HCL.HR

Dead Rising 4 (Datum izlaska: 06.12.2016.)

Žanr: akcijska avantura , horor , preživljavanje , RPG       Developer: Capcom       Izdavač: Capcom

PC XBO

Frank West se vraća na mjesto gdje je sve počelo, taman u vrijeme božićnih blagdana. Nije obučen kao Djed Božićnjak, ali je za zombije pripremio doista maštovite darove koji bi ih mogli oraspoložiti.

0

Dead Rising 4 vijesti

Dead Rising 4 i State of Decay 2 su Microsoftova dnevna doza zombija

Zoran Žalac 13.06.2016.

Dnevna doza zombija na Microsoftovom E3 showu otišla je na predstavljanje dva naslova za koje su valjda i sami ti zombiji znali da dolaze.

Dead Rising 4 nije uspio ostati u tajnosti prije E3 sajma

Zoran Žalac 07.06.2016.

Dead Rising 4 je jedna od ekskluziva koja će biti najavljena na Microsoftovoj E3 konferenciji, a premda je riječ o četvrtom dijelu serijala, zapravo se radi o svojevrsnoj preradi originala.

Dead Rising 4 video

Božić je uranio u Dead Risingu 4

Zoran Žalac 17.09.2016.

Ako ste se možda pribojavali da je Dead Rising nakon tri igre ispucao sve svoje ideje, novi trailer za četvorku je tu da vas razuvjeri. Frank West tek je došao u najbolju formu za vrijeme najveselijih blagdana.

Dead Rising 4 strašno voli selfije sa zombijima

Zoran Žalac 16.08.2016.

Novi nastavak Dead Risinga demonstrira nam svoje praktične ideje kako se obraniti ako jednoga dana doživimo zombi apokalipsu. Semafori dobro dođu kao oružje, a zombiji očito nemaju ništa ni protiv selfija.

Dead Rising 4 je zapravo kritika konzumerizma, a vi ste zombiji ako ga kupite

Zoran Žalac 28.07.2016.

Božićni ugođaj novog Dead Risinga nije sasvim slučajan – igra će parodirati konzumerističke navike Amerikanaca, a na taj način i sama sebe.

Dead Rising 4 specijali

Nema rezultata