HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoBattlefield 1 multiplayer – naši prvi dojmovi uz meč Conquesta na prekrasnoj mapi

Igor Belan prije 1 sat

Na prekrasnoj mapi na travnatoj planini napucavamo se hrpom drugih igrača u Battlefieldu 1 i usput bacamo prve dojmove o multiplayer komponenti igre.

HCL VideoIgramo Shadow Warrior 2 i pitamo se jesu li igre prije bile bolje?

Igor Belan prije 1 dan

Lo Wang se vratio poubijati neke demone u nastavku Shadow Warrior 2! Pogledajte 20-ak minuta čistog gameplaya iz moje perspektive dok sječem svoj put do kraja misije i usput filozofiram o tome kako volim stare igre.

HCL VideoProživjeli smo ludu Noć vještica u Overwatchu

Vjeran Nagy prije 2 dana

Zaigrali smo i prokomentirali Junkenstein’s Revenge, novi Brawl mod za Overwatch koji vas poziva da pustite Jacksonovu pjesmu Thriller dok guštate u napucavanju na novoj-staroj mapi uz potpun onove skinove.

HCL VideoVratili smo se u kuću poremećenog susjeda – Hello Neighbor

Igor Belan prije 3 dana

Vaš susjed u igri Hello Neighbor je čudak, toliko je jasno, no što dovraga skriva u tom podrumu? Snimio sam još jedan video komentar da pokušam saznati i evo kako je prošlo.

HCL VideoIgramo Mafiju 3 (EP5): napokon prava misija u otvorenom gradu!

Igor Belan prije 4 dana

Nakon dva sata igranja, dočekao sam i to – prva misija u kojoj se vozamo po otvorenom gradu rješavajući razne zadatke. Ovaj put bavimo se prostitutkama.

HCL VideoIgramo Battlefield 1 – jedan hrabri tenk protiv hrpe Nijemaca

Igor Belan prije 5 dana

Zaigrali i prokomentirali smo i prvu pravu misiju Battlefield 1 singleplayera pod naslovom “Through Mud and Blood” u kojoj hrabra posada britanskoga tenka Mark V pokušava ostati živa u šumi punoj Nijemaca.

HCL VideoŽivot s dinosaurima #50 (prvi dio): Ovo se nije smjelo dogoditi

Igor Belan prije 6 dana

Posljednja epizoda Života s dinosaurima u ARK-u podijeljena je na dva dijela, a u prvome se odmah pri početku dogodi grozna tragedija za koju krivimo developere i jednu golemu zmiju.

HCL VideoIgramo Battlefield 1 – prekrasna prva misija u blatu Prvog svjetskog rata

Igor Belan prije 1 tjedan

Pogledajte kako dobro izgleda prva blatnu i prljavu misija u Battlefield 1 single player kampanji dok je odigravamo i komentiramo u Full HD rezoluciji pri 60 FPS-a.

HCL VideoIgramo Mafiju 3 (EP4): osveta Talijanima i glupiranje s policijom

Igor Belan prije 1 tjedan

Naš četvrti video iz Mafije 3 po redu ujedno je i prvi sniman u 60 FPS-a – pogledajte kako se Lincoln Clay priprema za osvetu uz malo glupiranja s policijom za kraj.

HCL VideoBacamo se pod kamione u ludoj i zaraznoj igri Clustertruck

Igor Belan prije 1 tjedan

Jednom kad krenete, iz ove igre teško je izaći. Pogledajte kako smo se proveli u Clustertrucku, PC igri u kojoj skačete po kamionima koje voze valjda najgori vozači na svijetu.