HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoPokušali smo preživjeti prvih pola sata igre Metal Gear Survive

Igor Belan prije 23 sata

Idejni tvorac i režiser Metal Gear serijala Hideo Kojima više nije u Konamiju, a prvi Metal Gear naslov bez njegove direkcije sada je vani. Može li Metal Gear Survive zainteresirati fanove MGS serijala i survival žanra? Evo našeg prvog pogleda na igru.

HCL VideoIgramo Subnauticu (EP6): Našao sam kopno i hrpu drugih stvari

Igor Belan prije 2 dana

Jesam li ja poludio ili je ono stvarno kopno? Nakon pet epizoda plivanja i ronjenja za život u igri Subnautica čini se da mi je napokon krenulo na bolje… ili je tek sad postalo zeznuto? Nisam baš siguran.

HCL VideoIgramo My Time at Portia (EP3): Firma mi propada, moram u rudnik

Igor Belan prije 4 dana

Moja fensi-šmensi digitalna agencija za izradu svega od kišobrana do stolica nije dobro krenula, pa u novoj epizodi poslovno-avanturističke igre My Time at Portia moram se zaputiti u lokalni rudnik s krampom i puno volje.

HCL VideoRaspakirali smo Trust Tytan GXT 658 surround zvučnike, okružili se zvukom gaminga

Igor Belan prije 5 dana

Gaming slušalice su glavna moda ovih dana, ali kada se 5.1 surround sustavom okružite zvukom iz igre osjećaj je ipak posebniji. U rangu ispod 1000kn ovaj 5.1 sustav zvučnika iz Trusta daje iznenađujuće glasan ali i razumno čist zvuk.

HCL VideoZaigrao sam novu igru iz Cryteka – Hunt: Showdown, sprijateljio se s random likom

Igor Belan prije 1 tjedan

Hunt: Showdown nije još ni u Early Accessu, ali već je odlična platforma za stvaranje prijatelja. Pogledajte kako je prošao moj prvi meč u igri koja podsjeća na DayZ ili modernije rečeno – PUBG s čudovištima.

HCL VideoZaigrao sam Kingdom Come Deliverance, bacao čovjeku gnojivo na kuću

Igor Belan prije 1 tjedan

Kingdom Come Deliverance trenutno igramo u PC izdanju, a dok se Zoran troši sate i sate na recenziju ja malo bacam đubre po kući likova što mi se ne sviđaju u ovom impresivnom, ali i podosta zbugiranom srednjovjekovnom RPG-u.

HCL VideoIgramo Shadow of the Colossus (EP4): Kakve su mu to noge?

Igor Belan 13.02.2018.

Četvrti kolosus nije težak kada skužiš kako se prokletniku popet na leđa, a meni se na prvu činilo da su mu noge nekako sumnjive. Pogledajte kako sam ga na kraju porazio i tko je osvojio primjerak ove igre u našem giveawayu povodom 300 000 pretplatnika.

HCL VideoIgramo My Time at Portia (EP2): Otvorio sam firmu!

Igor Belan 12.02.2018.

My Time at Portia neda mi mira pa vam dan nakon prve epizode već donosim drugu, a ovaj put ulazimo dublje u međuljudske odnose stanovnika Portie, osvajamo lijepe djeve i pokušavamo pokrenut vlastitu firmu.

HCL VideoIgramo My Time at Portia (EP1): Potukao sam se s pola sela

Igor Belan 11.02.2018.

My Time at Portia je igra u kojoj se doselite u simpatično selo, pričate sa susjedima, pecate, lovite živine i pokušavate razviti svoj vlastiti biznis. Ja sam se prvi dan u selu potukao s likom toliko sigurnim u sebe da radi sklekove nasred glavnog trga.

HCL VideoIgramo Subnauticu (EP5): Postao sam okrutan zbog vas

Igor Belan 10.02.2018.

Natjerali ste me da to učinim vašim slatkorječivim komentarima! – natjerali ste me da uzmem nož i suočim se s vanzemaljskom ribom od koje cijelo vrijeme bježim, a usput sam i napravio par korisnih novih stvarčica i zaputio se prema Aurori.