HCL.HR

Posljednji HCL Videozapisi

HCL VideoPogledajte naš epski ‘Office tour’ video za 200 000 pretplatnika na YouTubeu

Igor Belan prije 2 dana

Ponovno slavimo 200 000 pretplatnika na Youtubeu, ali ovaj put radimo to sa stilom – uz video koji su svi tražili, a u kojemu pokazujemo naš glavni ured, dijelimo vam usput i neke PC igre!

HCL VideoIgramo Konu (EP3): Detektiv protiv vukova

Igor Belan prije 4 dana

U našoj trećoj epizodi iz Kone istraga misterija na sjeveru Kanade odvodi našeg detektiva do jednog snowmobila, ali i vukova u šumi, no srećom – ponio je pištolj.

HCL VideoNaučite složiti vlastiti PC uz nas i igru PC Building Simulator

Igor Belan prije 6 dana

Pogledajte kakav PC smo složili u pre-alpha verziji PC Building Simulatora i naučite osnove slaganja PC konfiguracija uz ovu besplatnu demo inačicu igre i naše komentare.

HCL VideoGlupiranje s dinosaurima (EP1): Dobrodošli u naš novi ARK serijal

Igor Belan prije 1 tjedan

Svjež početak na mapi The Center, fore gluplje no ikada, dinosauri najveći do sada, osjećaj za preživljavanje lošiji no ikada i vaši komentari kao spas u svemu tome. Što može poći po zlu?

HCL VideoIgramo LEGO Worlds: Minecraft s LEGO kockicama?

Igor Belan prije 1 tjedan

Ako nikad niste čuli za Lego Worlds, najlakši opis bio bi “Minecraft s Lego kockicama”. Puna verzija igre upravo je izašla, a mi smo zaigrali PlayStation 4 verziju da bacimo prvi pogled, napravimo neke gluposti i prokomentiramo sve to skupa.

HCL VideoIgramo Konu (EP2): Čovjek smrznut u ledu

Igor Belan prije 1 tjedan

Detektiv Igor nastavlja istraživati ledeno hladni sjever Kanade u igri Kona samo da bi mu se slučaj zakomplicirao naizgled nadnaravnim događajima.

HCL VideoIstražujemo planet Eos u prvom pogledu na Mass Effect: Andromedu

Igor Belan 19.03.2017.

Mjestimice čudne facijalne animacije su sve o čemu se priča ovih dana, no što Mass Effect: Andromeda zaista donosi i kako se igra? Pričamo o svemu tome u ovom prvom pogledu, u 1080p60 kvaliteti na PC-ju.

HCL VideoIgramo Konu (EP1): Detektiv istražuje misterij

Igor Belan 18.03.2017.

Nakon godine dana u Early Accessu, zanimljiva detektivska avantura Kona sada je dostupna u punom sjaju pa je mi ponovno odigravamo – uživite se u priču s nama u ledeno hladnoj Kanadi.

HCL VideoZaigrali smo lude nove Stunt utrke u GTA 5

Igor Belan 18.03.2017.

Rockstar nastavlja bogatiti svijet GTA Onlinea s novim besplatnim sadržajem pa su nedavno izbacili set ludih novih stunt utrka s vozilima koja mogu po potrebi otvoriti padobran i uključiti raketni pogon. Evo kako je prošlo mojih par utrka s takvim jurilicama.

HCL VideoŠuljam se k’o veliki u Styx: Shards of Darkness

Igor Belan 17.03.2017.

Lajavi goblin Styx vratio se u nastavku Styx: Shards of Darkness na konzole i PC, a mi u video komentaru pokazujemo naše stealth skillse dok objašnjavamo o kakvoj se igri radi.