjusobne poveznice a da to nisu ni znali. Igra je kvalitetna i htio bi drugi nastavak, cak da je potpuno druga prica ali da je na ovim osnovama.

Odg: Underrated XB360 igre
« Odgovori #4 : 05. Travanj, 2012., 10:25 »
Evo još igara:
Viva Pinata mi je bila izuzetno zabavna, od grafike, stila, igrivosti. baš prava fina Rare igra.
Mirrors edge sam odigrao doslovno u jednom dahu po nekoliko puta koliko mi je fina igra bila. ocem drugi dio, navodno ea radi na njemu
Prince of persia (onaj cell shaded iz 2008 ako se ne varam), predivna igra, graficki, igrivost na tragu shadow of the collosus, iako su sjebali sa endingom koji se morao kupiti da se vidi pravi zavrsetak (nešto ala ffxiii-2)
Eternal Sonata je dobar rpg bila isto velke preporuke.

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Underrated XB360 igre
« Odgovori #5 : 05. Travanj, 2012., 10:33 »
Trebalo bi Underrated igre općenito. :(
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

Odg: Underrated XB360 igre
« Odgovori #6 : 07. Travanj, 2012., 21:15 »
A imao sam potrebu aktivirati ovaj xbox forum jer zjapi a i zbog svojih sebicnih namjera sam stavio xbox jer ga trenutno igram  :hiha: pa zelim dragulje da mi se otkriju.


Nego evo jos:
Braid - ne sjećam se više je bio hit il ne, al igra je suuuuuper. Mozgojeb je zesci i predivna je

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9