HCL.HR

HCL Video: Video komentar

Igramo Hello Neighbor (EP2): Što ako pogledam sunce dalekozorom?

Igor Belan prije 2 dana

Naslov je clickbaity, ali s dobrim razlogom – više pregleda za nas! Šalim se, namjerno vam nisam htio naslovom i prigodnim thumbnailom uništiti što se događa u drugom poglavlju pune verzije Hello Neighbora, ali ako vam spoilanje ne smeta, svakako pogledajte video, bilo je zanimljivo.

Igramo Getting Over It (EP2): Ovo je urnebesno, mrzim ovu igru

Igor Belan prije 3 dana

Ne znam zašto, ali nastavljam s odigravanjem najiritantnije igre godine – Getting Over It With Bennet Foddy. Pogledajte kako se mučim i padam u duboku depresiju nakon par krivih pokreta.

Provalio sam susjedu u podrum u finalnoj verziji Hello Neighbora

Igor Belan prije 4 dana

Pogledajte kako izgleda finalna verzija Youtube fenomena Hello Neighbor i kako se mučim pohvatati sve konce da uđem monstruoznom susjedu u podrum i saznam što skriva unutra.

Zaigrao sam Getting Over It, igru toliko frustrirajuću da tjera na plač

Igor Belan prije 5 dana

Getting Over It with Bennet Foddy jedna je od najgenijalnijih igara ove godine koju najvjerojatnije nećemo spominjati u našem Zlatnom Dabru – ali ovaj YouTube fenomen od igre zaslužuje od nas barem jedan video komentar… ako ne i više.

Igramo Hidden Agendu (EP3): Ups, ovo je možda bila greška

Igor Belan prije 6 dana

U novoj epizodi u ime znanosti testiram granice detektivke Marney, no u jednom trenutku mooožda sam malo pretjerao. Malkice. U svakom slučaju, priča je upravo postala još kompliciranija i misterioznija.

Igramo Super Mario Odyssey (EP9): Najčudniji level do sada

Igor Belan prije 7 dana

Bili smo u šumi, na plaži, na snježnoj planini, ali koji vrag je ovo? Nakon što sam ultra-preciznim skakutanjem skupio dovoljno Moonova da se prebacim na novi level, ogladnio sam u misterioznom i šarenom Luncheon Kingdomu. Evo što sam tamo našao.

Igramo Hidden Agendu (EP2): Jesam li ja lud ili je ovaj lik malo čudan?

Igor Belan prije 1 tjedan

Detektivska priča Hidden Agende postaje sve zanimljivija pa počinjem sumnjati da serijski ubojica kojeg tražimo trenutno nije uopće na listi sumnjivaca. Jesam lud ili je ovaj lik malo… neobičan?

Igramo Super Mario Odyssey (EP8): Mario će se smrznut!

Igor Belan prije 1 tjedan

Odlazimo sa sunčanog Seaside Kingdoma prema sniježnom Snow Kingdomu, ali uz jednu grešku – zaboravio sam presvući Maria iz kupaćeg u nešto prikladnije za led, snijeg i olujne nalete vjetra. Evo kako je to prošlo…

Igramo Little Nightmares The Hideaway (EP2): Kako da se izvučem iz ovoga?

Igor Belan 02.12.2017.

Nastavljam s odigravanjem The Hideaway DLC-a za Little Nightmares i nailazim na problem sa dizajnom zagonetke koja mi nije ni logična ni intuitivna, a bome ni poštena. Ali uspio sam je riješiti uz pomoć par prijatelja…

Igramo Hidden Agendu (EP1): Nova PS4 igra koja izgleda kao film

Igor Belan 30.11.2017.

Nova igra developera Until Dawna, Hidden Agenda, ne samo da izgleda kao film, već se i igra kao film. Pogledajte kako koristeći smartphone i Playlink tehnologiju utječem na tijek radnje u ovoj detektivskoj priči o serijskom ubojici.

Zaigrali smo Echo, zanimljivu novu igru u kojoj vas neprijatelji kopiraju

Igor Belan 29.11.2017.

Echo je nova igra developera koji su radili na Hitman serijalu, a ima zanimljivu premisu – kao glavna junakinja nalazite se u palači veličine cijelog planeta koja počne generirati vaše klonove koji od vas uče kako vas mogu ubiti. Bacite s nama prvi pogled.

Igramo Little Nightmares The Hideaway (EP1): Moji novi prijatelji su malkice čudni

Igor Belan 28.11.2017.

Little Nightmares The Hideaway DLC je vani, a budući da sam i prijašnji odigrao i snimio u cijelosti, bio bi red da se i ovome posvetim. U prvoj epizodi upoznajemo glavni lajtmotiv ovog DLC-a – male čunjoglavce koji skrivaju nekakvu tajnu.

Igramo Super Mario Odyssey (EP7): Mario otišao na more

Igor Belan 27.11.2017.

Nastavljamo tamo gdje smo stali, a stali smo u pješčanom i sunčanom Seaside Kingdomu gdje Mario mora osloboditi četiri zaštopane fontane, pronaći neke vrlo kreativno skrivene mjesece i poraziti masivnu lignju. I uhvatiti boju ako stigne.

Zaigrao sam WWE 2K18, pokrenuo najbrutalniju žensku tučnjavu godine

Igor Belan 25.11.2017.

Profesionalno hrvanje iliti ‘Kečeri’ nisu najpopularniji oblik zabave na našim prostorima, ali ove godine stigla mi je virtualna inkarnacija tog sporta pa reko’ – da vam pokažem kako se to igra. Samo upozorenje: video sadrži snimke tuče atraktivnih žena.

Zaigrao sam Sonic Forces – je li ova igra prebrza za mene?

Igor Belan 23.11.2017.

Sonic Forces počinje s levelom toliko brzim da će vas zbuniti, ali kasnije se brzina malo smiri, počinjete bacačem plamena uništavati stvari, a priča postaje čak polu-interesantna. Evo našeg prvog pogleda!