HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided (Datum izlaska: 23.08.2016.)

Žanr: akcijska avantura , FPS , RPG , skrivanje , taktiziranje , TPS       Developer: Eidos Montreal       Izdavač: Square Enix

PC PS4 XBO

Adam Jensen uz pomoć Interpola u Češkoj traži teroriste i Iluminate. Hrkljuš zagarantiran, ako ga želite. Ako ne, možete prijeći igru i bez ispaljenog metka.

80

Deus Ex: Mankind Divided vijesti

Pre-order sadržaj Deus Ex: Mankind Divideda postao besplatan za sve

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Nije bilo dovoljno što je Deus Ex: Mankind Divided imao jedan od kontroverznijih pre-ordera, već su i oni koji su pali na obećane bonuse popušili jer su bonusi sada besplatni svima.

Deus Ex: Mankind Divided napokon dobio podršku za DirectX 12

Filip Galeković 09.09.2016.

Novi grafički API za Mankind Divided možete isprobati već sada, iako se radi samo o preview verziji koja i nije baš savršeno ulaštena.

Deus Ex: Mankind Divided ipak neće biti DX12 igra po izlasku

Zoran Žalac 18.08.2016.

Premda je bio jedna od prvih najavljenih igara s podrškom za DirectX 12, novi Deus Ex ipak će izaći bez blagodati tog API-ja.

Deus Ex: Mankind Divided video

Deus Ex: Mankind Divided

Zoran Žalac 03.09.2016.

Deus Ex: Mankind Divided podijelio je čovječanstvo, a mi se pitamo je li istu stvar napravio i s našim dojmovima o igri. Kakav je Adam Jensen 2.0 i je li mu ažuriranje pomoglo da bude dvostruko bolji čovjek, doznajte u našoj recenziji.

Deus Ex Mankind Divided: provociramo policiju i radimo nered u zahodu

Vjeran Nagy 31.08.2016.

Dok čekate Zoranovu recenziju bacite pogled na još jednu avanturu visokog, crnokosog i misterioznog gospodina Jensena. Ovaj put našao sam se na ulicama Praga i odradio još jedan neuspješan pokušaj infiltracije.

Igramo Deus Ex: Mankind Divided u Rambo stilu i bacamo prve komentare

Igor Belan 25.08.2016.

Deus Ex: Mankind Divided ima bolje napucavanje od Human Revolutiona pa je već u prvom video komentaru Vjeran odlučio preći misiju u Rambo stilu dok u isto vrijeme komentira igru. Težak posao, ali netko mora i to raditi.

Deus Ex: Mankind Divided specijali

Nema rezultata