HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided (Datum izlaska: 23.08.2016.)

Žanr: akcijska avantura , FPS , RPG , skrivanje , taktiziranje , TPS       Developer: Eidos Montreal       Izdavač: Square Enix

PC PS4 XBOX

Adam Jensen uz pomoć Interpola u Češkoj traži teroriste i Iluminate. Hrkljuš zagarantiran, ako ga želite. Ako ne, možete prijeći igru i bez ispaljenog metka.

80

Deus Ex: Mankind Divided vijesti

Glavni lik originalnog Deus Exa se zove Isus Krist

Juraj Bevandić 04.03.2017.

Warren Spector koji je napravio originalni Deus Ex potvrdio je fanovima da je puno ime glavnog lika JC Dentona ustvari Jesus Christ Denton i objasnio zašto.

Deus Ex je na masivnom sniženju, čitav serijal košta manje od 250 kn

Zoran Žalac 03.02.2017.

Buduće igre iz Deus Ex serijala nećemo vidjeti tako skoro, a u privremenom opraštanju sa serijalom Square Enix je PC igračima omogućio velike popuste.

Deus Ex: Breach te VR Experience od sada su besplatni na Steamu

Duje Kozomara 25.01.2017.

Malo besplatnog arkadnog napucavanja u svijetu Deus Ex: Mankind Divideda ili pak detaljno proučavanje igrinih lokacija s VR opremom? Ako ijedno zvuči zanimljivo, imate sreće.

Deus Ex: Mankind Divided video

Deus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

Deus Ex Mankind Divided: provociramo policiju i radimo nered u zahodu

Vjeran Nagy 31.08.2016.

Dok čekate Zoranovu recenziju bacite pogled na još jednu avanturu visokog, crnokosog i misterioznog gospodina Jensena. Ovaj put našao sam se na ulicama Praga i odradio još jedan neuspješan pokušaj infiltracije.

Igramo Deus Ex: Mankind Divided u Rambo stilu i bacamo prve komentare

Igor Belan 25.08.2016.

Deus Ex: Mankind Divided ima bolje napucavanje od Human Revolutiona pa je već u prvom video komentaru Vjeran odlučio preći misiju u Rambo stilu dok u isto vrijeme komentira igru. Težak posao, ali netko mora i to raditi.

Deus Ex: Mankind Divided specijali

Nema rezultata