HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Knack 2 (EP4): Postao sam Iron Man

Igor Belan prije 14 sati

Nastavljamo prelazak Knacka 2 kroz tmurne pećine pune zagonetki i uz par novih mogućnosti za šamaranje protivnika u Knackovim novim, željeznim hlačicama.

HCL VideoPogledajte kako krademo ključeve i pričamo sa štakorima u Dishonored: Death of the Outsider

Igor Belan prije 3 dana

Novi Dishonored naslov nije punokrvni nastavak, ali ne nosi ni punu cijenu, a fanovima serijala mogla bi se svidjeti nova priča uz neke poznate likove. Ja samo volim pričat sa štakorima i radit frku kad se treba šuljati. Pogledajte!

HCL VideoNBA 2K18 je vani i izgleda fenomenalno

Igor Belan prije 4 dana

NBA 2K serija iz godine u godinu postaje sve bolji, a iako mu se NBA Live serijal ove godine približio više no ikada, teško da će ga sustići uz ovakvu predanost detaljima iz 2K Sportsa. Bacite prvi pogled na igru sa mnom dok čekate našu recenziju od nekog iskusnijeg po pitanju ovakvih igara.

HCL VideoOvo je druga najgluplja igra koju sam ikada zaigrao

Igor Belan prije 5 dana

Fly Simulator napokon je došao na red. Taj legendarni naslov o muhama, konobarima i “seksanju” napokon je dočekao svoj video komentar na HCL-u i to sve radi tehničkih problema. Dame i gospodo: druga najgluplja igra na svijetu!

HCL VideoIgramo Destiny 2 (EP4): Alo momak, sad sam ja kapetan!

Igor Belan prije 5 dana

Pogledajte kako se divim svojim ispod prosječnim skillsima s kontrolerom dok prelazim dosad najtežu misiju u četvrtoj epizodi našeg odigravanja Story modea Destinyja 2.

HCL VideoIgramo Knack 2 (EP3): Naučio sam novi trik

Igor Belan prije 7 dana

U nastavku našeg prelaženja Knacka 2 priča nas odvodi do nekakvog samostana u brdima gdje nas redovnici napadaju ničim izazvani, ali to nije nikakav problem za Knacka koji usred svega toga nauči jedan novi trik. Zajedno sa mnom.

HCL VideoOvo je vjerojatno najgluplja igra koju sam ikada igrao

Igor Belan prije 1 tjedan

Steam je pun smeća, a neke igre koje definitivno upadaju u tu kategoriju postoje samo zato jer ih je zanimljivo gledati na YouTubeu. Jedna od takvih je i Hand Simulator koji nisam odolio kupiti za 2 eura i snimiti vam ovaj video.

HCL VideoIgramo Knack 2 (EP2): Čini se da vam se ova igra stvarno sviđa

Igor Belan prije 1 tjedan

Iako nisam planirao raditi serijal videa za ovu igru, Knack 2 vam se toliko svidio da naprosto moram! Evo stoga i drugog videa u kojem dobivam moć mitraljez-šaka, budim zaspale robote i, po običaju, bacam ljigave fore.

HCL VideoProslavite s nama 32. rođendan legendarne igre Super Mario Bros.

Igor Belan 13.09.2017.

Super Mario Bros. stariji je od mnogih gamera što nas svakodnevno posjećuju, a važan je komad gamerske povijesti s kojim biste trebali biti upoznati. Stoga pogledajte ovaj video, pustite suzu s nama i naučite nešto novo o djedici gaminga koji i dan danas skače bez greške.

HCL VideoIgramo Destiny 2 (EP3): Prijatelj mi ukrao pare!

Igor Belan 12.09.2017.

Nastavljamo s plesanjem neugodnog tanga s vanzemaljcima u Destinyju 2, a priča nas odvodi do stare Europe i jednog momka što puno priča, a još više krade.