HCL.HR

Fortnite (Datum izlaska: 25.07.2017.)

Žanr: obrana baze , preživljavanje , TPS       Developer: Epic Games       Izdavač: Epic Games

PC PS4

Tvorci Painkillera i Gears of Wara donose nam netipično šarenu igru koja spaja sandbox, tower defence i survival elemente. Po danu prikupljamo smeće koji gradimo utvrdu, a po noći se branimo od najezde zombija.

0

Fortnite vijesti

Dva igrača završila na sudu zbog varanja u Fortnite Battle Royaleu

Petra Rukav prije 6 dana

Epic Games uistinu ne može podnijeti da varalice budu dio njegovog besplatnog moda za Fortnite što dokazuje činjenica da su nedavno pokrenuli sudski spor protiv dva neotesana igrača.

Fortnite Battle Royale u jednom danu zaigralo gotovo četiri milijuna igrača

Petra Rukav prije 1 tjedan

Epic se pohvalio da popularnost njegovog besplatnog moda za Fortnite neprestano raste obzirom da je samo u nedjelju pozdravio preko 3,5 milijuna igrača.

Na tisuće drskih igrača moralo se pozdraviti s besplatnim modom za Fortnite

Petra Rukav 07.10.2017.

Epic Games također se bori protiv hakera u svojem Battle Royale modu za Fortnite, a priznali su da je već na tisuće igrača dobilo zasluženi ban.

Fortnite video

Je li Fortnite Battle Royale lakši od PUBG ili sam ja samo dobar?

Igor Belan 07.10.2017.

Nisam redoviti PUBG igrač, ali igrao sam dovoljno da znam da završiti u prvih 10 nije tako lako. No pogledajte kako mi ide u 4. ikada meču najpopularnije PUBG “kopije” i recite mi da igra nije malo lakša… ili su igrači lošiji?

Pogledajte kako je prošao moj prvi meč u PUBG klonu Fortnite Battle Royale

Igor Belan 02.10.2017.

Bacite s nama prvi pogled na Fortnite Battle Royale, pogledajte kako sam prošao u prvom Solo meču i javite nam što mislite o igri. Uzimajući u obzir da je ova igra besplatna, je li vam čak i zanimljivija od slavnog PUBG-a?

Fortnite je vani, izgleda odlično i nema ga još na Steamu

Zoran Žalac 25.07.2017.

Epic Games izbacio je atraktivan trailer za Early Access verziju svoje survival igre Fortnite. Trailer je trebao popratiti izlazak igre koji je planiran za danas, iako ista još nije dostupna za PC.

Fortnite specijali

Fortnite

Zoran Žalac 12.04.2014.

Nova igra tvoraca Unreal Tournamenta i Gears of Wara sve je samo ne ono što biste od jednog Epicovog uratka inače očekivali.