HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoDemonstriramo kako je to igrati World of Tanks po prvi put

Igor Belan prije 5 sati

Wargaming nas je kontaktirao sa željom da sponzoriraju jedan video komentar, dali nam poseban WoT account s brdom Golda i otvorili poseban kod za nove igrače koje bi naš video mogao privući. Evo kako je prošlo mojih prvih par mečeva u sedam godina staroj igri koju sam sada po prvi put sam zaigrao.

HCL VideoZaigrali smo strašno zabavni horor Rush of Blood za PSVR i upalili facecam

Igor Belan prije 13 sati

Da vam demonstriram kako virtualna stvarnost može biti strašno zabavna, upalili smo PSVR ekskluzivu Until Dawn: Rush of Blood i zaigrali jedan kratki i odvratni level, a ne bi to bilo to bez facecama.

HCL VideoARK: Scorched Earth (EP10): GOTOVO JE, NE MOGU VIŠE

Igor Belan prije 1 dan

Situacija u Scorched Earthu je postala nepodnošljiva – od bugova do neprestanih valova nepodnošljive vrućine, u posljednjoj epizodi serijala napuštam svoj dom u pustinji i najavljujem povratak normalnim dinosaurima.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP5): NAJBRUTALNIJI VIDEO DO SADA

Igor Belan prije 2 dana

U prošloj epizodi uspjeli su me poniziti na samome kraju, ali zato im se u ovoj osvećujem najbrutalnijim potezima koje ste dosad imali prilike vidjeti.

HCL VideoKrademo helikopter dilerima u Ghost Recon Wildlands

Igor Belan prije 3 dana

Ghost Recon Wildlands sada svi možete isprobati kroz par misija u dvije početne regije igrina golemog otvorenog svijeta, a ja tu priliku iskorištavam da nekim dilerima ukradem helikopter i onda im uništim ekipu na drugoj strani mape.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP4): Snajperist postao Rambo

Igor Belan prije 4 dana

Prelazimo drugu misiju u Sniper Elite 4 s najboljom namjerom da je riješimo potiho, bez dizanja previše buke, ali kad situacija zagusti snajperist mora postati Rambo i potamaniti sve što se kreće.

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP3): Samuraj protiv vikinga

Igor Belan prije 5 dana

Nisam vam planirao posnimiti ovu misiju, ali čim je počela znao sam da moram. Ovo je prvi susret Vikinga i Samuraja u For Honor single-playeru i evo kako je prošao iz moje perspektive.

HCL VideoIgramo Sniper Elite 4 (EP3): RAVNO U REBRA!

Igor Belan prije 1 tjedan

Pogledajte na koji način smo na kraju završili prvu misiju u Sniper Elite 4 i koliko je samo ta jedna misija trajala (hint: skoro sat vremena!).

HCL VideoPogledajte u kakvom paketu nam je stigao Horizon Zero Dawn

Igor Belan prije 1 tjedan

Velika nova PS4 ekskluziva u čijem otvorenom svijetu vladaju robotski dinosauri stigla nam je u ruke u paketu toliko posebnom da smo odlučili snimiti unboxing.

HCL VideoIgramo For Honor singleplayer (EP2): OVA GOSPOĐA ME ŽELI… UBITI

Igor Belan prije 1 tjedan

Pokazali smo vam početak viteške kampanje, no sada je vrijeme da skočimo malo unaprijed i pokažemo vam kako izgleda jedna vikinška misija u kojoj jednoj gospođi strašno smeta moja golema sjekira.