HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoIgramo Steep: lomimo kosti, osvajamo medalje i komentiramo igru

Igor Belan prije 7 sati

Steep je vani u konačnom izdanju, a mi smo se odmah bacili na istraživanje goleme planine i traženje onog savršenog spusta za slomiti nogu, skije, snowboard i glavu. Evo kakvi su naši prvi dojmovi.

HCL VideoNajzanimljivije nove igre – 12/2016

Igor Belan prije 2 dana

Mjesec blagdanskih radosti bit će netipično dobro popunjen novim igrama za razne platforme. Ovog mjeseca ćemo čak doživjeti i to da po prvi put zaigramo Super Maria na mobitelu u službenom izdanju iz Nintenda. Evo koje još igre izdvajamo…

HCL VideoARK: Scorched Earth #3: NAPALI ME KROKODILI KOD VLASTITE KUĆE

Igor Belan prije 5 dana

Išlo mi je pomalo predobro u svijetu ARK: Scorched Eartha pa me igra u 3. epizodi malo vratila nazad na zemlju – s krokodilima i drugim čudovišta što prvo napadaju i nikad ne postavljaju pitanja.

HCL VideoPrekrasna igra retro duha – zaigrali smo Owlboy

Igor Belan prije 1 tjedan

Ako se sa suzom nostalgičarkom u oku sjećate igranja na NES-u i Super Nintendu, Owlboy će vam sjesti k’o naručen! Ovaj prekrasni platformer djeluje kao da ima sve sastojke za sjajnu retro-modernu igru.

HCL VideoIgramo Hello Neighbor Alpha 2: UŠAO SAM U PODRUM!

Igor Belan prije 1 tjedan

Ovo je bilo lakše nego što sam mislio! Uz malo sreće i jedan trik uspio sam ući u podrum zloglasnog susjeda i otkrio što tamo skriva. Neću vam spoilati – pogledajte video.

HCL VideoIgramo Watch Dogs 2 (EP4): Ukrao sam auto koji može pričati

Igor Belan prije 1 tjedan

Auto koji priča? Watch Dogs 2 je pun visoko-tehnoloških stvarčica pa valjda ni to nije nemoguće. Ili ipak je? Saznajte u novoj epizodi našeg odigravanja Watch Dogsa 2 u kojoj rješavamo još jednu misiju.

HCL VideoStigla nam GTX 1080 kartica, od uzbuđenja smo snimili unboxing

Igor Belan 23.11.2016.

Potpuno svjestan da unboxing grafičke kartice nema gotovo nikakvog smisla, odlučio sam ga ipak napraviti kad je kamera već bila spremna. Pa pogledajte pobliže čudovište zvano Nvidia GTX 1080 s kojim ćemo snimati većinu naših novih video komentara.

HCL VideoIgramo Hello Neighbor Alpha 2: Susjed ima novu kuću!

Igor Belan 23.11.2016.

Izašla je Alpha 2 verzija igre Hello Neighbor u kojoj je sve novo – od susjedove kuće i grafičkog stila pa sve do tajni koje susjed u kući skriva. Evo kako sam se proveo u prvom pokušaju da provalim u susjedov podrum dok on spava.

HCL VideoIgramo Forzu Horizon 3 (EP4): Sudario sam se s vlakom

Igor Belan 22.11.2016.

Znate ono kad kupite novi sportski auto pa ga zabijete u vlak usred pustinje? Ja znam! No to je samo jedan detalj iz priče ovog edukativnog videa u kojem ćete između ostalog naučiti da talijani ne znaju voziti off-road.

HCL VideoIgramo Watch Dogs 2 (EP3): Trollanje ljudi na ulici

Igor Belan 21.11.2016.

Hakiranje u Watch Dogs 2 je toliko bolje da se sada vjerojatno i satima možete čisto glupirati trollajući ljude na ulici. Upravo to činim u prvoj polovici novog video komentara, a kasnije na Rambo način rješavamo jednu misiju. Bacite pogled.