HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgrali smo PES 2018 online betu, pomalo dvoličan ali inače odličan nogomet

Zoran Žalac prije 7 sati

Otvoreno beta testiranje Pro Evolution Soccera 2018 u tijeku je do kraja mjeseca, no ako nemate konzolu pogledajte kako smo mi doživjeli novu sezonu virtualnog nogometa.

HCL VideoIgramo Crash Bandicoot Warped (EP4): Ma k’o da Battlefield igram!

Igor Belan prije 1 dan

Ipak sam se odvažio provesti nedjelju popodne uz nemilosrdne levele Crash Bandicoota Warped, a iako su krasni i raznoliki ovi leveli uopće nisu bili tako teški kao neki prijašnji. Plus, jedan totalno baca na Battlefield!

HCL VideoHitman Rambo se vratio, ubio pola grada u novoj misiji (ne igrajte ovako)

Igor Belan prije 3 dana

Pogledajte kako uništavam novu Hitman Elusive Target misiju igrajući kao Rambo i dolazim do situacije gdje me više nitko ne može ubiti, a sve to dok u ogromnoj gužvi tražim čovjeka s tetovažom preko lica.

HCL VideoIgramo prekrasnu Destiny 2 betu i šamaramo vanzemaljce

Igor Belan prije 6 dana

Destiny 2 beta sada je aktivna za one koji su prednaručili, no uskoro postaje i otvorena za sve pa u ovom videu pogledajte što možete očekivati u prvoj singleplayer misiji zvanoj Homecoming uz naše prve dojmove.

HCL VideoNeki Youtuberi zarađuju brdo love lažnim GTA 6 videima

Igor Belan prije 6 dana

Grand Theft Auto 6 još nije ni službeno najavljen, a eventualni datum izlaska svakako je daleko, no to ne sprječava neke podmukle youtubere da lažu svoju mladu i naivnu publiku i pritom zarađuju hrpu love. Ovo je moj mali rant video o njima.

HCL VideoRadimo nered na najluđem partyju ikada u igri Party Hard 2

Igor Belan prije 1 tjedan

Pogledajte kako radimo frku na dva partyja u Alpha verziji indie igre Party Hard 2 i smijemo se policiji ravno u lice.

HCL VideoTony Hawk’s Pro Skater HD nestaje iz prodaje, pustite suzu s nama

Igor Belan prije 1 tjedan

Prisjetite se prve dvije THPS igre s nama u ovom HD reizdanju koje će pod mrvicu misterioznim uvjetima nestati sa Steama uskoro i time postati rijetka igra. No još je stignete kupiti na popustu!

HCL VideoMozgajte s nama dok prelazimo Black The Fall

Igor Belan prije 1 tjedan

Nastavljamo s bježanjem iz pokvarenog komunističkog režima igre Black the Fall rješavajući zagonetke, snalazeći se po putu i gazeći preko leševa naših neprijatelja. A kako drugačije!?

HCL VideoClash Royale report #3: Moj drugi legendary i prvi pokušaj 2vs2 Sudden Death izazova

Igor Belan 14.07.2017.

U trećem po redu Clash Royale reportu pogledajte koja je druga po redu Legendary kartica koju sam dobio kroz proteklih 15 dana i pogledajte kako sam prošao u prvom pokušaju novog Sudden Death izazova.

HCL VideoZaigrali smo Black the Fall, novu igru u kojoj su ljudi smeće

Igor Belan 13.07.2017.

Black the Fall je misteriozna nova igra iz Square Enixa u kojoj neimenovani junak pokušava pobjeći iz komunističkog režima gazeći po ljudima koji nisu dovoljno hrabri da pokušaju isto. Evo kako izgleda prvih 20 minuta.