HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Let it Die – suludu besplatnu igru za PS4 koju morate probati

Igor Belan prije 23 sata

Ako volite Dark Souls i imate PS4, a još niste isprobali Let it Die ne znam što čekate. Igra je Free to Play, nije podmukla s mikrotransakcijama, ima tone stila i atmosfere, sulude likove i zabavne borbe. Što vam još treba?

HCL VideoNajbolje igre 2016. godine po izboru HCL korisnika (žanrovi)

Igor Belan prije 2 dana

Od najbolje akcijske avanture do najbolje pucačine i sportske igre – pogledajte kojim igrama ste dali najviše glasova u žanrovskim kategorijama Zlatnog Dabra 2016.

HCL VideoJedan poseban video o našem YouTube kanalu

Igor Belan prije 2 dana

Prisjetite se s nama nekih od naših prvih videa objavljenih prije više od šest godina na YouTubeu i pogledajte kako smo reorganizirali kanal da biste lakše mogli pronaći video koji želite gledati.

HCL VideoLovimo Pokemone u ARK: Survival Evolved

Igor Belan prije 3 dana

Pokemoni su kroz magiju modova zamijenili dinosaure u ARK: Survival Evolved i jednostavno smo to morali probati. Pogledajte kako uz pomoć potpunih stranaca lovimo Pokemone po The Island mapi ARK-a.

HCL VideoIgramo Astroneer (EP3): NAPRAVIO SAM SI AUTO

Igor Belan prije 4 dana

U životu svakog muškarca dođe onaj trenutak gdje jednostavno poželiš vlastitim rukama napraviti auto. Meni se to dogodilo u trećoj epizodi odigravanja Astroneera, a auto sam napravio od čistog aluminija i nekakvog ‘spoja’.

HCL VideoNajbolje igre 2016. godine po izboru HCL korisnika (platforme)

Igor Belan prije 5 dana

U drugom u nizu Zlatni Dabar 2016 videa otkrivamo vaš izbor u pet platformskih kategorija. Pogledajte kojim igrama ste dali najviše glasova u kategorijama poput ‘Najbolja PC igra’ i ‘Najbolja igra za konzole’.

HCL VideoARK Scorched Earth (EP6): Zabio sam mu koplje u oko

Igor Belan prije 6 dana

U novoj epizodi preživljavanja u okrutnom svijetu ARK: Scorched Eartha napadaju nas vukovi, raptori pa čak i jedan od najvećih dinosaura na mapi. Reći ću vam samo da sam imao jako puno sreće.

HCL VideoNajbolje igre 2016. godine po izboru HCL uredništva

Igor Belan prije 7 dana

Prvi u nizu Zlatni Dabar 2016 videa otkriva vam izbor HCL redakcije – pogledajte kojim igrama šaljemo Zlatne dabrove za najbolju priču i grafiku 2016. godine!

HCL VideoIgramo Astroneer (EP2): IDEMO UNUTRA!

Igor Belan prije 1 tjedan

Odlučio sam nastaviti s istraživanjem čudnovatog planeta u Astroneeru da vidim kakve sve tajne igra skriva, a pronašao sam otrovne plinove, čudne špilje i još čudniji sustav izgradnje baze.

HCL VideoŠamaramo ogromne robote u Nier: Automata (PS4 demo)

Igor Belan prije 1 tjedan

Uz pola sata gameplaya iz Nier: Automata demoa koji sada možete zaigrati na PlayStationu 4 pričamo o tome što ova igra obećava, šamaramo ogromne robote i objašnjavamo zašto je Platinum Games vrh.