HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoRaspakirao sam HyperX Cloud, gaming slušalice koje vrijedi kupiti

Igor Belan prije 16 sati

Mnoge gaming slušalice pretjeruju kako s gamerskim dizajnom, tako i sa zvučnom slikom, pogotovo u rangu ispod 100kn, no HyperX Cloud već godinama slovi za racionalan i pametan izbor u tom cjenovnom rangu, a ovih dana su na akciji pa smo vam ih odlučili malo ‘otkutijati’.

HCL VideoIgramo Wild West Online – može li poslužiti kao Red Dead za PC?

Igor Belan prije 2 dana

Wild West Online igriv je u alpha 1 verziji pa smo je odlučili kupiti i pokazati vam što dobijete ako već sada bacite novac u pravcu developera. Pogledajte kako glumim šerifa po Divljem zapadu i tražim bilo što za raditi pored opijanja viskijem.

HCL VideoIgramo Star Wars Battlefront 2 (EP2): Spašavam kolege u šumi

Igor Belan prije 5 dana

Kao što svaki pravi fan Star Warsa zna, Stormtrooperi su party-životinje, a kada im Pobunjenici prirede iznenadni party usred šume Endora cijela stvar se pretvori u čušpajz neviđenih razmjera. I što drugo da napravim u toj zbrci nego da pomognem kolegama u nastavku ovog malog serijala prelaženja Battlefronta 2.

HCL VideoBježim iz zatvora u Star Wars Battlefront 2 i igra izgleda prekrasno

Igor Belan prije 6 dana

Znate onu – lijepa izvana, ružna iznutra? Takav vam je trenutno Star Wars Battlefront 2 uz već dobro poznati problem s mikrotransakcijama u multiplayeru. No preskočimo to sve u ovom prvom pogledu na igru i zaigrajmo malo singleplayera – koji je prekrasan.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP5): Bježim od dinosaura na skuteru

Igor Belan prije 7 dana

Trebao sam skužit da Nintendo nije napravio punokrvni 3D model T-REX-a da ga drži zatočenog samo na šumovitim levelima, ali da me počne juriti usred Super Marijove verzije New Yorka dok se mirno điram skuterom!? Mah, evo kako je to prošlo…

HCL VideoJesam li vrijedan ovog Assassin’s Creed Originsa paketa “za bogove”?

Igor Belan prije 1 tjedan

Da je Assassin’s Creed Origins God’s Edition nešto posebno uvidjet ćete čim pročitate naziv ovog kolekcionarskog izdanja, no što se zapravo nalazi unutra? Pogledajte kako se bavimo istraživačkim novinarstvom kako bismo riješili taj misterij za vas.

HCL VideoBježim od policije s 1500 konja ispod haube u Need for Speed Payback

Igor Belan prije 1 tjedan

Možda i najbrutalniji auto u tek izašlom Need for Speed Paybacku vidjet ćete na samom početku igre – pogledajte kako s njime bježim od policije i popratite sa mnom prvih pola sata igre, uključujući cutscene koje su vrh dna – što ja obožavam.

HCL VideoIgramo Super Mario Odyssey (EP4): E ovaj je već opasan!

Igor Belan 10.11.2017.

Već četvrtu epizodu za redom susrećem se s dinosaurima u Super Mario Odyssey, ali dosad sam ih mogao pripitomiti jednostavnim bacanjem kape. Ovaj je drugačiji!

HCL VideoIgramo Wolfenstein 2 (EP3): Probat ću sa sjekirom!

Igor Belan 09.11.2017.

Iako sam dobio brutalno snažni Dieselkraftwerk što puca užarene granate, u novoj epizodi Wolfensteina 2 pokušavam očistiti vlastitu podmornicu od nacista s dobrom, starom sjekirom. Pogledajte kako je to prošlo…

HCL VideoPogledajte kako ubijam nacističke zombije uz pratnju poznatih glumaca u Call of Dutyju WWII

Igor Belan 08.11.2017.

Call of Duty je svake godine paket s tri glavna moda – singleplayer, multiplayer i co-op. Ove godine u co-op segmentu vraćaju nam se zombiji, a budući da se radi o WWII igri – naravno da se radi o neživim nacistima. Evo kako je prošao moj prvi pokušaj da ih sve porokam u suradnji s nekim poznatim glumcima.