HCL.HR

Middle-earth: Shadow of War (Datum izlaska: 10.10.2017.)

Žanr: akcijska avantura , RPG       Developer: Monolith Productions       Izdavač: Warner Bros. Interactive Entertainment

PC PS4 XBO

Nastavak uspješnog Shadow of Mordora vraća nas u ulogu Taliona i Celebrimbora koji formiraju vojsku u borbi protiv Saurona.

0

Middle-earth: Shadow of War vijesti

U Shadow of Waru nećemo moći ponavljati misije nego ćemo trpjeti posljedice neuspjeha

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Shadow of War je dobio dvadesetak minuta novog gameplayja, kroz koji nam je pojašnjeno da se svijet nakon naše smrti nastavlja okretati i moramo se pomiriti s posljedicama neuspjeha.

Odgođen Middle-earth: Shadow of War

Zoran Žalac 01.06.2017.

Izlazak akcijske avanture Middle-earth: Shadow of Mordor pomaknut je za dva mjeseca kako bi proizvođač igre osigurao najveću moguću kvalitetu pri igranju.

U Middle-earth: Shadow of War jahat ćemo zmajeve, ili možda pak surfati po njima

Zoran Žalac 07.03.2017.

Prvi prikaz gameplayja nove Lord of the Rings igre stiže nam sutra, no već sada znamo nešto što smo naslućivali – glavni lik moći će letjeti na krilatim bićima Middle-eartha.

Middle-earth: Shadow of War video

Ovako izgleda proširivanje vojske orkova u Middle-earth: Shadow of War

Zoran Žalac 12.06.2017.

Orkovi su tvrdi orasi kada je u pitanju regrutacija za borbu protiv Sauronovih sila tame. No, Talion i njegov kompanjon znaju biti prilično siloviti u uvjeravanju.

U Middle-earth: Shadow of War sukobit ćemo se sa samim Sauronom

Zoran Žalac 08.06.2017.

Sudeći po traileru koji predstavlja priču igre, Middle-earth: Shadow of War trebao bi ozbiljnije zagristi u LOTR kanon i dati Talionu značajniju ulogu u Mordoru.

Pogledajte gdje ćemo sve klati orke u Middle-Earth: Shadow of Waru

Juraj Bevandić 17.05.2017.

Developeri nam šalju razglednicu iz Shadow of Wara čiji svijet neće biti samo blato Mordora, već i šumovite obale, bijele planine, močvare i pustinje.

Middle-earth: Shadow of War specijali

Nema rezultata