HCL.HR

Dead Rising 4 (Datum izlaska: 06.12.2016.)

Žanr: akcijska avantura , horor , preživljavanje , RPG       Developer: Capcom       Izdavač: Capcom

PC XBO

Frank West se vraća na mjesto gdje je sve počelo, taman u vrijeme božićnih blagdana. Nije obučen kao Djed Božićnjak, ali je za zombije pripremio doista maštovite darove koji bi ih mogli oraspoložiti.

0

Dead Rising 4 vijesti

Prvi DLC za Dead Rising 4 pretvorit će glavnog lika u zombija

Zoran Žalac 21.03.2017.

Dead Rising 4 idućeg će mjeseca dobiti svoje prvi DLC. Proširenje zvano Frank Rising donijet će interesantan preokret te od glavnog lika napraviti ono protiv čega se do sada borio.

Microsoft natjeran da se ispriča radi rasističkog maila za promociju Dead Rising 4

Juraj Bevandić 22.11.2016.

Microsoft se ispričao radi navodnog rasističkog ispada u mailu kojim je promovirao Dead Rising 4, ali dosta ljudi ne vidi što je tu uopće uvredljivo.

Dead Rising 4 i State of Decay 2 su Microsoftova dnevna doza zombija

Zoran Žalac 13.06.2016.

Dnevna doza zombija na Microsoftovom E3 showu otišla je na predstavljanje dva naslova za koje su valjda i sami ti zombiji znali da dolaze.

Dead Rising 4 video

Dead Rising 4 ima svoju verziju božićnog čuda, naravno

Zoran Žalac 03.12.2016.

Crveni se bijela staza kad se Frank West igra Djeda Mraza. Dead Rising 4 je pred vratima, a hladne zimske dane planira nam ispuniti toplom božićnom čarolijom na svoj uvrnuti način.

Dead Rising 4 spaja Noć vještica i Božić u krvavom traileru

Juraj Bevandić 29.10.2016.

Iako tek krajem godine dolazi u Božićnom duhu, Dead Rising 4 neće preskočiti obilježiti blagdan Noći vještica koji je tematski puno prikladniji. Pogledajte u kojim ćemo sve kostimima kositi zombije.

Božić je uranio u Dead Risingu 4

Zoran Žalac 17.09.2016.

Ako ste se možda pribojavali da je Dead Rising nakon tri igre ispucao sve svoje ideje, novi trailer za četvorku je tu da vas razuvjeri. Frank West tek je došao u najbolju formu za vrijeme najveselijih blagdana.

Dead Rising 4 specijali

Nema rezultata