HCL.HR

Forza Horizon 3 (Datum izlaska: 27.09.2016.)

Žanr: vožnja       Developer: Playground Games       Izdavač: Microsoft

PC XBO

Treće izdanje arkadne Forze u otvorenom svijetu vozi se po Australiji, a obećava kilometražom najbogatiji teritorij za utkrivanje s nikad većim voznim parkom.

0

Forza Horizon 3 vijesti

Forza serijal dovezao se do zarade od milijardu dolara

Zoran Žalac 14.02.2017.

Trenutno vodeća ekskluziva racing žanra zadnjih mjeseci bilježi odličnu prodaju i postavlja nove vlastite rekorde dok Microsoft uzbuđeno gleda prema budućnosti.

Je li ovo Microsoft napravio najružniju konzolu svih vremena?

Juraj Bevandić 27.09.2016.

Xbox Njemačka će zajedno s njemačkim proizvođačem automobila Audijem na Facebooku podijeliti samo tri primjerka posebne Xbox One S konzole u obliku Audi R8 zvjerke. Dolazi s kožnim kontrolerom i pomalo je nakaradna, iako se o ukusima „ne raspravlja“.

Forza Horizon 3 ima dinamične grafičke postavke

Zoran Žalac 22.09.2016.

Čini se kako Forza Horizon u PC verziji ima dvije zanimljive, netipične grafičke postavke koje ideju dinamičnog grafičkog podešavanja s konzola donose na PC.

Forza Horizon 3 video

Forza Horizon 3 dobiva neočekivane autiće i piste

Juraj Bevandić 27.04.2017.

Forza Horizon 3 će uskoro dobiti Hot Wheels ekspanziju koja će ubaciti novu mapu od nekoliko otoka povezanih ludim pistama i popularne autiće.

Igramo Forzu Horizon 3 (EP4): Sudario sam se s vlakom

Igor Belan 22.11.2016.

Znate ono kad kupite novi sportski auto pa ga zabijete u vlak usred pustinje? Ja znam! No to je samo jedan detalj iz priče ovog edukativnog videa u kojem ćete između ostalog naučiti da talijani ne znaju voziti off-road.

Igramo Forzu Horizon 3 (EP3): Moj novi auto je prekrasan

Igor Belan 08.11.2016.

Onaj fensi-šmensi BMW X6 M me više nije zadovoljavao, bilo je vrijeme da pređemo na nešto što se bolje nosi s lošim terenom pa u novom video komentaru bacam u bok svoj novi Spužvabob-mobil.

Forza Horizon 3 specijali

Nema rezultata