HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Little Nightmares (EP9): Ovo je stvarno kraj igre?

Igor Belan prije 11 sati

Kao što ste pretpostavili u komentarima prošle epizode, u ovoj doživljavamo kraj Little Nightmaresa, ali kakav je to kraj pobogu? Evo i moje teorije o tome kakvu priču ova igra zapravo priča.

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP6): Što mislite, zašto gol jašem dinosaura?

Igor Belan prije 1 dan

Potpuno opremljen i zaštićen šaptač dinosaurima u prošloj epizodi, potpuno gol jadnik u sljedećoj? Zašto? Kako? Kome?! Evo odgovora…

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Što je taj E3 sajam?

Zoran Žalac prije 2 dana

Stalno vas bombardiramo spominjanjem tog nekakvog “I TRI” sajma, a skoro smo smetnuli s uma da među današnjim generacijama gamera ima i onih koji se nisu ni rodili kad je E3 pokrenut prije 22 godine.

HCL VideoIgramo Little Nightmares (EP8): Žele me pojesti za večeru?

Igor Belan prije 3 dana

Čini se da su minijaturne djevojčice vrlo ukusne… ili me žele zbog moje kabanice? Bilo kako bilo, kraj Little Nightmaresa opasno se bliži, a likovi iz noćnih mora sve su opakiji. I ružniji.

HCL VideoZaigrali smo Injustice 2, Batman i Superman borili se do posljednje šake

Igor Belan prije 4 dana

Iako Injustice 2 sadrži hrpu drugih likova iz DC Comics univerzuma, Batman i Superman glavne su zvijezde, a upravo njih dvojicu natjerali smo da se potuku u našem prvom pogledu na igru.

HCL VideoIgramo Little Nightmares (EP7): Najnapetija epizoda do sada

Igor Belan prije 6 dana

Kad te juri ogromni kuhar-ubojica iz noćnih mora nije ti svejedno, no u ovoj epizodi privukao sam pažnju dva takva monstruma. I onda upoznao neke potpuno nove kreature. Osjećam da je kraj blizu…

HCL VideoGAMING ŠKOLA: Remake, remaster, reboot – koja je razlika?

Zoran Žalac prije 6 dana

Nakon ove epizode HCL Gaming škole bit ćete eksperti za prepoznavanje remastera u hrpi remakeova, a naučit ćete i kakve su to igre kojima posred čela lijepimo izraz reboot.

HCL VideoIgram Clash Royale po prvi put i snimam cijelu stvar mobitelom

Igor Belan prije 1 tjedan

Uz odgovor na pitanje kako snimati gameplay na mobitelu (barem što se tiče mog mobitela), ovaj video podsjetit će vas koliko ste loši bili u početku igranja Clash Royalea, dok još niste kužili ni što koje kartice rade.

HCL VideoIgramo Little Nightmares (EP6): Kako ukrasti ključ monstrumu?

Igor Belan prije 1 tjedan

Naša mila, krvoločna curica Six nastavlja svoju avanturu iz noćnih mora, a ovaj put za napredak joj nedostaje samo jedan ključ koji stoji na vrlo nezgodnoj poziciji.

HCL VideoIgramo Quake Champions, tvrdokornu pucačinu za iskusne gamere

Igor Belan prije 1 tjedan

Quake se vraća na velika vrata u moderniziranom izdanju zvanom Quake Champions, a ovaj beta test dostupan besplatno svima pokazat će vam da su vas Call of Duty i Battlefiled malo razmazili – kampiranje je ovdje zabranjena riječ, a nakon svakog meča mogli bi vas boljeti prsti.