HCL.HR

Fortnite (Datum izlaska: 25.07.2017.)

Žanr: obrana baze , preživljavanje , TPS       Developer: Epic Games       Izdavač: Epic Games

PC PS4

Tvorci Painkillera i Gears of Wara donose nam netipično šarenu igru koja spaja sandbox, tower defence i survival elemente. Po danu prikupljamo smeće koji gradimo utvrdu, a po noći se branimo od najezde zombija.

0

Fortnite vijesti

Fortnite dobiva značajne novitete, uključujući i 60 fps na konzolama

Zoran Žalac prije 6 dana

Fortnite će u svom Battle Royale izdanju nastavljati dobivati privremene modove, a uskoro će se i na konzolama izvoditi u 60 sličica po sekundi.

Fortnite broji 40 milijuna igrača, dva milijuna ih igra istovremeno

Zoran Žalac 16.01.2018.

Epic Games pohvalio se novim rekordom svog Fortnitea, čisto da netko ne bi zaboravio na njihovu igru pokraj svih brojki koje kruže oko PUBG-a.

Epic Games nagodio se sa četrnaestogodišnjim Fortnite cheaterom

Petra Rukav 05.12.2017.

Odvjetnik četrnaestogodišnjeg dječaka optuženog za varanje u besplatnom battle royale modu za Fortnite postigao je dogovor s developerom videoigre.

Fortnite video

Fortnite Battle Royale uskoro dobiva proljepšanu mapu

Zoran Žalac 13.01.2018.

Nadolazeće ažuriranje za Fortnite: Battle Royale poznatoj će mapi donijeti nove detalje i lokacije za istraživanje, a regije u njoj postat će dodatno istaknute i prepoznatljive.

Božićni Battle Royale gameplay - je li bolji PUBG ili Fortnite?

Igor Belan 26.12.2017.

Umjesto neke loše božićne igre ove godine u božićno vrijeme snimam vam malo Fortnitea u blagdanskim bojama, a usput pričamo o tome kako se PUBG i Fortnite razlikuju i koja igra je zapravo “bolja”.

Rasplešite svoje protivnike do smrti s partijanerskom granatom u Fortnite Battle Royale

Petra Rukav 26.12.2017.

Besplatni mod za Fornite dobio je novo neobično oružje. Fortnite Battle Royale arsenal od nedavno upotpunjuje takozvana boogie bomba koja će vas natjerati da nekontrolirano plešete.

Fortnite specijali

Fortnite

Zoran Žalac 12.04.2014.

Nova igra tvoraca Unreal Tournamenta i Gears of Wara sve je samo ne ono što biste od jednog Epicovog uratka inače očekivali.