HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided (Datum izlaska: 23.08.2016.)

Žanr: akcijska avantura , FPS , RPG , skrivanje , taktiziranje , TPS       Developer: Eidos Montreal       Izdavač: Square Enix

PC PS4 XBO

Adam Jensen uz pomoć Interpola u Češkoj traži teroriste i Iluminate. Hrkljuš zagarantiran, ako ga želite. Ako ne, možete prijeći igru i bez ispaljenog metka.

80

Deus Ex: Mankind Divided vijesti

Deus Ex je na masivnom sniženju, čitav serijal košta manje od 250 kn

Zoran Žalac 03.02.2017.

Buduće igre iz Deus Ex serijala nećemo vidjeti tako skoro, a u privremenom opraštanju sa serijalom Square Enix je PC igračima omogućio velike popuste.

Deus Ex: Breach te VR Experience od sada su besplatni na Steamu

Duje Kozomara 25.01.2017.

Malo besplatnog arkadnog napucavanja u svijetu Deus Ex: Mankind Divideda ili pak detaljno proučavanje igrinih lokacija s VR opremom? Ako ijedno zvuči zanimljivo, imate sreće.

Pre-order sadržaj Deus Ex: Mankind Divideda postao besplatan za sve

Juraj Bevandić 09.01.2017.

Nije bilo dovoljno što je Deus Ex: Mankind Divided imao jedan od kontroverznijih pre-ordera, već su i oni koji su pali na obećane bonuse popušili jer su bonusi sada besplatni svima.

Deus Ex: Mankind Divided video

Deus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

Deus Ex Mankind Divided: provociramo policiju i radimo nered u zahodu

Vjeran Nagy 31.08.2016.

Dok čekate Zoranovu recenziju bacite pogled na još jednu avanturu visokog, crnokosog i misterioznog gospodina Jensena. Ovaj put našao sam se na ulicama Praga i odradio još jedan neuspješan pokušaj infiltracije.

Igramo Deus Ex: Mankind Divided u Rambo stilu i bacamo prve komentare

Igor Belan 25.08.2016.

Deus Ex: Mankind Divided ima bolje napucavanje od Human Revolutiona pa je već u prvom video komentaru Vjeran odlučio preći misiju u Rambo stilu dok u isto vrijeme komentira igru. Težak posao, ali netko mora i to raditi.

Deus Ex: Mankind Divided specijali

Nema rezultata