HCL.HR

Fortnite (Datum izlaska: 25.07.2017.)

Žanr: obrana baze , preživljavanje , TPS       Developer: Epic Games       Izdavač: Epic Games

PC PS4

Tvorci Painkillera i Gears of Wara donose nam netipično šarenu igru koja spaja sandbox, tower defence i survival elemente. Po danu prikupljamo smeće koji gradimo utvrdu, a po noći se branimo od najezde zombija.

0

Fortnite vijesti

Epic Games nagodio se sa četrnaestogodišnjim Fortnite cheaterom

Petra Rukav prije 1 tjedan

Odvjetnik četrnaestogodišnjeg dječaka optuženog za varanje u besplatnom battle royale modu za Fortnite postigao je dogovor s developerom videoigre.

Fortnite u desetom mjesecu privukao više igrača od PUBG-a

Petra Rukav 01.12.2017.

Epicov besplatni battle royale mod za Fortnite je prije dva mjeseca izvojevao slatku pobjedu nad konkurentnim i planetarno popularnim PUBG-om.

Developer Fortnitea tuži četrnaestogodišnjaka zbog varanja

Petra Rukav 27.11.2017.

Epic Games je prošloga mjeseca pokrenuo sudski spor protiv dva igrača radi varanja. Ispostavilo se da je jedan od njih maloljetnik čija majka nije nimalo sretna.

Fortnite video

Pozovite prijatelje i isprobajte Fortnite Battle Royale 50v50 mod

Petra Rukav prije 5 dana

Epic Games organizirao je ogromnu bitku između dva tima od 50 članova, no kvaka je u tome da će ovaj mod trajati tek do 17. 12. Stoga, kontaktirajte prijatelje i odvedite svoj tim do pobjede.

Je li Fortnite Battle Royale lakši od PUBG ili sam ja samo dobar?

Igor Belan 07.10.2017.

Nisam redoviti PUBG igrač, ali igrao sam dovoljno da znam da završiti u prvih 10 nije tako lako. No pogledajte kako mi ide u 4. ikada meču najpopularnije PUBG “kopije” i recite mi da igra nije malo lakša… ili su igrači lošiji?

Pogledajte kako je prošao moj prvi meč u PUBG klonu Fortnite Battle Royale

Igor Belan 02.10.2017.

Bacite s nama prvi pogled na Fortnite Battle Royale, pogledajte kako sam prošao u prvom Solo meču i javite nam što mislite o igri. Uzimajući u obzir da je ova igra besplatna, je li vam čak i zanimljivija od slavnog PUBG-a?

Fortnite specijali

Fortnite

Zoran Žalac 12.04.2014.

Nova igra tvoraca Unreal Tournamenta i Gears of Wara sve je samo ne ono što biste od jednog Epicovog uratka inače očekivali.