HCL.HR

HCL Video: Video komentar

Zaigrali smo Gran Turismo Sport, provozali Golfa 7 po Hrvatskoj

Igor Belan prije 14 sati

Bacite s nama prvi pogled na Gran Turismo Sport i provjerite što sve sadržava od singleplayer sadržaja te kako izgleda ta staza u Hrvatskoj dok se đirate njome u jednom od najpopularnijih automobila na hrvatskim cestama.

Igramo LEGO Ninjago igru i uništavamo robotske ajkule i drakule

Igor Belan prije 3 dana

Dobro, zapravo nema ‘Drakula’, ali ima ajkula i to robotskih i LEGO kockastih – jer ovo je LEGO Ninjago Movie video igra! Ili je LEGO Movie Ninjago Game igra? Nešto takvo, ali uglavnom šareno je i veselo – bacite pogled.

Zaigrao sam The Evil Within 2 i naletio na gospođu što ima nešto gadno na licu

Igor Belan prije 4 dana

The Evil Within 2 je vani, a kao što možete vidjeti moji prvi koraci u igri prošli su relativno glatko. Imao sam svega par susreta s ljudima koji imaju nešto prljavo na licu i malo previše vrište dok pričaju. Ok likovi inače. Sviđaju mi se. Recenzija uskoro!

Igramo Cuphead (EP3): Dugo me igra nije ovako naživcirala

Igor Belan prije 1 tjedan

Cuphead vas može naživcirati kad 20 minuta odigravate level od minutu i pol, ali osjećaj sreće, ponosa, satisfakcije i uspjeha nakon što napokon pobijedite tog predivno animiranog bossa… to se ne može mjeriti.

Ovo je treća najgluplja igra koju sam ikada zaigrao

Igor Belan prije 1 tjedan

Naziva se Cockroach Simulator i nema veze sa simuliranjem, kao što ovakve blesave igre obično i nemaju. Ali ima veze s jeftinom, blesavom multiplayer zabavom gdje jedan igrač igra kao žohar, a drugi kao čovjek s tavom u ruci.

Zaigrali smo The Crew 2, pogledajte kako pretvaramo auto u avion

Igor Belan 09.10.2017.

The Crew 2 još je mjesecima daleko no dobili smo priliku zaigrati ga na Gamescomu i snimiti vam malo gameplaya pa evo i naših prvih dojmova nakon pola sata mokro-suhog utrkivanja po SAD-u.

Je li Fortnite Battle Royale lakši od PUBG ili sam ja samo dobar?

Igor Belan 07.10.2017.

Nisam redoviti PUBG igrač, ali igrao sam dovoljno da znam da završiti u prvih 10 nije tako lako. No pogledajte kako mi ide u 4. ikada meču najpopularnije PUBG “kopije” i recite mi da igra nije malo lakša… ili su igrači lošiji?

Popeo sam se na vrh piramide u Assassin’s Creed Origins i pogled je čudo

Igor Belan 05.10.2017.

U novom komadu našeg ekskluzivnog gameplaya iz Assassin’s Creed Originsa pokazujemo vam što smo našli unutar egipatskih piramida i kakav je pogled kad se popnete na sam vrh.

Igramo Cuphead (EP2): Oćelavit ću zbog ove igre!

Igor Belan 03.10.2017.

Cuphead je toliko težak da vas tjera da bacate kontroler u zid, ali ne možete mu ništa zamjerit jer ste svaki put vi krivi za svoju smrt. Evo mog 2. pokušaja da pređem još pokoji level i izgubim malo kose usput.

Pogledajte kako je prošao moj prvi meč u PUBG klonu Fortnite Battle Royale

Igor Belan 02.10.2017.

Bacite s nama prvi pogled na Fortnite Battle Royale, pogledajte kako sam prošao u prvom Solo meču i javite nam što mislite o igri. Uzimajući u obzir da je ova igra besplatna, je li vam čak i zanimljivija od slavnog PUBG-a?

Igramo Cuphead (EP1): Igra koja izgleda kao stari crtić

Igor Belan 30.09.2017.

Napokon je vani Cuphead – naslov koji nas vizualnim stilom mami otkako je najavljen prije tri godine. Igra je brutalno teška, majstorski animirana i vjerujemo da ćemo o njoj pričati i krajem godine u Zlatnom Dabru.

Počeo sam igrati Fifu 18 i trebam vašu pomoć

Igor Belan 29.09.2017.

FIFA 18 je od danas vani, a ove godine ta je činjenica važna i meni! Jer ove godine pokušavam se vratiti dragim mi sportskim igrama koje sam morao prestati igrati zbog prirode posla. No kao što vidite – trebat ću par savjeta.

Zaigrali smo Hob, novu igru tvoraca hvaljenog Torchlighta

Igor Belan 29.09.2017.

HOB je jedna od onih igara o kojima ne čuješ puno prije izlaska, ali imaju potencijal da te zadive i potpuno uvuku u svoj svijet kad izađu na svjetlo dana. Bacite stoga sa mnom prvi pogled na ovu akcijsku avanturu od ekipe koja se proslavila RPG serijalom Torchlight.

Igramo Knack 2 (EP5): Napokon sam i ja cool

Igor Belan 27.09.2017.

Pogledajte kako Knack postaje ledomat u petoj epizodi našeg prelaženja PS4 ekskluzivnog platformera koji me nastavlja iznenađivati promjenom dinamike iz epizode u epizodu.

Naš prvi pogled na Project Cars 2 uz najluđi mali Audi A1

Igor Belan 26.09.2017.

Ostavite s nama prve tragove guma na cestama Project Carsa 2, osjetite prijelaz sa sunca na nevrijeme i provjerite kako to izgleda kada manijaku date ekskluzivni Audi A1 Quattro u ruke.