HCL.HR

Get Even (Datum izlaska: 26.05.2017.)

Žanr: FPS       Developer: The Farm 51       Izdavač: Bandai Namco

PC PS4 XBO

Psihološki triler u formi pucačine u kojoj nikada nećemo znati borimo li se protiv AI protivnika ili drugih igrača na mreži.

0

Get Even vijesti

Psiho triler Get Even odgođen zbog terorističkog napada u Engleskoj

Zoran Žalac 24.05.2017.

Bombaški napad koji se u ponedjeljak navečer dogodio u Manchesteru imao je odjek i u industriji videoigara. Zbog nepogodne situacije odgođena je igra Get Even.

Preko 200 timova razvija igre za PlayStation VR

Zoran Žalac 02.11.2015.

Da je virtualna stvarnost doista sljedeća aktualna stvar u svijetu videoigara potvrđuje Sonyjeva informacija da igre za PlayStation VR platformu trenutno razvija preko 200 studija.

Get Even video

Igramo Get Even (EP3): Ova puška je brutalica

Igor Belan prije 3 dana

Corner Gun se vraća u akciju nakon što sam ga instantno prozvao Zakon Gun u mom najgorem pokušaju humora do sada još u prvoj epizodi prelaženja Get Evena. I da, i dalje je zakon.

Igramo Get Even (EP2): Ova igra se igra s mojom glavom!

Igor Belan prije 4 dana

Kao da nije dovoljno što se ovaj psihološki triler od igre konstantno igra s mojim umom, neki lik u ovoj ludnici uporno viče da mu otvorim ćeliju, a vjerojatno bi bilo bolje za čovječanstvo da ostane iza rešetaka. Get Even se fino razvija za sada, no čini se da je igra tek krenula…

Igramo Get Even (EP1): Ma jel' ovo moja osnovna škola?

Igor Belan prije 5 dana

Psihološki triler u formi pucačine iz prvog lica? O da, igra Get Even će vas odmah podsjetiti na Condemned: Criminal Origins, no mene je ovih prvih 20-ak minuta s početka igre podsjetilo na osnovnu školu. Nisam siguran zašto – osnovna mi uopće nije tako izgledala.

Get Even specijali

Nema rezultata