HCL.HR

HCL Video: Video komentar

Igramo My Time at Portia (EP3): Firma mi propada, moram u rudnik

Igor Belan prije 20 sati

Moja fensi-šmensi digitalna agencija za izradu svega od kišobrana do stolica nije dobro krenula, pa u novoj epizodi poslovno-avanturističke igre My Time at Portia moram se zaputiti u lokalni rudnik s krampom i puno volje.

Zaigrao sam novu igru iz Cryteka – Hunt: Showdown, sprijateljio se s random likom

Igor Belan prije 4 dana

Hunt: Showdown nije još ni u Early Accessu, ali već je odlična platforma za stvaranje prijatelja. Pogledajte kako je prošao moj prvi meč u igri koja podsjeća na DayZ ili modernije rečeno – PUBG s čudovištima.

Zaigrao sam Kingdom Come Deliverance, bacao čovjeku gnojivo na kuću

Igor Belan prije 6 dana

Kingdom Come Deliverance trenutno igramo u PC izdanju, a dok se Zoran troši sate i sate na recenziju ja malo bacam đubre po kući likova što mi se ne sviđaju u ovom impresivnom, ali i podosta zbugiranom srednjovjekovnom RPG-u.

Igramo Shadow of the Colossus (EP4): Kakve su mu to noge?

Igor Belan prije 1 tjedan

Četvrti kolosus nije težak kada skužiš kako se prokletniku popet na leđa, a meni se na prvu činilo da su mu noge nekako sumnjive. Pogledajte kako sam ga na kraju porazio i tko je osvojio primjerak ove igre u našem giveawayu povodom 300 000 pretplatnika.

Igramo My Time at Portia (EP2): Otvorio sam firmu!

Igor Belan prije 1 tjedan

My Time at Portia neda mi mira pa vam dan nakon prve epizode već donosim drugu, a ovaj put ulazimo dublje u međuljudske odnose stanovnika Portie, osvajamo lijepe djeve i pokušavamo pokrenut vlastitu firmu.

Igramo My Time at Portia (EP1): Potukao sam se s pola sela

Igor Belan prije 1 tjedan

My Time at Portia je igra u kojoj se doselite u simpatično selo, pričate sa susjedima, pecate, lovite živine i pokušavate razviti svoj vlastiti biznis. Ja sam se prvi dan u selu potukao s likom toliko sigurnim u sebe da radi sklekove nasred glavnog trga.

Igramo Subnauticu (EP5): Postao sam okrutan zbog vas

Igor Belan 10.02.2018.

Natjerali ste me da to učinim vašim slatkorječivim komentarima! – natjerali ste me da uzmem nož i suočim se s vanzemaljskom ribom od koje cijelo vrijeme bježim, a usput sam i napravio par korisnih novih stvarčica i zaputio se prema Aurori.

Igramo Shadow of the Colossus (EP3): Ovaj lik je hodajuća planina

Igor Belan 09.02.2018.

Borba s trećim titanom u Shadow of The Colossus Remakeu za PS4 najuzbudljivija je do sada, preznojio sam se cijeli u pokušaju da srušim tu hodajuću planinu! Bez brige, sve sam snimio.

Sukubili smo dva UFC majstora u EA Sports UFC 3 i bilo je prekrasne, digitalne krvi

Igor Belan 08.02.2018.

Bacite s nama prvi pogled na upravo izašli EA Sports UFC 3 koji donosi još bolje vizuale, prerađeni sustav borbe na nogama i nešto bolju fiziku… ili barem tako kažu. I pogledajte tko je pobijedio u borbi Mcgregor vs Lentz.

Zaigrao sam Dragon Ball FighterZ, najljepšu Dragon Ball igru ikad napravljenu

Igor Belan 07.02.2018.

Pogledajte kako je prošao moj prvi online meč u prekrasnom Dragon Ball FighterZ nakon malo offline treninga i prođite samnom kroz osnovne poteze i game modeove u igri.

Igramo Shadow of the Colossus (EP2): Epska borba s 2. čudovištem

Igor Belan 06.02.2018.

Nisam siguran je li drugi po redu Colossus veći od prvog jer hoda pogrbljeno, na sve četiri, al’ siguran sam da je duplo teži za poraziti. Evo kako je prošla ta epska borba u mom slučaju.

Igramo Subnauticu (EP4): Nikad se nisam ovako prepao

Igor Belan 05.02.2018.

Kombinacija jezivog podmorja, vanzemaljskih stvorenja i klaustrofobija uz manjak kisika učinili su svoje pa u novoj epizodi Subnautice doživljavam najveći prepad u video komentarima do sada. A ovo čak nije ni horor igra. Tehnički.

Zaigrao sam kultni klasik Shadow of the Colossus na PS4 i bilo je vrh

Igor Belan 04.02.2018.

Netko bi vam mogao reći da niste pravi gamer ako ne znate cijeniti Shadow of the Colossus, ja neću bit tako strog pa ću samo reći da niste normalni ako ne pogledate moj video ovom PS4 remakeu. Okej? OK.

Igramo Monster Hunter World (EP2): Ovaj lik jede druge dinosaure

Igor Belan 03.02.2018.

Znaš da situacija nije dobra kad si tek početnik u lovu na dinosaure Monster Hunter Worlda, a susretneš se s čudovištem koje doslovno jede druge dinosaure. Evo kako je prošao moj prvi pravi lov na “čudovišta”.

Igramo Subnauticu (EP3): Skoro sam se ugušio!

Igor Belan 02.02.2018.

Na trenutak se opustiš istražujući atraktivno podmorje Subnautice i sljedeći čas sve ti je crno pred očima jer si zaboravio disati. Učite iz mojih grešaka i recite mi što da dalje radim u ovoj dosta sporoj igri koja mi ipak neda da je prestanem igrati.