HCL.HR

Assassin’s Creed: Origins (Datum izlaska: 27.10.2017.)

Žanr: akcijska avantura       Developer: Ubisoft Montreal       Izdavač: Ubisoft

PC PS4 Xbox One

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin's Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.

90

Assassin’s Creed: Origins vijesti

Assassin's Creed Origins u 10 dana prodan u duplo više primjeraka nego Syndicate

Zoran Žalac 07.11.2017.

Assassin’s Creed Origins dobro je startao u prodaji, barem ako se gleda usporedba s prijašnjim nastavkom koji je u prodaji podbacio.

Frizeraj i brijačnica stižu u Assassin's Creed Origins

Zoran Žalac 07.11.2017.

Izgled Bayekove frizure i brade moći će se mijenjati po volji igrača u sklopu idućeg ažuriranja Assassin’s Creed Originsa.

Putopis iz Egipta: Tragovima Assassin’s Creed Originsa

Petra Rukav 31.10.2017.

Iako već danima lutamo predivnim nomama Donjeg Egipta, prerano je da procijenimo je li Assassin’s Creed Origins nastavak kakvog smo svi čekali. No, dok čekate našu recenziju pročitajte koliko smo zapravo uživali u starom Egiptu.

Assassin’s Creed: Origins video

Jesam li vrijedan ovog Assassin's Creed Originsa paketa "za bogove"?

Igor Belan prije 6 dana

Da je Assassin’s Creed Origins God’s Edition nešto posebno uvidjet ćete čim pročitate naziv ovog kolekcionarskog izdanja, no što se zapravo nalazi unutra? Pogledajte kako se bavimo istraživačkim novinarstvom kako bismo riješili taj misterij za vas.

Zaigrao sam Assassin's Creed: Origins i prešao jednu misiju sasvim slučajno

Igor Belan 31.10.2017.

U Assassin’s Creed Origins imate slobodu raditi što god vas je volja, pa sam ja u seriji nasumičnih ubojstva na početnom dijelu igre riješio jednu misiju prije nego sam znao da je to misija. Evo kako je to izgledalo.

Ubisoft je napravio 3D sarkofag na kojemu možete igrati Assassin's Creed Origins

Zoran Žalac 26.10.2017.

Ne postoji nešto kao previše za Ubisoft. U sklopu promocije Assassin’s Creed Originsa, Ubisoftova ekipa isprintala je 3D model sarkofaga kako biste na njega mogli objesiti svoj TV i upotpuniti si doživljaj igranja.

Assassin’s Creed: Origins specijali

TOP 5 igara kojima se najviše veselimo ove jeseni

Zoran Žalac 21.09.2017.

Doznajte koje se igre nestrpljivo iščekuju u redakciji HCL portala i po čemu je tih pet naslova specifično da izdvajamo u ovome formatu.

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin's Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.