HCL.HR

Assassin’s Creed: Origins (Datum izlaska: 27.10.2017.)

Žanr: akcijska avantura       Developer: Ubisoft Montreal       Izdavač: Ubisoft

PC PS4 Xbox One

Ubisoft si je za osvježavanje Assassin's Creed serijala uzeo minimalno dvogodišnju pauzu te za novi nastavak sprema nešto sasvim novo.

90

Assassin’s Creed: Origins vijesti

Assassin's Creed Origins isplanirao je kako će njegovi igrači provesti prvi kvartal 2018. godine

Petra Rukav prije 3 dana

Ubisoft je napokon ispljunuo kada ćemo se vratiti u „đačke klupe“ da proučavamo povijest staroegipatske civilizacije, ali i kada ćemo zakrvaviti svoju skrivenu oštricu u novim misijama nadolazećih ekspanzija.

Prvi DLC za Assassin's Creed Origins izlazi ovog mjeseca

Petra Rukav 09.01.2018.

Ubisoft će nas još ovoga mjeseca poslati na nove pustolovine u drevnom Egiptu, a nova ekspanzija dodat će novu regiju već masivnoj mapi.

Ubisoft razmatra opciju da doda New Game Plus u Assassin's Creed Origins

Petra Rukav 09.01.2018.

Francuska izdavačka kuća Ubisoft uslišila je molitve zajednice pa traži načina da implementira New Game+ opciju kao dio nadolazećeg ažuriranja za pješčani Assassin’s Creed Origins.

Assassin’s Creed: Origins video

Ubisoft vas poziva na okršaj s bogom Sobekom u Assassin's Creed Originsu

Petra Rukav 21.11.2017.

Nakon sukoba s bogom smrti i majstorom balzamiranja, Bayeku će suditi krokodilski bog Sobek, bog plodnosti i simbol faraonske moći. Imate točno tjedan dana da porazite bijesno egipatsko božanstvo zoomorfnog oblika.

Jesam li vrijedan ovog Assassin's Creed Originsa paketa "za bogove"?

Igor Belan 14.11.2017.

Da je Assassin’s Creed Origins God’s Edition nešto posebno uvidjet ćete čim pročitate naziv ovog kolekcionarskog izdanja, no što se zapravo nalazi unutra? Pogledajte kako se bavimo istraživačkim novinarstvom kako bismo riješili taj misterij za vas.

Zaigrao sam Assassin's Creed: Origins i prešao jednu misiju sasvim slučajno

Igor Belan 31.10.2017.

U Assassin’s Creed Origins imate slobodu raditi što god vas je volja, pa sam ja u seriji nasumičnih ubojstva na početnom dijelu igre riješio jednu misiju prije nego sam znao da je to misija. Evo kako je to izgledalo.

Assassin’s Creed: Origins specijali

TOP 5 igara kojima se najviše veselimo ove jeseni

Zoran Žalac 21.09.2017.

Doznajte koje se igre nestrpljivo iščekuju u redakciji HCL portala i po čemu je tih pet naslova specifično da izdvajamo u ovome formatu.

Top 5 stvari koje želimo vidjeti u Assassin's Creed: Empire

Zoran Žalac 02.04.2017.

U godini dana pauze od Assassin’s Creed serijala dovoljno smo se zaželjeli Ubisoftove perjanice da ju sada očekujemo s nestrpljenjem, ali i zabrinutošću što će nam taj povratak donijeti.